Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşk yaşayamayacağınızı düşünmeniz, tamamen yanılsama. Aşka dair bakışınız bir anda değişebilir. Ruhsal durumunuz, biraz da gönlünüzün boş olmasından kaynaklanıyor gibi.

Kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli. İş gezinizden umduğunuz kazançlarla döneceğiniz söylenemezse de, yine de memnun olacağınız sonuçlar alacaksınız.

Birkaç güne kalmadan ciddi bir para meselesinin peşine koşmanız gerekebilir. Planladığınız küçük yatırımların bir kısmı ilginç bulunuyor, bu konuda destek görebilirsiniz.

Bu akşam gerçekleştireceğiniz büyük buluşma için iyice hazırlanmalısınız. Üzerinizdeki heyecanı hemen atın ve kendinize bir çeki düzen verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, zamana ertelediğiniz konularda sürpriz destekler sizi yeniden hareketlendirebilir. İlkeli yaklaşma isteğinizi abartmanız, bu destekleri riske edebilir. Bir tür rekabet içinde olduğunuz biriyle mantıklı diyaloglar geliştirmek istiyorsunuz. Onun da aynı niyetler içinde olduğuna dair inancınızı yeniden değerlendirmeniz yararınıza olacak.

1 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 04:51 Ay-Mars kavuşum etkisi altında yeni haftamız başlayacak. Bu enerji, tam olarak gücümüzün yükselmesi halidir. Ne istediğimizi biliriz ve ona göre hareket ederiz. Kontrolümüzü kaybetmeyiz ve inandıklarımızdan da vazgeçmeyiz. Saat 10:16 Ay-Venüs görünümü, insanları mıknatıs gibi kendi yönümüze çevirebiliriz. Kendimize ait olan her şeyi tutkuyla sarıp sarmalarız.  İşimizde, her türlü uğraşımızda kendimizi ispat yoluna gidebiliriz. Ben buradayım diyerek, varlığımızı kabul ettirebiliriz. Saat 18:39-20:16 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde hayatla kaynaşmak, bütünlüğünüzü korumak kolay değildir. İhtiyaçlarınız ve bedensel arzularınız üzerinizde öyle baskındır ki, mutlaka elde etmelisin diyen iç sesiniz sürekli sizi uyarır ve harekete geçirir. Ancak unutmayalım ki, boşluk etkisi altında duygularımızın esiri olmamak, mantığımızı devrede tutmak gerekiyor. Verilecek yeni bir karar yanlış olabilir. Tedbirli olmayı ihmal etmeyelim. Saat 20:16 itibariyle Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Doğru bildiğinizi söylemekten çekinmezsiniz. Nerede bir yanlış varsa, onu düzeltebilecek bir fikriniz mutlaka vardır. Akşam saatlerini aktif bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

1 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor ve duygusal yaşamınızı renklendirmek adına katılacağınız sosyal ilişkilerinizde tanışacağınız kişilerle sıcak gelişmeler yaşayacaksınız. Bugün çevrenizi gözlemlerken, olayları esprili yönlerini yakalayabilirsiniz. Karşı cinsle aranızda ani gelişen elektrik var.

1 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınızı uygulamaya koymanın tam zamanı. Doğru zamanda doğru yerdesiniz ve uzun zamandır bu fırsatları bekliyordunuz. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilerin bazı konuların tekrar gözden geçirilmesi veya yeniden düzenlenmesi gerektiği şeklindeki öneri, yorum veya tavsiyelerine itiraz etmeden önce, aslında söylenmek istenen şeyin olayların, çevrenin, tecrübenin veya taleplerin gerçeğe uygun olması ya da gerçeği yansıtması gerekliliğini anlayabilmemizi sağlamak olduğunu aklımızda tutmalıyız. Olumlu eleştiri veya öneriler gelişmenin en önemli yapı taşlarıdır, tepki vermek yerine kullanmayı bilmeli.

31 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Araştırmacı yönleriniz oldukça kuvvetlenecek. Sezgileriniz de güçleniyor. Akademik çalışmalarınız açısından bir hayli önemli ve verimli bir gündesiniz. Tabi bu açıdanortamınızda size karşı bir kıskançlık oluşabilir. Medya ve iletişime dair işlerinizde yeni hatta yabancı uyruklu ortaklar bulabilirsiniz. Girişken olun.

1 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatlı sözler duymaya, küçük komplimanlarla karşılaşmaya hazır olun. Bir kişinin size hayranlığını dile getirmeye çalışması sizi şaşırtacak.

1 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

1 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 20" R
Ay
Terazi
16° 28' 58" R
Merkür
Boğa
05° 27' 14"
Venüs
Boğa
25° 02' 21"
Mars
Koç
14° 40' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 05"
Satürn
Balık
18° 04' 16"
Uranüs
Boğa
23° 28' 37"
Neptün
Balık
29° 25' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 54"
Lilith
Başak
25° 30' 12"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>