Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürekliliği vadeden bir beraberlik ile gidebileceği yere kadar gitmesine razı olacağınız bir ilişki arasında sıkışmış gibisiniz. Duygularınızın geldiği nokta, ilk başlarda düşünmediğiniz şeyleri düşünmenize neden oluyor.

Eskisinden daha başarılı olduğunuzu biliyorsunuz ve bu kişisel endişelerinizi biraz olsun gideriyor. İş arkadaşlarınız genel durumla ilgili umutlarını sizinle paylaşmak isteyebilirler.

Elinize nakit olarak geçmese de sağlam teminatları olan bir paranın, sizi kapsamlı planlara sevk etmesi söz konusu. Bugünlerde, küçük pay sahibi olduğunuz bir yatırımda bazı düş kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda dikkatli adımlar gerekiyor. Bunalım gibi yaşadığınız duyguları birileriyle paylaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru alacağınız bir öneri, yaptığınız bir programı değiştirmenize neden olabilir. Size küçük bir sürpriz var. Uzlaşmaya açık bir gününüzdesiniz. Bu yüzden de sabahtan itibaren yoğun ama gerilimsiz ve huzurlu bir gün geçireceksiniz. Uzlaşmaya açık olmanız kararsız olmanız anlamına gelmiyor, son noktada kendi kararlarınızı uygulayacaksınız.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, yeni yılın ilk gününe, saat 09:11 Ay-Yengeç burcu seyriyle adım atıyoruz. Beraberliğiniz,ortaklığınız, her türlü sözleşme ve anlaşmalarınızın lehinize sonuçlanmasını sağlayacak en önemli nokta, kendinizi gerilimden uzak tutmak ve güzel şeylere layık olduğunuzu düşünmektir. Çünkü bu tarz bir yaklaşım enerjilerin size doğru olan akışını hızlandırıcıdır. Günlük enerjiler, partnerinizi tam olarak anlamınız, size anlattıklarını kavramanız açısından da önemli olacağını göstermekte. Çünkü dinlemek yerine daha fazla konuşmayı tercih ettiğinizde, size söylemesi mümkün güzel sözleri engellemiş olabilirsiniz. Bilirsiniz çoğu zaman, bize anlatılmaya çalışanları hep kendi anladığımız şekilde yorumlar tepki gösteririz. Söz gelimi canımız sıkkınsa, tepkisel davranabiliriz. Oysaki bugün yılın ilk günü. Umutlu olalım ve güzel niyetlerle günü karşılayalım. 2018 yılının sizlere arzu ettiğiniz mutluluk, şans, sağlık ve başarıyı getirmesi dileğimle,

1 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinde sakin kalman gereken bir gün. Bugün mümkün olduğunca keskin kararlardan uzak durmalısın.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

: Bugün, eğitim ve kariyer hayatınızı şekillendirmek adına bazı planlamalar yapmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tanışmalar ve heyecan verici etkiler gündemde. Ayrıca kendi iç dünyanıza yönelebilir, yalnızlığınızın sebeplerini bir bir sorgulayabilirsiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni yılın ilk gününde kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz. İlişkiniz ile ilgili konular sizi biraz zorlayabilir. Gündelik hayatınızda düzeltmeniz gereken konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız konularda göz önünde olabilirsiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün meydana gelen bazı olaylar hem duygularınızı hem kafanızı karıştırabilir. Fakat bunların üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Çünkü kendinize olan güveninizin giderek yükseldiği bir döneme giriyorsunuz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken yakın çevrenizle keyifli görüşmeler yapabilir, etkinliklere katılabilir, düşüncelerinizi ve niyetlerinizi yazılı olarak hazırlayabilir ve hayallerinize daha fazla yer verebilirsiniz. Mutlu yıllar.

1 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk ve eğlence hayatınıza daha fazla kendinizi verebilir, çocuğunuza vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Çevrenizle birlikte hareket edeceksiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılın ilk günü Ay Yengeç burcunda seyahat ederken, çocuğunuz, eşiniz ve sevdiklerinizle birlikte olmak kalbinize sevinç doldurur. Tüm günü onların isteklerine kendinizi adayarak geçirmek istersiniz. Kurabiye, kek, pasta, börek yaparak harika sofralar kurabilirsiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

1 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 13' 24" R
Ay
İkizler
20° 03' 03" R
Merkür
Koç
24° 02' 29"
Venüs
Boğa
13° 27' 12"
Mars
Koç
07° 29' 50"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 48"
Satürn
Balık
17° 24' 32"
Uranüs
Boğa
22° 55' 49"
Neptün
Balık
29° 11' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 52"
Lilith
Başak
24° 27' 33"
True Node
Koç
15° 10' 17"
Son Güncelleme : 10/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>