Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal konularda şanslı olacaksınız ve sizin için güzel gelişmeler olabilir. Zevk alacağınız faaliyetlere katılabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Duygularınız dengeleniyor ve kendinizi duygusal anlamda iyi hissedeceksiniz. Sezgilerinizle hareket edebilirsiniz ancak bu sizi yanıltmayacaktır. Sevdiğiniz insana karşı son derece açık olacaksınız ve duygularınızı içinizden geldiği gibi yaşamak isteyeceksiniz. Sizin için ilginç olabilecek bazı yeni deneyimler yaşayabilirsiniz.

İş yaşamınızda yoğun bir gün geçirmeye hazır olun. Zihinsel olarak çok aktifsiniz aynı anda birden çok konuyu düşünebiliyorsunuz. Bir konuya konsantre olmakta zorluk çekebilirsiniz ancak çevrenizi iyi gözlemlemeniz sizin için faydalı sonuçlar doğuracaktır. Yaptığınız işlerden keyif alacaksınız ve çevrenizdeki insanların takdirini kazanacaksınız. Oldukça enerjik olacaksınız ve bu enerjinizi olumlu olarak kullanmak için çeşitli fırsatlar bulacaksınız. Yeni girişimlerde bulunmak için olumlu bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve harcamalarınıza çok fazla dikkat etmeyeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle kişisel zevkleriniz için rahatlıkla masraflar yapabilirsiniz.

Girişimde bulunmak için iyi bir gündesiniz ve zihniniz iyi çalışıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir. İlginç kişilikli biriyle birlikte gerçekleştireceğiniz derin sohbetten çok hoşnut kalacaksınız. Çevrenizdekilerle ilişkileriniz çok olumlu. Tek sorununuz çok meraklı davranıp çok yakınlaşmanız. Bu özelliğiniz insanların sizden kolay istemelerine yol açabiliyor.

12 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 12:40 Ay-Venüs görünüm etkisinde, kazancımızı her anlamda önemseyeceğiz. İş hayatında parayı daha fazla merkez alacağız. İşe göre kazanç, emeğe göre karşılık görmek niyetindeyiz. Ancak sizlere tavsiyem madem paraya önem veriyorsunuz. O zaman elinize geçeni tutunuz. Harcamalara dikkat ediniz. Saat 13:19 Mars-Jüpiter görünümü, ailevi-finansal-kredi-borç-alacak gibi konuları gündeminizde baş sıraya oturtuyor. Bunların çok dikkatli şekilde analiz edilmesi şarttır. Bir sıkıntınız nedeniyle paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunun için şartlarınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz. Ben, biraz sakin olmanızı tavsiye ediyorum. Bugünlerde sizi zorlayan durumların, 16 Mayıs sonrası çözüme kavuşacağını söylemek isterim. Arzu ettiğiniz adımları atabilmeniz, istediğiniz sonucu elde edebilmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş zamanın hesaplarını yapmak isteyebilir, iyi niyetini suistimal etmiş kişilerle görüşmeme kararı alabilirsin.

12 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişim yoğun ve olumlu bir şekilde gündemde. Alacağınız haberler ve destekler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

12 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda sorumluluklarınızda artışlar olabilir. Mücadelesini verdiğiniz konular çözüme kavuşabilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde stresler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için kendi meslek grubunuzdan insanlardan destek alabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Bazı konuları tamamlamak isteyebilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev içinde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Dolaplarınızı düzenleyebilir, çekmeceleri erleştirebilir ve eşyaların yerlerini değiştirebilirsiniz. Evini tamamen değiştirmek isteyenler ise çeşitli arayışlara girebilirler. Çocuklar, kardeşleriniz ve büyükleriniz ile ilgileneceksiniz. İkili ilişkilerinizde sakin kalmalısınız. Farkına vardığınız konularda sabırsız davranabilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyer veanlamında hareketli bir gün olabilir. Üst düzey görüşme ve toplantılar yapabilirsiniz. Otorite konumunda kişilerle bir araya gelebilir, hedef ve planlarınızın üzerinden geçebilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime yönelik alanlarınızda insanların sizden etkilenmesi kaçınılmaz. Kafanızdaki planlar sizi hareketlendirecek. Güzel ve etkili adımlar atacaksınız.

12 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda kendi özgür düşüncenizden doğabilecek bir konu ilgi çekebilir. Sanatsal ve sezgisel içerikli işler veya turizm bağlantılı konular gündeme gelebilir. Annenizle hoş vakit geçirebilir ve cuma gününüzü ona ayırmak isteyebilirsiniz. Mesleğinizle ilgili kendinize ait öğreti veya keşiflerle çalıştığınız işe değer katabilir ve takdir toplayabilirsiniz. Hayallerinizle baş başa kalmak ve keyif alarak yapacağınız aktivitelerle enerji harcamadan tembellik yapmak isteyebilirsiniz. İdeallerinizi gerçekleştirmek için elinize güzel fırsatlar geçebilir.

12 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiklerinize sürprizler yapın. Eğlenceli bir gün geçirmeye hazır olun. Çünkü bugün sizde bu potansiyel fazlasıyla var. Maddi durumunuz da gayet iyi. Bu sizin için çok büyük bir destek. İstediklerinizi gerçekleştirmek için iyi bir gün bugün.

12 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 58" R
Ay
Koç
11° 42' 30"
Merkür
Koç
19° 54' 49"
Venüs
Boğa
07° 36' 46"
Mars
Koç
03° 51' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 50"
Satürn
Balık
17° 01' 58"
Uranüs
Boğa
22° 39' 20"
Neptün
Balık
29° 03' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 28"
Lilith
Başak
23° 55' 59"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>