Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi duygusal bakımdan oldukça yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizden dolayı aşırı kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün. Sevgi konusunda şanslı bir gündesiniz.

Katılabileceğiniz ortak çalışmalarda yeni kimselerle tanışabileceğiniz bir gün. Yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilirsiniz. Bazı işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz.

Maddi konularda kararsız tutumlar gösterebileceğiniz bir gün. Parasız kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Şansınızı aşırı zorlamamalısınız, harcamalarınıza daha çok dikkat etmelisiniz.

Yaratıcı konuların ön planda olduğu bir gündesiniz ama her zamankinden daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ikili ilişkileriniz konusunda oldukça dikkatli davranmalısınız. İnsanlarla olan diyaloglarınızda bazı güçlükler çekebilirsiniz. İhtiyaçlarınız sizi her zamankinden daha çok yönlendirebilir ve zaman zaman ailenizle ilgili huzursuzluklar da yaşayabilirsiniz. Akşama doğru alacağınız bir haber ise keyfinizi yerine getirecek.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 11:52 olana dek Ay boşluk etkisi altındayız. Duygusal ilişkilerinizin yapılandırılması ve ortak ilişkide bulunduğunuz kişi veya kişilerle alakalı her türlü meselenin dikkatle gözden geçirilmesi şarttır. Maddi konular yine gündem maddenizin ilk sıralarında yer alabilir. Boşluk etkisinin ardından saat 11:52 itibariyle Akrep  burcunda ilerleyecek Ay, egonuzu güçlendiricidir. Dışarıdan gelen olumsuz tepkilere, sert yanıtlar verebilirsiniz. Kendi alanınızı, sınırlarınızı korumak istersiniz. Tutkulu, bir hayli arzulu şekilde duygularınızı yansıtırsınız. Saat 23:41  Ay-Neptün olumlu görünümü, hem inancınızı güçlendirici hem de engellerin üstesinden gelebilmeniz adına şifalandırıcıdır. Önderlik ettiğiniz ve mücadelesini verdiğiniz her alanda hakikatlerin peşine düşmeniz gerektiğini hatırlatan bu olumlu enerji zorlukları geride bırakabilmenizi sağlayıcıdır. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Barış, sevgi, kardeşlik içinde nice bayramlara erişmemiz dileğimle,

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzak çevrelerin aranılan kişisi haline geleceksiniz. . Finans Gezegeninizin size vereceği kozmik destekle para konularında akıllıca davranacaksınız. Yatırımlarınız size kazanç olarak geri gelecektir. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bazılarınız, pratik yaşama geçiremediğiniz hedefleri doğrultusunda uygulamaya geçebilirler

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Konuyu ilgilendiren diğer taraflar onaylamasa da, siz, pek çok ilişkinizin veya anlaşma, plan ya da düzenlemelerin gidişatı ya da geleceği hakkında kararınızı verdiniz. Tüm burçlar için gün geneli: İlginç olaylar, beklenmedik gelişmeler veya ani açıklamalar gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde gezegen etkileri keyifli olsa da ve sevgi temalı ilişkileri olumlu etkilese de, bugün, genelde yanlış yorum yapan veya bazı kişiler tarafından yanlışları yakalanan eleştiri odaklı kişilerin belli bir gün veya beli bir konu hakkında ne tür tepkiler verebileceği üzerine daha sık düşünüyor olabiliriz. Bu durumun üzerinde dururken üzerinde yoğunlaştığımız konuların zorluğu, karışıklığı ve mantığı üzerine de düşünmemizde fayda var.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FARKLI olmaya çalışın bugün. Hangi konu olduğunu seçmek size kalmış. Farklı olduğunuz bu konu sayesinde hayranlarınız artabilir.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

29 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 22' 15" R
Ay
Balık
07° 43' 54"
Merkür
Koç
18° 21' 53"
Venüs
Boğa
04° 44' 20"
Mars
Koç
02° 03' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 00"
Satürn
Balık
16° 50' 17"
Uranüs
Boğa
22° 31' 16"
Neptün
Balık
28° 59' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 44"
Lilith
Başak
23° 40' 28"
True Node
Koç
15° 22' 04"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>