Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize kırmaktan korkuyorsunuz fakat korkun, onu çok kırıyorsunuz. Farkında olmadan hareketlerinizle onu çok üzüyorsunuz fakat o, o kadar olağanüstü bir insan ki, size bunu belli etmiyor.

İşlerinizdeki başarınızda şansınız yaver gitmesinin payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek fakat unutmayın, şans her zaman yanınızda olmayabilir.

Bütçenizi zorlamaya başladınız, harcamalarınız doruk noktasına ulaştı. Bu böyle nereye kadar gider diye hiç düşünmüyorsunuz .Bugün yine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz.

Şaşıracağınız bir yakınlığa hazır olun. Çevrenizde birileri sizi izliyorlar, uzun zamandan beri.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gündelik sorunlardaki kanıksamış tavrınız, yüreğinizin üzerinde koruyucu bir kılıf gibi duruyor. Beğenmediğiniz bazı huylarınızla ilgili, kendinize haksızlıklarınız var. Fakat bazı hatalarınızı da görmekte zorluklar çekebiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde ilginç tanışmalar yaşayacaksınız. Uzun vadeye yaydığınız beklentilerinizin bir kısmının acelesi gerekebilir.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda hareketini sürdürdüğü bir güne başlıyorsunuz. Saat 05:14-16:06 aralığında Ay boşlukta hareketini sürdürecek. Finansal işlemleriniz varsa bu zaman aralığında yapmak uygun olmayacaktır. 16:06 olduğunda Ay Boğa burcuna geçiş yapacak. Sosyal yönünüzün ortaya çıkacağı bir akşamda olacaksınız. Ay ve Uranüs'ün kavuştuğu bu akşam itibariyle beklemediğiniz anda alacağınız bir haber yüzünüzü güldürebilir. Bu durum kardeşinizle, akrabalarınızla ilgili de olabilir. Bir eğitim başarınızın da kutlanacağı bir gece geçirebilirsiniz.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü adımlar atıyorsun!Bugün Ay 16:06'ya kadar boşlukta hareket edecek. Umutsuz olmak sana hiç yakışmıyor. Bugün kendini köşeye sıkışmış gibi hissedebilirsin. Ancak gün içerisinde tanıklık edeceğin bazı olaylar hayatın kıymetini bilmelisin mesajı verecek. Sosyal ilişkilerinde sana belli yardımı dokunacak kişilerin geri dönüşü şaşırtabilir. İlişkinde tutarlı olma konusunda seni tam tersine iten olaylarla karılaşsan da birlikte olduğun kişiye olan sevgin, ayrılık fikrinden uzaklaşmana neden olacak. Sonuç olarak güçlenip ilişkin için sağlam adımlar atmaya çalışacaksın. Bugün aynı zamanda kulağına pembe de olsa ufak tefek duyacağın yalanlar gelebilir. Kendini savunmak istesen de ben gerçeği biliyorum, kimin ne düşündüğü umurumda değil, diyebilirsin.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ilişkilerinizle ilgili kariyer hayatınızda bir değişimi gerçekleştirebilirsiniz. Yaşamınızda yeni bir yol açmak için başkalarının fikirlerini önemsemek bugün sizler için oldukça önemlidir.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında parasal alanda ve harcamalarınızda abartıya gitmemelisiniz. Akşam saatlerinde ise kardeşler ve yakın çevreniz sizi daha meşgul edebilir.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Değerli olarak gördüğünüz dostlarınızı koruyor olmanız sizleri güvenilir yaparken kendinizi de bu açıdan bakınca daha çok taktir edip kucaklıyorsunuz.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Balık; hafta sonunun gelmesine rağmen hâlâkonuları seni meşgul ediyor olabilir, annenden ya da sosyal ortamından aldığın destekle kendini daha cesur hissedebilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde alacağın haberlerle harekete geçebilir, kısa bir yolculuk planlayarak yakınlarınla bir araya gelebilirsin.

6 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatla uyumlu Balıklar gün boyu yüksek enerji ile hareket halindesiniz. Bugün kişisel ihtiyaçlarınız konusunda daha girişken davranacaksınız. Kendinize koyduğunuz güven sınırlarını kaldırıp orjinal ve yaratıcı işler yapmak için imkanlarınız var. Huzur bozan koşullar olsa da dengeyi korumak önemli.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcunda seyahat ederken, kardeş ilişkinizde olumlu gelişmeler yaşarsınız. Ortakprojeleri geliştirebilirsiniz. Yeni bir ofis açmak için karar verme zamanı. Arabanızı yenileyebilirsiniz. Yeni kurs ve eğitimler ufkunuzu açar. Kardeş kadar yakın olan arkadaşlarınızla keyifli bir gün geçirin.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biriktirdiğiniz işlerinizi, sürekli 'sonra yaparım' diyerek ertelediğiniz konuları gözden geçirmeniz için çok uygun bir gün. Bazı Balık burçları ufak hastane ziyaretleri yapabilirler. Belki sağlığınız ile alakalı aksattığınız bir konuyu eleyeceksinizdir. Geçmişte kendinizi aradığınız çok konu var. Geçmiş ile ilgili problemleri çözmeyi başaramazsanız, özellikle romantik anlamda bir geleceğinizin olması çok zor.

6 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 21' 22" R
Ay
Aslan
02° 33' 34" R
Merkür
Koç
27° 31' 40"
Venüs
Boğa
17° 26' 42"
Mars
Koç
09° 58' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 05' 41"
Satürn
Balık
17° 39' 00"
Uranüs
Boğa
23° 07' 07"
Neptün
Balık
29° 16' 46"
Plüton
Kova
02° 04' 35"
Chiron
Koç
21° 23' 07"
Lilith
Başak
24° 49' 08"
True Node
Koç
14° 54' 58"
Son Güncelleme : 13/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>