Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizde, yeni ilişkinizden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var. Bugün onun tarafından sürekli aranacaksınız. Yeni yılın başında, aşkın ilk başlardaki coşkusunu yaşamaya bakmalısınız.

İş ilişkilerinizden şikayetçi bir görüntü vermekten çekiniyorsunuz. Bu günkü görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi saptamış olmanız gerekiyor. Bu görüşme,ilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir.

Yakında küçük bir para haberiniz var, sevineceksiniz. Para sıkıntınızı belli bir zaman en ekonomik biçimde yaşamayı becererek en aza indirdiniz. Bunun sizde bir alışkanlığa dönüşeceği umudunu taşımaya devam etmelisiniz.

Eleştirilerinizi tartışmaya fazla yaklaşmadan yapmanızda yarar var. Ya da her an alevlenmeye hazır bu tartışmanın. tamamen dışında da kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olmak istiyorsunuz. Buna ihtiyacınız var. Onlarla bir şeyleri paylaşmak niyetindesiniz. Biraz nezaketsiz bulduğunuz biriyle bugün gereksiz bir tartışmaya girebilirsiniz. İnsanların ölçüsüz, hoyratça davranışları sizi fazlasıyla geriyor. Birçokları gibi görmezden gelemiyor, tavırsız kalamıyorsunuz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 01:06 Ay İkizler burcu geçiş etkinliği altında yeni haftamız başlıyor. Aile içinde birileri aklına estiği gibi davranabilir. Bu siz de olabilirsiniz. Ancak ben derim ki, bir konuda karar vermeniz gerekiyorsa, lütfen tüm olasılıkları gözden geçiriniz. Saat 11:30 itibariyle Ay-Venüs arasındaki görünüm sayesinde, size uymayan durumları alaycı bir şekilde ele alırsınız. Amacınız sıkıntılarınızı hafife aldığınızı göstermek içindir. Hatta bunu yaparken iç sesiniz ne kadar yanıldığınızı söylese de duymazdan gelebilirsiniz. Saat 17:19 Ay-Neptün zorlu görünüm etkisinde, sizi ve ailenizi, işinizi ilgilendiren durumları dikkatlice gözden geçirmekte yarar var. Yargılamadan önce iyice anlayıp dinlemelisiniz. Başka insanlardan duyduğunuz veya onların yönlendirmesiyle kararlar almaya kalkışırsanız yanılabilirsiniz. Yeni haftanın arzu edilen gelişmelere vesile olması dileğimle,

9 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihnindeki hareketliliğe yetişemiyorsun. Etrafındaki insanlarla yapacağın bazı konuşmalar canını sıkabilir.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ağır sorumluluklar söz konusu olabilir. Bu kadar sorumluluk size fazla gelecektir. Bu hafta ve devamındaki aylarda hayatınızda önemli karar ve değişiklikler gündeme gelebilir.Günün Atmosferi:Malum dün Merkür doğru harekete geçti, iletişim sorunları ve elektrik elektronik ya da teknolojik başlıklı konularda aksilikler düzelebilir. Ancak, bu hafta ve önümüzdeki hafta huzursuzluklar ve beklenmedik gelişmeler ön plana çıkabilir. Bu alandaki gelişmeleri haftalık yazımızda Astroskop köşesinde bulabilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Bugün ilişkiler açısından kısmetlisiniz. Kendinize özen göstermek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları düzenlemek işlerinizi kolaylaştırabilir. Duygusal olarak biraz içinize kapanabilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Harekete geçmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz ancak aceleci davranmayın ve geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçının. Biraz makul olmalısınız.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi, yeteneklerinizi ve ışığınızı en iyi şekilde yansıtmanıza sebep olacak görünümler sözkonusu iken, güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerde beklediğiniz haberleri alabilir ve partnerinizle olumlu,, çözüm odaklı ve romantik diyaloglar geliştirebilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kısa vadeli programlara sıcak bakacaksınız. Bugünden itibaren özel hayatınızla, ailevi konularla ve çevresel meselelerle ilgili iletişim sorunları geride kalmaya başlayacak

9 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda bir otorite figürünün baskısı yüzünden gerginlik yaşamanız olasıdır. Bu kısa süreli gerginlik gün boyu canınızı sıkabilir. Aile bireylerinizle vakit geçirmek, onlarla keyifli sohbetler yapmaktan memnun kalacaksınız. Meraklı sorunlarınızın cevaplarını alabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Jüpiter'in kriz alanında ilerlemesini fırsat bilip mali konulardaki açıklarınızı kapatmanız, bu konuda ortaklarınızdan tavsiye ve destekler almanız için çok uyumlu göstergelere sahipsiniz. Libidonuzun yükselebileceği bir süreçtesiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşırtıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Yavaş yavaş yemekleri azaltın ve bol bol hareket yapın.

9 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 12' 31" R
Ay
Koç
05° 17' 05"
Merkür
Koç
19° 35' 50"
Venüs
Boğa
07° 04' 27"
Mars
Koç
03° 31' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 40"
Satürn
Balık
16° 59' 48"
Uranüs
Boğa
22° 37' 49"
Neptün
Balık
29° 03' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 01"
Lilith
Başak
23° 53' 05"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>