Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hak etmediğiniz halde size karşı kırıcı oldu; evet ama olgun olan sizsiniz ve gönül vermek, gönül almak noktasında ilk adım, bundan sonra da sizden beklenecek. Ne yapalım, gül dikeniyle birlikte güzeldir. Anlayışlı bir tavra bürünmeniz de gerekecektir.

Bir kaçteklifini birden alacaksınız, benzeyen işler olacak bunlar ama taşıdıkları açılım potansiyelleri farklı olacak. Siz, sizden daha çok bilgi isteyentürünü tercih etmelisiniz, mevcut yeteneklerinizin ötesine giden yola girmeniz böyle mümkün olacak.

Sizi günlük sıkıntılarınızla meşgul olmaktan kurtaracak miktarda bir maddi imkana yakınsınız. Onu daha büyük maddi ve manevi zenginlikler izleyecek. Büyük alışverişler yapabileceksiniz. Çoktandır almak istediklerinizi almanız yakındır.

Elindeki geniş olanaklarla size yaklaşmakta olan bir dostluk var. Bu dostluğu öteki sahte ilişkiler içinden ayırt edip çıkardığınızda yolunuz açık. Küçük bir sıkıntı kaynağınız var, bunu bir yakınınız size bırakmadan çözecektir. Sağlınızı ihmal ettiğinizin farkında olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Söz dinlemiyor, tavsiyelere kulak asmıyorsunuz. Çevre ile iletişiminizi neredeyse kopardınız gibi. Bütün bunları kendinizi cezalandırmak için yapan bir haliniz var. Bu kendi nefsinizi terbiye hudutları içinde kalırsa iyi ama siz acımasız bir uygulama içindesiniz.Vazgeçin ve dış faktörlerin üstüne gidin. Büyük sandığınız engelleri bir bir aşacaksınız. Güç toplamaya ihtiyacınız var bunu da size, yavaş yavaş değişmekte olan çevreniz verecek.

7 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 10:41 Merkür-Uranüs görünümü, ilişkide yaşanan sorunları biz olma duygusuyla çözmenin göstergesidir. Yeni ve farklı açıdan bakarsınız. Bu görünüm çiftler arasında iletişimin güçlenmesini sağlıyor. Birlikte hareket etmeyi, düşünmeyi kolaylaştırıyor. Saat 15:20 Merkür-Satürn görünümü, ciddi karar ve adımların işaretçisidir. İş hayatı ve özel konularda ileriye dönük kararlar verilir. Ancak akşam saatlerinde Güneş-Neptün karşıtlığı oluşacak. Bir daha duruma bakmak, enine boyuna düşünmek yanılmaktan sizi korur. Saat 21:27 Güneş-Neptün karşıtlığında, partneriniz eleştirel konuşabilir. Bu durum karşısında şaşırabilirsiniz. -Ben bunca tuhaflığına rağmen sana anlayış gösteriyorum, sen ise beni üzmeye devam ediyorsun. Aslında şikayetçi olması gereken kişi benim. Ama üste çıkmaya çalışıyorsun diyerek tepkide bulunabilirsiniz. Benim tavsiyem bu ilişkiyi mercek altına alarak gerçekçi bir şekilde düşünmenizdir. Saat 22:21 Ay-Jüpiter görünümü, aile içinde,hayatında bazı ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanabilir. Uzlaşmazlık, tartışma ve gereksiz abartılı davranışlar sıkıntı yaratır. Her yönüyle meseleler yapıcı tarzda tartışılmalı, ele alınmalıdır. Ancak kimse buna yaklaşmaz. İşimizi yaparken veya başkalarıyla iletişimde bulunurken sakin olmakta yarar var. Güzel gönlünüz her dem huzur bulsun. Kalben sevgilerimle,

7 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimi ve zekâyı yöneten Merkür, bugün itibari ile karşıt burcunda hareket etmeye başlıyor. Aşırı detaycı ve mükemmeliyetçi yanınla bugün karşına çıkan hiçbir işi beğenmeyerek,arkadaşlarının canını biraz sıkabilirsin. Hakkında hoşuna gitmeyecek şeyler kulağına gelebilir. Evli bir Balık burcuysan, eşinin ikiniz için yaptığı planlara ayak uydurmak eğlenceli gelebilir. Kendi işini yapan bir Balık burcuysan, kazancını arttırabilmenin yollarını arayabilirsin. Çocukları olan bir Balık burcuysan, eğitim hayatlarıyla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Bugün aynı zamanda bir arkadaşının ısrarcı tavrı, tahammülünü zorlayabilir. Akrabalarınla ilgili duyacakların seni şaşırtacak ve olayın arkasında yatan gerçekleri öğrenmek isteyeceksin.

7 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni aşk hikayeleri gündemde olabilir. Özellikle bekar olan balıkların yüzleri tanıştıkları kişiler sayesinde fazlasıyla gülebilir. İş hayatınıza yansıyan bu motivasyon hem sizin hem de çalışma arkadaşlarınızın gözünden kaçmayacaktır.

7 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki koşullar sizi etkilemesi mümkün. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla kabullenme içinde olacağınız koşullarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız işlerle uğraşmak size iyi gelecektir. Kolektif konulara yönelebilirsiniz. İlerleyen saatlerde tartışmalı durumlardan uzak kalmanızda fayda var.

7 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Romantik olduğunuz kadar zeki de davranabiliyorsunuz. Partnerinizle yaşamış olduğunuz sorunların üstesinden kolaylıkla gelerek barış sağlayacaksınız.

7 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi güçlü ve kararlı hissedeceksiniz. Bugün alacağınız haberler keyfinizi arttıracak. Başarılı anlaşmalar yapabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Zihinsel faaliyetlerinizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz.

7 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden itibaren Satürn'ün düze dönmesi sosyal çevrenize canlılık kazandırıyor, sizi arkadaşlarınızdan uzak tutmuş olabilecek engelleri geride bırakıyorsunuz.

7 Eylül 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ikili ilişkilerinizde sert rüzgarlar eser. Siz her şeyin iyi tarafını görmek isteseniz de karşınızdakiler kaba bir tutum sergileyebilirler. Kariyerinizle ilgili yeni kararlar almamanız hayrınıza olur. Meditasyon, spiritüel konular, dua, enerji çalışmaları hayata tutunmanızı kolaylaştırır. Dostlarla bir araya gelip, keyifli sohbetlere dalmak en doğrusu olacaktır. Fakat alkolü ölçülü tüketin.

7 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

7 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 53' 57" R
Ay
Koç
00° 36' 18"
Merkür
Koç
19° 22' 26"
Venüs
Boğa
06° 40' 50"
Mars
Koç
03° 16' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 10"
Satürn
Balık
16° 58' 13"
Uranüs
Boğa
22° 36' 43"
Neptün
Balık
29° 02' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 58"
Lilith
Başak
23° 50' 57"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>