Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorup sordurduğunuz kişi yalnız değil, hayatında iyi kötü biri var. Öğrendiniz bunu, ama yine de soruşturmanızı yarıda kesmeyi düşünmüyorsunuz. Karşıdan bir işaret almış da değilsiniz. Bu kararlılığınızı insani değerlerinizin neresinde mazur gördüğünüzü sonradan düşünecek, pişmanlık çekeceksiniz.

Çok genç bir yakınınızın başarı grafiği hızla yükseliyor. İçten memnuniyetinizin arasına küçük bir kıskançlık sıkışmış gibi. Ama onunla yakınilişkileri içine girecek gibi görünüyorsunuz. Şimdilerdeyaşamınız genel olarak sorunsuz. Yakın geçmişin sevimsizlikleri de unutulmuş gibi.

Harcarken elinize çok yakışıyor, hakkını veriyorsunuz. Şu tasarruf uyarılarını biraz ciddiye alsanız iyi edersiniz. Çünkü çok yakında yerine geri gelmeyecek bir para çıkışınız var.

Önem vermiyor gibi göründüğünüz birinden gelen üzücü haber, duygularınızı yeniden gözden geçirmenize neden olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çoktan unuttuğunuz birinden haber gelecek. Onu unutmuş oluşunuza şaşıracak, üzüleceksiniz. Bir alışveriş işinde tatsızlık görünüyor. Bu alışverişte bazı ilişkiler zedelenebilir. Aile ilişkileri bugünlerde bir gevşeklik içinde. Bu kafanızı meşgul ediyor, yoluna koymak, ilişkileri ısıtmak istiyorsunuz. Haftaya biraz karışık bir kafayla, sıkıntılı başlıyorsunuz.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:05 Ay-Pluto görünümü, sizi güçlendirir. Güven duygunuzu yükseltir. Saat 18:13-18:21 kısa süreli Ay-Boşluk etkisinin ardından Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Herkesin yararına olacak şekilde hareket ediyoruz. Fakat böyle hareket etmenin bize faydası olur mu diye de içimizden geçirebiliriz. Bir yandan ortama ayak uydurmak diğer yandan çıkarlarımızı düşünmek ve dengeli hareket etmek tabii ki kolay değil. Ancak bizim bu enerji altında istediğimiz en önemli şey, güven içinde olmak ve huzursuzluktan uzak durmak. Saat 22:34 Ay-Satürn görünümü, zorlayan kişi ve durumlardan kaçma arzumuzu işaret ediyor. Hafta boyunca her işinizde olumlu gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

10 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda patlamaya hazır bir gün seni bekliyor demek yanlış olmaz. Ay?ın konumu kafandaki belirsizlikleri ön plana daha çok çıkarabilir. Bugün aklına birçok yeni fikir gelebilir. İletişimdeki yeteneklerini ortaya koyman bazı fırsatları yakalamanda kolaylık sağlayacak. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sosyal medya kullanımı aranızda sorun haline gelebilir. Kısıtlanmaya gelemiyorsun ama karşı tarafı kısıtlamaya çalışmaktan da geri kalmıyorsun. Ev hayatında artan işler ve yoğuntemposu üzerindeki baskıları artırabilir. Kendini dinlemek, biraz uzaklaşmak istesen de yeterli zamanı bulamayabilirsin.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızı ilgilendiren konularda daha fazla titiz davranmanız ve her şeyi oluruna bırakmamanız gerekiyor. Aynı zamanda gündelik işlerinizle ilgili konularda yeni planlamalar ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebileceği bir gündesiniz. Bazı konulara daha sakin yaklaşmanızda fayda var. Gün içinde bazı konulara karar vermek zorlaşabilir. Sorun olarak gördüğünüz konuları kafanızda bitirdiğinizi düşünebilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Tamamladığınız işleri tekrar kontrol etmenizde fayda var.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SON zamanlarda sevdiklerinize karşı duyduğunuz üzüntülerin sebebini anlatma ve açılma ihtiyacı duyacaksınız. Kariyenizin açısından patronunuzla tartışmaktan kaçının.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

10 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihniniz hızlı çalışıyor. Ancak, dalgın ve dikkatsiz olabilirsiniz. Tabii bunun dışında beklemediğiniz bazı durumlarla karşılaşıp bunları gereğinden fazla büyütebilir, endişeli bir tutum içine girebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi hafiflemiş ve yükselmiş, hissedebilirsiniz. Yapmak istediklerinizi kolayca yapabilir, engelleri zorlanmadan aşabilirsiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi, sizi mutlu edecek. Olumlu beklentiler içine gireceksiniz. Son derece enerjik bir biçimde harekete geçebilirsiniz.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

10 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 51' 07" R
Ay
Balık
29° 53' 38"
Merkür
Koç
19° 20' 25"
Venüs
Boğa
06° 37' 15"
Mars
Koç
03° 14' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 29"
Satürn
Balık
16° 57' 58"
Uranüs
Boğa
22° 36' 33"
Neptün
Balık
29° 02' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 48"
Lilith
Başak
23° 50' 38"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>