Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk tartışmalarındaki keskin tavrınızla ve onu bütün kuralların dışına koyan tanımlamalarınızla antipati topluyorsunuz. Bu duyguyu tanımladığınız kadar bağımsız hissediyor, ama herkes kadar kurallara bağlı olarak yaşıyorsunuz. Bunun yarattığı hırçınlığa son vermeniz gerekiyor.

Bazı işleri diğerlerinden ayırıyor ve işin gereğine göre değil, kendi önem sıranıza göre öncelik veriyorsunuz. Bu bazı arkadaşlarınızın gereksiz yere daha fazla emek harcamalarına yol açıyor.

Önünüzde büyük bir ödeme var. Bunun hazırlığını daha tamamlayamadığınız için, biraz paniktesiniz. Borca girmek istemediğiniz için bu paranın bir kısmını içerden çekeceksiniz.

Çok rahat, girişken biri olmanıza karşın, hiç beklenmedik durumlarda çekingenlik gösteriyorsunuz. Yakında yapmak durumunda kalacağınız önemli bir görüşmede çok rahat bir insan görüntüsü vermek zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde beklediğiniz önemli konuk, gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız. Çok verici davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar yeni haftamız saat 02:47 itibariyle burcunuz üzerinde seyrine başlayacak Ayın, hayallerimizi güçlendirici,  ruhsal çalışmaları teşvik edici, merhamet ve şefkati büyütücü, içsel bütünlüğümüzü sağlayıcı, şifalı enerjileri altında başlıyor. Saat 05:44 Güneş-Chiron karşıtlığı, beraberlik, ortaklık, boşanma, sözleşme, kontratlar, hukuk davaları, işbirliği gibi kısaca bir başka kişiyle alakalı her türlü bağlantının mutlaka ele alınarak akıllıca değerlendirilmesi gerektiğini gösteriyor. Zaaflarınızın kurbanı olmayınız. Eğer aynı yolda ilerlenecekse,  herkesin kendi payına düşeni yapması gerekiyor. Saat 07:38 Ay-Venüs karşıtlığında, aşkı tüm güzellikleriyle çağırıyor, istiyoruz ve onun derinliklerinde huzur bulmak istiyoruz. Aşık olmak istiyoruz, yeniden aşkla buluşmayı diliyoruz. Gönlümüzün kapılarını aşk için, ardına kadar açmış durumdayız. Saat 12:09 Ay-Neptün kavuşum etkisiyle ruhumuz huzur buluyor. Hayata ve sevdiklerimize karşı güzel duygular besliyoruz. Maneviyatımız yükseliyor. Sorunlarımızı unutmak, dinlenmek, sevdiklerimizle kucaklaşmak, mutlu olmak gayet kolaylaşıyor. Güzel bir söz, bir davranış, ılımlı bir yaklaşımın kıymeti öylesine büyük ki. Hemen karşılığını verebiliriz. Sevdiklerimizi kucaklayabilir, duygularımızı ifade edebiliriz. Bu olumlu enerjiler altında rüyalarımız zenginleşir, romantik hislerimiz yükselir, umutlarımız artabilir. Saat 20:17 Ay-Pluto görünümü, her türlü zorluğa rağmen yılmayıp ayakta durabilmeniz yönünde yardımcıdır. İleriye yönelik bir şekilde hem hedeflerinizi gözden geçirmenizde hem de ılımlı bir şekilde olanı biteni değerlendirmenizde, gücünüzü kaybetmeden neler yapmanız gerektiğini saptamanızda bu enerji size yardımcıdır. Bir yanım sakla diyor kendini Sırlarını, hüzünlerini Görmesin hiç kimse nasıl acı çektiğini Diğer yanım bir çocuk kadar hevesli Yaşamak istiyor hayatın tüm güzelliklerini...... Hüzünleri yerine,  sevinçlerini yaşayacağımız bir Dünya diliyorum herkese.Kalben Sevgilerimle,

8 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz sürprizleri fazla sevmediğiniz için, sıra dışı olaylara karşı temkinli davranıyorsunuz. Bugün düşüncelerinizde olumlu bir yoğunlaşma söz konusu olacak. Görmeyi arzuladığınız dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Onlarla aranızda karşılıklı olumlu etkileşmeler söz konusu olacak. Kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerilime açık günlerde olduğumuz göz önüne alınırsa etrafa direktifler vermek, risk almak veya insanları gruplaştırarak ilerlemeyi planlamak için doğru zamanda olmayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu(ağırlıklı olarak Pazar günü), bazı kişilere söylemek istediğiniz birkaç sözünüz olmasına ya da bazı konularda uyarmak istemenize rağmen, bugün fikir veya yorumlarınızı kendinize saklamanızda fayda var. Zira, fikirleriniz ne kadar ikna edici, mantıklı ve sebepli olsa da, konunun muhatabı kişiler açıklanamayacak veya anlamsız bir şekilde yorumunuza, bakış açınıza ya da önerilerinize kayıtsız kalabilir, sözlerinizden etkilenmeyebilirler. Gün geneli olumlu olmasına rağmen, akşam saatlerinde yeme içme de dahil her tür abartılı tavırdan ve aşırılıklardan kaçmakta fayda var.

7 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni kararlar alabilir hayatınızı değiştirebilirsiniz. Özellikle beraberliğinizle ilgili önemli değişiklikler gözüküyor. İlişkinizde kendinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Enerjiniz yükseliyor. Duygusal ihtiyaçlarınız kadar fiziksel durumunuz da önem kazanacak. Özellikle sağlığınızla ilgili konularda farkındalığınız artıyor.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SIKINTILARINIZI paylaşmak sizi rahatlatacaktır. Her şeyin üstesinden tek başınıza gelmeye çalışıyorsunuz. Gücünüz tükenmek üzere.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. İşleriniz sizi yoracak ama başarının tadını çıkaracaksınız.

8 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 34' 57" R
Ay
Boğa
26° 11' 40" R
Merkür
Koç
22° 25' 28"
Venüs
Boğa
11° 21' 52"
Mars
Koç
06° 11' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 55' 49"
Satürn
Balık
17° 16' 39"
Uranüs
Boğa
22° 49' 55"
Neptün
Balık
29° 08' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 25"
Lilith
Başak
24° 16' 15"
True Node
Koç
15° 18' 53"
Son Güncelleme : 08/05/2024 19:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>