Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda yaşadığınız güzel gelişmeler sizi oldukça mutlu ediyor. Bugün sevgilinizin size yapacağı özel bir jestten dolayı çok duygulanacaksınız ve ona daha da çok bağlanacaksınız.

İş yerinizde bazı gelişmeleri tasvip etmeseniz de kabullenmek zorundasınız. Çalışmalarınıza hız vereceğiniz bu dönemde , performansınızla daha da göz dolduracaksınız.

Parasal konularda bazı beklentileriniz var. Fakat bu beklentiler bir hayalden öteye gitmeyebilir. Bu yüzden parasal konularda daha gerçekçi kararlar almalısınız.

Son günlerde enerjinizi doğru olarak kullanmıyor ve kendinizi çok fazla yoruyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Atlamak istediğiniz basamağı aşmaya bir kaç ufak engel kalmış. Ama işin zor kısmını aşmışsınız. Bugün içinde aileden biriyle yapacağınız bir konuşmada gerçek fikirlerinizi söylemek istemeyeceksiniz. Kendinize sakladığınız sırları titizlikle korumak istiyorsunuz. Prensip sahibi bir insansınız ama prensiplerinizi uygulamaya pek geçirmiyorsunuz.

6 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:59 itibariyle Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. Cumartesi günümüz bu enerjinin etkinliği altında geçecek. İşin içinden çıkamadığınız konularda biriyle dertleşme ihtiyacı duyabilirsiniz.  Ancak ne gariptir ki, gerçekten derdinizi anlayabilecek tarafsız düşünebilecek insan sayısı azdır.  Nice dostluklar kimi zaman gereksiz meseleler yüzünden sona ermiş bazı dostluklar  ise araya giren yıllar nedeniyle sona ermiş. İşte bu nedenle konuşmanın da bir anlamı olmadığını düşünürsünüz. Saat 12:53 Ay-Merkür görünümü altında, bazen sessiz bazen neşeli, bazen de sanki kimseyi umursamıyormuş gibi davranabilirsiniz. Bu gelgitler arasında, eğer birileri hoşunuza gidecek bir şeyler söylerse hemen kolayca ortama ayak uydurur ve sanki hiç bir şey olmamış gibi havadan sudan konuşabilirsiniz. Saat 21:11 Ay-Jüpiter karşıtlığı duygularımızı özgürce ifade etmemiz,  kendimize yetmemiz,  iradeli davranmamız  pek kolay değil.  İş hayatında veya özel yaşantımızda, tarafsız düşünmek ve bütünün hayrını gözetmek gerekiyor. Mutlu keyifli bir Cumartesi günü geçirmemiz dileğimle,

6 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi bir performans sergiliyor ve arkadaşlarınızın takdirini alıyorsunuz. Karşıt burcunuza geçen Güneş; enerjinizi arttırırken, yönetici gezegeniniz Mars , çevre ilişkilerinizde tartışılmaz bir üstünlük sağlıyor ve gerçekleştirmeye çalıştığınız konuda taşların yerine oturduğunu hissediyorsunuz. Hareket gerektiren bir gündesiniz.

6 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerilime açık günlerde olduğumuz göz önüne alınırsa etrafa direktifler vermek, risk almak veya insanları gruplaştırarak ilerlemeyi planlamak için doğru zamanda olmayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu(ağırlıklı olarak Pazar günü), bazı kişilere söylemek istediğiniz birkaç sözünüz olmasına ya da bazı konularda uyarmak istemenize rağmen, bugün fikir veya yorumlarınızı kendinize saklamanızda fayda var. Zira, fikirleriniz ne kadar ikna edici, mantıklı ve sebepli olsa da, konunun muhatabı kişiler açıklanamayacak veya anlamsız bir şekilde yorumunuza, bakış açınıza ya da önerilerinize kayıtsız kalabilir, sözlerinizden etkilenmeyebilirler. Gün geneli olumlu olmasına rağmen, akşam saatlerinde yeme içme de dahil her tür abartılı tavırdan ve aşırılıklardan kaçmakta fayda var.

6 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

6 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

NİŞAN, evlilik gibi hazırlıkları olan Balıklar detaylardan dolayı sorunlar çıkabilir. Aile dışından olan kişilerin yorum yapmasına izin vermeyin.

6 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

6 Eylül 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 16' 07" R
Ay
Boğa
21° 31' 50" R
Merkür
Koç
22° 07' 58"
Venüs
Boğa
10° 57' 55"
Mars
Koç
05° 56' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 51' 14"
Satürn
Balık
17° 15' 07"
Uranüs
Boğa
22° 48' 47"
Neptün
Balık
29° 08' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 22"
Lilith
Başak
24° 14' 06"
True Node
Koç
15° 20' 11"
Son Güncelleme : 08/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>