Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlgi duyuyor, bunu sezdirmemeye çalışıyorsunuz. Onun sempatik davranışları sizi günden güne aşka doğru götürüyor. Platonik bir aşk yaşamak istiyor gibi davranıyorsunuz.

Bugün alacağınız bazı haberler henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandıracak. Son güne bırakma huyunuz sizi sık, sık sıkıntıya sokuyor. Bu huyunuz yüzünden herkes gibi belirli bir mesai saatiniz olamıyor.

Günübirlik yaşıyorsunuz. kazancınızla harcamalarınız at başı gidiyor. Bugünlerde yapacağınız ödeme bir haftadır uykularınızı kaçırıyor. Bu kazancınızla kenara köşeye bir şeyler koyamayacağınızı biliyorsunuz.

Aile görüşmelerini bir görev gibi görmemelisiniz. Arada sırada içinizden gelerek sürprizler yaparsınız ne kadar sevildiğinizi daha iyi anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önce karar veriyor, ardından doğru mu yaptım diye düşünüyorsunuz. Bugün yaşayacağınız bir olay aceleyle karar vermenin zararlarını size gösterecek. Bugün yine Cuma heyecanını yaşıyorsunuz. Tatilden önceki son gün her hafta içinizi şenlendiriyor. Sizin sorumluluğunuzda olan bir yakınınızın bazı sorumsuz davranışları siz yıldırıyor. Önümüzdeki günlerde bir üzüntünüz olacak

7 Eylül 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar,  Pazar gününe, Ay-Kova burcu enerji etkinliğinde başlıyoruz. Saat 04:05 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bizi kıskaç altına alabilecek her şeye öfkelenmemize neden olabilir. Her alanda yenilik arzularız ve özgür olmak isteriz. Saat 08:32 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, hayatın izleyicisi olmak yerine, hayata bizzat katılarak mücadele etmenin önemini vurguluyor. Tabii ki üstünlük telaşına düşmeden ve öncelikle kendimize dürüst davranarak ilerleyebiliriz. Saat 20:19-8 Eylül saat 02:47 arası Ay-boşluk etkisi altında geçecek. Etrafınızdaki insanları kontrol etmeye çalışabilir, başkalarıyla paylaşımda bulunduğunuz konularda kafanızın karıştığını hissedebilirsiniz. Parasal konularda ise dışarıdan destek bulmak ihtiyacınız yoğun olsa da, bunu tam anlamıyla karşılanmasında gecikmeler yaşanabilir. Bu süre içinde,  özgürce hareket etmenize engel olan şartları şöyle bir sakince düşünelim. Haddinden fazla iyi niyetli mi düşünüyoruz veyahut meseleleri çok mu gözümüzde büyütüyoruz, bir düşünelim. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü diliyorum hepimiz için. Kalben sevgilerimle,

7 Eylül 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklınızdan çılgınca fikirler geçiyor fakat, tepki almak istemediğiniz için saklama gereği duyuyorsunuz. Bugün, özgürlüğünüzün kullanmak için farklı yolları denemeli ve duygularınızı açığa çıkaracak çalışmalara yönelmelisiniz. İş yaşantınızda ikna etmeniz gereken kişiler var, şans sizden yana gelişecek.

7 Eylül 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerilime açık günlerde olduğumuz göz önüne alınırsa etrafa direktifler vermek, risk almak veya insanları gruplaştırarak ilerlemeyi planlamak için doğru zamanda olmayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu(ağırlıklı olarak Pazar günü), bazı kişilere söylemek istediğiniz birkaç sözünüz olmasına ya da bazı konularda uyarmak istemenize rağmen, bugün fikir veya yorumlarınızı kendinize saklamanızda fayda var. Zira, fikirleriniz ne kadar ikna edici, mantıklı ve sebepli olsa da, konunun muhatabı kişiler açıklanamayacak veya anlamsız bir şekilde yorumunuza, bakış açınıza ya da önerilerinize kayıtsız kalabilir, sözlerinizden etkilenmeyebilirler. Gün geneli olumlu olmasına rağmen, akşam saatlerinde yeme içme de dahil her tür abartılı tavırdan ve aşırılıklardan kaçmakta fayda var.

7 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

7 Eylül 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇEVRENİZDEKİ herkese kızıp, alıp başımı gideceğim diyebileceğiniz bir gün. Bıkkınlık, yorgunluk ve karamsarlık çökebilir üzerinize.

7 Eylül 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

7 Eylül 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 46' 46" R
Ay
Boğa
29° 06' 21" R
Merkür
Koç
22° 36' 38"
Venüs
Boğa
11° 36' 54"
Mars
Koç
06° 21' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 17' 36"
Uranüs
Boğa
22° 50' 37"
Neptün
Balık
29° 09' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 04"
Lilith
Başak
24° 17' 37"
True Node
Koç
15° 17' 59"
Son Güncelleme : 09/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>