Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşk için parmağınızı bile kıpırdatacak haliniz yok. Ruh durumunuz bu duyguyu yaşamaya hiç elverişli görünmüyor. Ama aşkın size hazırladığı bir sürpriz var, bunun için fazla beklemeyeceksiniz.

İş yaşamınızda bazı hazırlıklar içindesiniz. Ama sonuca ulaşmanız biraz zaman alacak gibi görünüyor. İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güven önümüzdeki günlerde iyice pekişecek.

Sorumluluğunuzda olan, size ait olmayan yüklü bir paradan bir an önce kurtulmak istiyorsunuz. Harcamalarınızı daha ne kadar kısacağınızı bilemiyorsunuz. Para idareniz ideal.

Bugün duygusal iniş çıkışlarınız olabilir. Bu iniş çıkışlar yakın çevrenizdeki insanları olumsuz etkileyecektir. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin ömrünüzden birkaç yıl götüreceğine inanıyorsunuz. Bu ilişkiyi, biraz da sizin duygusallığınızın böyle sorun yumağı haline getirdiğine de inanmanız gerekiyor. Önümüzdeki günlerde uzakça bir yerden davet alacaksınız. Bu davetin, sizi mutlu etme, size hayatla yeni bağlar kurdurma olasılığı çok fazla.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Cumartesi günümüz Ay-Aslan burcu geçişiyle başlıyor. Yenilikçi bir bakış açısıyla olan bitenleri gözden geçirmekte yarar var. Özellikle parasal konularda gerçekçi düşünülmelidir. Saat 16:32-17:30 arasındaki Ay-Boşluk etkisi, çaba sarfetmeden ilerleme arzunuzu yoğunlaştırır. Hangi konuda olursa olsun naz niyaz çekecek haliniz yoktur. Çabalarınızın karşılığını görmeye hakkınız olduğunu düşünürsünüz. Saat 17:30 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, ilişkinizle alakalı konularda kendinizi düşünme zamanınızın geldiğinin göstergesidir. Sınırlar içinde yaşamaktan hoşlanmazsınız. Bu yüzden de yeri geldiğinde tepki göstermekten kaçınmazsınız. Saat 20:58 Ay-Uranüs görünümü, ilişkide sakinlik, güvenilirlik, denge ve anlayış arıyoruz. Gönlümüzü hoş edene, keyif verene yönelecek, zorluk çıkartan uzak duracağız. Saat 21:36 Ay-Satürn etkisinde, ilişkide kontrolü elinde tutan kişi siz olursunuz. Yapmacık tavırlardan hoşlanmazsınız. Gözlem gücünüz yüksektir. Sizden yaşça büyük insanlardan destek görürsünüz. Ayrıca olgun ve ne yaptığını bilen kişilerden fikir almayı tercih edersiniz. Siz de başkalarına yol gösterici olursunuz. Saat 23:38 Venüs-Mars arasındaki zorlu görünüm, sosyal ilişkilerimizi, çevresel faktörleri, hedeflerimizi, mevcut durumumuzu gözden geçirmemizi sağlayacak. Sorumluluklarımızın farkında olacağız. Çıkarlarımızı bilinçli şekilde ele alacağız. İlişki krizlerinin, mali konulardaki sıkışmaların ardında yatan faktörleri tespit edeceğiz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

8 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Tüm haftanın stresini çeken bedenin bugün yorgunluk sinyalleri verecek. Hem fiziksel hem de bedensel rahatlamaya duyduğun ihtiyaçla aktif rutininden vazgeçip dinlenmeyi tercih edebilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, duygularının karşılıklı olduğunu görebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Balık burcuysan, arkadaşın aracılığıyla tanışacağın kişinin ilgisine kayıtsız kalamayabilirsin. Yeteneklerini genişletmek adına, ilgi duyduğun kurslara yazılabilirsin. Bugün aynı zamanda çat kapı gelecek misafirlere hazırlıklı ol.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün alacağınız haberlerle birlikte oldukça mutlu olacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Tatlı bir telaş halinde tüm gün boyunca koşturmalar sürebilir. Aile içinde yapılan konuşmalar ise size destek verici yönde olabilir.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zaman alabilen uğraşlar ve üzerinde çalışmanız gereken işler var. Ancak elinizden gelenin en iyisini yapabilirsiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İLİŞKİNİZİ bir adım öteye götürme planı içindesiniz. Yalnız olan Kovalar ise aşkı bulabilir. Bugün etrafınıza dikkatle bakın derim. İkili ilişkiler konusunda şanslı olduğunuz bir gün.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

8 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kökünü ilişkilerden, ortak maddi ve manevi paylaşımlardan alan psikolojik baskı ve gerilimi kontrol etmek için çaba sarfetmeniz gerekebilir. Kendinizi oyalayabileceğiniz, sizi ilişkilerden uzak tutan aktiviteler bulmalısınız.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer veyaşamınızda gerçekleşen Merkür ile Satürn kavuşumu, size yabancılarla bir projeyi birlikte yürütme şansı verir.Aranızda bir sözleşme veya anlaşma imzalayabilirsiniz. Hayatın değişim rüzgarları sizi yeni bir yaşam yolculuğuna çıkarabilir. Sanatsal faaliyetlere ağırlık verin.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. İşleriniz sizi yoracak ama başarının tadını çıkaracaksınız.

8 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 17' 22" R
Ay
Koç
06° 30' 26"
Merkür
Koç
19° 39' 24"
Venüs
Boğa
07° 10' 36"
Mars
Koç
03° 35' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 51"
Satürn
Balık
17° 00' 13"
Uranüs
Boğa
22° 38' 06"
Neptün
Balık
29° 03' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 18"
Lilith
Başak
23° 53' 38"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>