Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilişkinizi tekrar gözden geçirmek isteyeceksiniz ve bazı değişikler yapma kararı alacaksınız. Bu fikirlerinizi sevgilinizle paylaşmalısınız yoksa büyük bir bencillik yapmış olursunuz.

İş hayatınızda bugün bazı aksaklıklarla karşılaşacaksınız. İşleriniz istediğiniz şekilde sonuçlanmayacak ve siz bu duruma çok sinirleneceksiniz.

Zamanında bir çok insana borç verdiniz ve şimdide parasal konularda siz sıkıştınız. Alacaklarınızı tahsil etmek için değişik yöntemlere başvurmalısınız.

Ağız ve diş sağlığınızı son zamanlarda çok ihmal ettiniz ve bu konuyla ilgili bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu nedenle sağlığınıza para ayırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok durgun ve karamsarsınız. Sevdiklerinizden bir süreliğine ayrı kalmak zorunda kalacaksınız. Bu yüzden kendinizi çok gergin ve mutsuz hissediyorsunuz. Bu akşam yakın bir dostunuzla görüşebilir onunla bazı sorunlarınızı paylaşabilirsiniz. Üzerinizdeki bu durgunluk ve karamsarlığı atmalısınız.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 08:17 itibariyle Venüs-Neptün görünümü, gayet olumlu ve huzur vericidir. Bazılarınız için arkadaşlık teklifi, kimileri için sevgilisiyle geçirilen güzel bir gün, birçoğunuz için mutluluk dolu bir akşam anlamı taşıyabilir. İnanç verir, size ışık olur, yol gösterir. Saat 08:36 Ay-Venüs görünümü, mali sorunlar kadar ilişkilerimizle ilgili konular üzerinde hassasiyetle durmamızı sağlıyor. İsteklerimizi elde etmek amaçlı girişimlerin doğru şekilde sonuçlanmasını isteriz. Çünkü bu sayede, hayatın güzelliklerini yaşayacağımızın farkındayız. Saat 10:39 Ay-Mars olumlu görünümü, cesaretliliğin ve doyuma ulaşma arzunuzun göstergesidir. Çıkarlarınızı kollamanız için size destek vericidir. Karar verme ve uygulama anlamında gücünüz yükselir. Sağlık anlamındaki harcamaların da işareti olabilir. Saat 15:27 Ay-Pluto görünümü, maddi ve manevi alanda gücünüzü kanıtlama arzunuzu işaret ediyor. Ancak gerektiğinde insanlarla ılımlı diyalog ve ilişkide bulununuz. Bu davranış biçimi size destek olmalarını sağlar. Böylece gerekli adımı daha kolay atabilirsiniz. Tam tersine sert tavırlar, illa ben haklıyım tarzı yaklaşımlar hoş olmayabilir. Saat 17:48 Ay-Jüpiter karşıtlığı, maddi konuların sizde yarattığı stresin işaretçisidir. Bir yandan ihtiyaçlarınız var, diğer taraftan dikkat etmeniz, bütçenin ayarını kaçırmamanız lazım. Bu biraz sizi yorabilir. Ancak tabii ki tedbirli olmak da iyidir. Saat 20:27 Ay-Güneş görünümü, her şeyi düzene kavuşturmak, mali açıdan şu andaki mevcut sorunları aşabilmek amaçlı arzunuzun işaretçisi. Kolay değil tabii ki. Bazı konularda bir sıkışıklık söz konusu. Bunları ancak kendinize güvenerek kolayca aşabilirsiniz. Saat 22:26 Ay-Satürn görünümü, kazanç sağlayan işlere yönelerek, sabırlı bir şekilde yol almanız halinde, hemhayatınız hem de finansal konularda başarılı olabilirsiniz. Burada önemli olan, ne yaptığınızı bilmek, zorlukları bir atlama taşı gibi görmekten geçiyor. Geçmişteki tecrübeleri unutmayalım tabii ki. Elimize geçeni veya karşımıza çıkan bir fırsatı bilinçli şekilde değerlendirelim. Yüzünüzde gülüşlerin çiçek çiçek açtığı güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu dönemde sana hiç uygun olmayan insanlar dahi gözüne cazip gelmiş olabilir. Neyse ki bu süreç bugün bitiyor.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden alacağınız destekler ne kadar önem arz etse de sizin çabalarınızı da görmek isteyebilirler. Geleceğe yönelik oluşturduğunuz planlarınızda biraz da ha gerçekçi olmalısınız.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapacaksanız biraz daha dikkatli olmalısınız. Parasal konularda sınırlamalar olabilir.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamınızda yenilikler istiyorsunuz ama son zamanlarda bir çekingenliğiniz var. Bunun çelişkisini yaşayıp bir çok fırsatı kaçırabilirsiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aşk hayatınızda oldukça yaratıcı ve iyimser etkiler altında olacaksınız. Aşk hayatınız için kendi hayatınızdan bazı fedakârlıklarda bulunabilir ve bunu büyük bir mutlulukla yapabilirsiniz. İşinizdeki sorumlulukları gözünüzde büyütmeyin.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cuma programını bırakın partneriniz yapsın. Hizmette kusur etmeyecek, ikinizi de mutlu eden bir organizasyona imzasını atacaktır. Her detaya mantıklı çözümler bulmak onun işi. Hatta siz bu programı rahatlıkla bir hafta sonu tatiline de dönüştürebilirsiniz. Doğayla iç içe olduğunuz denizden çıkmadığınız bir mekan sizi huzurlu kılar.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 18" R
Ay
Oğlak
16° 09' 43"
Merkür
Koç
16° 39' 25"
Venüs
Boğa
00° 10' 13"
Mars
Balık
29° 12' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 01"
Satürn
Balık
16° 30' 57"
Uranüs
Boğa
22° 18' 31"
Neptün
Balık
28° 53' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 15"
Lilith
Başak
23° 15' 47"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>