Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu terk ederken bir bedel ödeyeceğinizi biliyordunuz. Şimdi hatalı davrandığınızı düşünüyorsunuz. Ama geri dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz.

Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek. İş hayatınız son günlerde bir kabusa dönüştü. Orada yaşadığınız ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyorsunuz.

Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz. Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Taksitin cazibesine çok kapılıyorsunuz. Yakında bir para haberiniz olabilir.

Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var. Duygusal bir insansınız, ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor. Bir çıkmazın içinde görüyorsunuz kendinizi. Şimdilik böyle bir şey söz konusu değil. Ama tavırlı davranmanız, biraz kımıldamanız gerekiyor. Yakında bir yolculuğunuz var. İşle ilgili görünüyor. Ama siz bunu aynı zamanda turistik bir yolculuğa döndüreceksiniz.

9 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 04:38 itibariyle burcunuzda  meydana gelecek Dolunayı, tüm görünümleriyle ele alarak sizlere izah edeceğim. Böylece nelere işaret olduğunu daha net görmemiz mümkündür. Çünkü bu Dolunay birebir olarak sizleri fazlasıyla ilgilendiriyor. İlk görünüm saat 03:06 Ay-Chiron kavuşumudur. Bu Dolunayda, başkalarına karşı özverili, ılımlı davranmanın ve de  yardımcı olmanın size kazandırdıkları üzerinde durabilirsiniz.  Bu kadar iyi niyetli olmak  bir zayıflık göstergesi mi? diye içinizden geçtiği bile olur. Bu görünümün bir başka yanı, ruhsal anlamda rehberlik çalışmalarına yönelmenizi ve çevrenizdeki kişilere mistik anlamda destek olmanızı sağlamasıdır. Ancak başkalarına yardımcı olayım diyerek, iyi niyetinizin kullanılmasına da izin vermeyiniz. Saat 04:38 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay, bir yanıyla iyi niyetle, özveriyle, hayatı en olumlu yanlarıyla görme eğiliminizi işaret ederken, diğer taraftan karşı cinsle,ortağınızla veya başka insanlarla aranızdaki farklılıkların sizi rahatsız etmesine yol açabilir.  Bu kadar verici olmak, her şeyi alttan alıp, olumlu düşünmek nereye kadar diye düşünmelisiniz. Çünkü insan sürekli verdikçe, bir zaman gelir karşılığını alamadığında üzülür, sıkılır. Kurban olmak istemiyorsak bizim de kendimizi bilinçli şekilde gözden geçirmemiz lazım. Bir ilişkide üstünüze düşeni yapıyorsanız, buna karşılık başkaları sizi hala yetersiz olmakla suçluyor veya eleştiriyorsa artık buna dur deme vaktiniz gelmiştir. Şikayetçi olduğumuz konuların yaratıcısı olmamalıyız. Eğer bir şeyleri yapıyorsak dozunu ayarlamalıyız. Gönülden yapıyorsak, o zaman karşılık beklememeliyiz. Karşılığını görmek istiyorsak ona göre seçimlerde bulunmalıyız. Saat 08:19 Ay-Satürn görünümü, yeteneklerimizi değerlendirme, gelişim, eğitim hayatı, girişimler konusunda ciddiyetle durulması, yerleşim yerinizle ilgili meselelerin ele alınması yönünde önem taşıyor. Saat 22:10-10 Eylül saat 02:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, finansal konularda durumumuza bir bakalım. Ödemelerimiz, gecikmiş bazı faturalar, bankalarla alakalı konular ve kredi gibi meselelerin ele alınması gerekebilir. Paraya ihtiyacımız olur. Dostluklar, hedeflerimiz yönünde akıllıca hareket etmemiz gerekiyor. Bir de lütfen ilişki tercihlerinizi yaparken dikkatli olunuz. İş ortaklıklarında da yaş tahtaya ayak basmayınız. Gün boyunca esenlik, huzur, mutluluk yanımızdan eksik olmasın. Gelişmeler her zaman bizlerden yana olumlu olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunuzda ilerliyor. Tavırlarınızda incelik ve nezaket hakim. Partnerinizle her konuda düşünce paslaşmaları içinde olacaksınız. Bugün, olanaklarınızı gözden geçirerek, yeni bir çaba içinde olacaksınız. Yoğun bir tempo içine girerken, bazı iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Duygusal gerilimlerden uzak kalmalısınız.

9 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklık gerektiren işler ve maddi konularda dikkatli hareket edilmesi gerekiyor. Her tür ilişkide gerilim oluşabilir. Borç alacak meselelerinde beklediğiniz desteğin gelmesi zaman alabilir. İkili ilişkilerde sonlanma kararı almak için yanlış beş günlük süreçtesiniz. Aşırı hassasiyet yanlış kararlara neden olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, Balık burcunda meydana gelen dolunay bazılarımızı hassaslaştırabilir. Söylenen cümleler yaraları kanatabilir, yaralayıcı olabilir, geçmişte yaşananların hatırlanmasına neden olabilir veya diyalogları gerebilir. Önemli konuları konuşurken yanlış anlaşılmamaya özellikle dikkat etmekte fayda var. Zaten tünelin sonundaki ışık kendini göstermeye başlıyor. Günün ilerleyen saatlerinden itibaren, umutlu olmak için daha fazla sebebimiz olacaktır.

9 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjiniz yüksek seyretmeye devam ediyor. Hassas olduğunuz konularda girişimde bulunmanız gerektiğini daha iyi görebileceksiniz. İhmal ettiğiniz konular öncelik kazanıyor. Sağlığınız ve yaşam tarzınızı değiştirmekle ilgili daha kararlı ve istekli olacaksınız. Görünüşünüze dair bazı ufak değişiklikler yapabilirsiniz.

9 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

NE kadar sıkıntınız varsa bir kenara bırakın. Bugün tamamen sizin olsun. Ne kadar gülerseniz yanınıza kâr kalır, bunu sakın unutmayın.

9 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

9 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 52' 48" R
Ay
İkizler
00° 35' 30" R
Merkür
Koç
22° 42' 24"
Venüs
Boğa
11° 44' 36"
Mars
Koç
06° 25' 58"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 10"
Satürn
Balık
17° 18' 05"
Uranüs
Boğa
22° 50' 59"
Neptün
Balık
29° 09' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 24"
Lilith
Başak
24° 18' 18"
True Node
Koç
15° 17' 31"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>