Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok seviyor, ama sanki taktik bir davranışmış gibi bunu belli etmemeye çalışıyorsunuz. Aşkta bunun iyi bir tarz olmadığını söyleyen deneyimli arkadaşınıza kulak vermeniz gerekiyor.

İş yaşamınız tamamen kontrolünüz altında. Ama birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartıyor. İnisiyatif tutkunuzu biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız.

Para sıkıntınızı en aza indirmiş durumdasınız. Fakat paranızın, temel gereksinimleriniz dışında dağıldığı birçok yer var. Siz bunların lüks değil, gerekli harcamalar olduğunu düşünüyorsunuz, içiniz rahat.

İşinizin genel durumlardan özel olarak bir etkilenişimi var gibi görünüyor. Son ülke ve dünya sorunlarına karşı, farklı bir tedbirlilik içinde olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir görüşme isteği alabilirsiniz. Çok istekli gitmeyeceksiniz, ama ummayacağınız gelişmeler bu görüşmeyi çok cazip hale getirecek. İlişkilerinizde önümüzdeki günlerde neşeli olaylar görünüyor. Yapmayı çok istediğiniz ama zamanlama hatası yapmaktan çekinip sürekli ertelediğiniz bazı yenilikleri, yakınlarınızın da itelemeleriyle bugünlerde işleme koyacaksınız.

13 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 01:28 Ay-Mars görünüm etkisinde güne adım atarken, bu enerji sayesinde moraliniz yükselir ve rahatlarsınız. Ne istediğinizi bilirsiniz ve ruhunuz huzurludur. Saat 03:09 Ay-Neptün kavuşumu, huzursuzluk, olumsuzluk, eleştiri gibi sıkıntı verici olgulardan uzak durmamızı sağlıyor. Çevremizdeki insanlara yardımcı olacağız ve düşüncelerimizi yazıya, söze dökebileceğiz. Saat 03:57 Ay-Venüs görünümü, çevrenizdeki kişilerin size huzur ve sevgi duygusuyla yaklaşmasını sağlar. Aşkta romantizm, cinsellikte arzular, bağlılık ve sadakat gibi tüm güzel duygular yükselişe geçer. Saat 14:16 Ay-Pluto görünümü, gayet olumlu, güçlü ve ilerisi adına verilecek başarılı kararları işaret ediyor. Saat 14:27-14 Nisan saat 06:26 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, başkalarına can yoldaşı olursunuz. Birilerini mutlu etmek, onlara destek olmak, empatide bulunmak için olumludur. İnancınızı yükselten, içe yöneldiğinizde kendinizi keşfetmenizi sağlayan boşluk etkisi dünyanın gamını, tasasını, derdini, karmaşasını bir yana koyarak kendinize sahip çıkmanın önemini size hatırlatır. Sizi mutlu edecek haberler almanız dileğimle,

13 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine karşı oldukça dürüst davrandığın bir gün. Uzun zamandır görüşmediğin dostlarınla bir araya gelebilirsin.

13 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ile iletişimlerde güç gösterisi yapmaktan kaçınmalısınız. Eğer aranızda parasal bazı sorunlarınız var ise buradaki restleşme size maddi zorluklar getirebilir.

13 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Konuşmak istemediğiniz kendinize sakladığınız konular gün yüzüne çıkabilir. Elinizde olmayan sebeplerden dolayı anlayamadığınız bir şekilde, size hizmet etmeyen kişiler hayatınızdan çıkabilir. Olaylar karşısında daha kontrollü olmaya çalışmalısınız. Dostlarınızla bir araya gelmek size iyi gelecektir ve olaylara daha iyimser bakmaya başlayacaksınızdır.

13 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün; Kadın ve erkek ilişkilerinde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Aile bireyleriniz de bu durumun içinde olabilirler. Duygusal konularda uzlaşı sağlamanız oldukça güçtür. Fiziksel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Duygusal konularda yapacağınız ani çıkışlar karşıt fikirlerle çatışmaları arttırabilir. Sakin davranın ve olayları sadece kendi tarafınızdan değil karşınızdakilerin yönünden de ele almaya çalışın. Uzlaşmacı tavrınızla yaşananları dengeleyebilirsiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

13 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki insanlar yaratıcılığınızı artırabilir. Dağınık etkilere ve kafa karışıklığına karşı dikkatli olmanız gerekiyor. Diğer insanlara karşı şefkatiniz çok yüksek olacak.

13 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcunda ilerleyen Ay, kariyer hayatınızda tüm dikkatleri üzerinize çekmenize neden olacak. Yurt dışı projelerinizde yüzünüz güler. Olumlu geri dönüşler alırsınız.

13 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTA başından itibaren, bazı ekstra kazançlar sağlamanızı mümkün kılacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazançları, beklenmedik bir hizmet veya küçük biryoluyla sağlayabileceğiniz gibi, hiç hesapta yokken, düzenli birve maaş sahibi bile olabilirsiniz. Yeteneklerinizi çok etkin biçimde kullanacağınız bir dönemde olduğunuzu unutmayın. Kendinizi işlerinize ve uğraşlarınıza verin. BÖYLECE, hem gelecekte fayda sağlayabileceğiniz ilerlemeler kaydedebilecek, hem de dikkatinizi olumlu bir alana yoğunlaştırmış olacaksınız. Ancak; tüm ay boyunca sizi etkileyecek olan harcama artışı, elinize geçen ekstra geliri kısmen de olsa kullanmanıza, biriktirememenize yol açabilir. Ayın tüm diğer haftalarında olduğu gibi, bu hafta içerisinde de masraflarınızı sıkı kontrol altında tutmanız, harcamalarınızı kısmanız gerekecektir. Eeğer kiralamış olduğunuz bir mülk varsa yenileme talebiniz geri çevrilebilir.

13 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 24' 28" R
Ay
Balık
08° 16' 49"
Merkür
Koç
18° 23' 15"
Venüs
Boğa
04° 47' 09"
Mars
Koç
02° 05' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 50' 29"
Uranüs
Boğa
22° 31' 24"
Neptün
Balık
28° 59' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 52"
Lilith
Başak
23° 40' 43"
True Node
Koç
15° 22' 07"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:45

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>