Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kural dışı ilişkiler sandığınızdan çok daha yıkıcı olabilir. Düşünüp doğru kararlar vermeniz gerekiyor. Denemek istiyorsunuz, ama sonuçları göze alabileceğinizden de pek emin görünmüyorsunuz.

Olumlu özelliklerinizi sadece işin kalitesi için kullanıyor, fazla tokgözlü davranıyorsunuz. İş yaşantınızda becerikliliğiniz ve yetenekleriniz bazı kapıları açmanızı çok kolaylaştırabilir.

Kendi kişisel harcamalarınızın dışındaki harcamaların da tedbirini almanız gerekiyor. Para sorunlarınıza eğer bazı önlemler almazsanız, uzun bir zaman daha sıkıntı yaşayacaksınız gibi görünüyor.

Bazı konulara uzak kalıyor, konu sonradan önem kazandığında da bir şeyler söyleyip yorum yapma şansınızı yitiriyorsunuz. Önce duyarsızlık ve bir süre sonra da müdahalecilik doğru bir yöntem değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni yılın eskisinden pek bir farkı olmayacağını, daha ilk haftadan anlayamazsınız. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün akşam saatlerinde kalabalık bir topluluk içindesiniz. İçinizdeki rehaveti yok etmek için bir başlangıç fırsatı olabilir bu. Bugünlerdeki özel zevklerinizle, hobilerinizle uğraşma isteğiniz, hayatın üzerinizdeki ağırlığını hafifletecek. Ama zaman ayırmakta güçlükleriniz olacak.

8 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 04:03 Ay-Pluto görünümü, bize güç kazandırıyor, kendimize ve hayata inanmamızı sağlıyor. Maddi ve manevi anlamda rahatlatıyor. Kendimize güvenimiz yükselişte. Bu yükseliş, her problemi çözebilmemizde bize destek oluyor. Saat 05:23-9 Ocak saat 01:06 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Etrafımızda olan bitene ve içinde bulunduğumuz duruma bir bakalım. İnatçı davranmayalım. Güvencemizi önemseyelim. Bir şeyleri kafamıza takıp, altında bir şey aramayalım. Ancak bastığımız yeri de bilelim. Saat 10:53 Ay-Chiron arasındaki huzur ve güven verici olumlu görünüm, duygu dünyanızla alakalı konularda ise, inişli çıkışlı olan hislerinizi belirli bir noktaya odaklayarak mantıklı kararlar vermeniz mümkündür. İletişim anlamında en iyi kontak kuracağınız alan, yakın çevre ilişkileridir. Hiç kimsenin huzuru kaçırması mümkün olmaz. Saat 22:29 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, ilişkide biz olma olgusunun önemini vurguluyor. Bunun sağlanması için, her iki tarafın ideallerini, ortak bir yaşam sürdürme hedefini gözetmesi gerekiyor. Gerçekçilik çok önemli. İlişki veortaklıklarında mutlaka sağlıklı, verimli, hakikatler çerçevesinde duruma bakmak faydalı olacaktır. O zaman bir gelecekten söz etmek mümkün olur. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

8 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni yoran Merkür geri hareketi sona eriyor. Maddi konulardaki sorunların üstesinden gelebileceksin.

8 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eşitlik veya adalet ilkesine dayanmayan ilişkiler de sorunlar yaşanabilir. Uzlaşmacı olmaya çalışmalı, belli kararlar almadan önce sonuçlarını çok iyi düşünmelisiniz. Bu hafta sonu, sezgileriniz sizi yanıltmayacaktır. Sevdiğiniz veya sizin için özel kişilerle planlar yapabilir, hayatınızı ve geleceğinizi daha güzel hale getirmenin yollarını düşünebilirsiniz.Günün Atmosferi:Sabah saatlerinde duygu ve düşüncelerimiz net, sağlam adımlar atabiliriz. Hislerimizi gizlemeyi bırakalım. Gün genelinde sakin ve dingin olma isteği duyabiliriz. Fakat bir taraftan Merkür'ün durağanlaşması bir taraftan boşluktaki Ay, bizi şaşırtabilir ve ne yapacağımızı kestiremeyebiliriz. İletişim sorunları, teknik bir takım aksaklıklar ya da karşılıklı ilişkilerde tutarsızlıklar ve anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Fakat 12 Ocak itibariyle Merkür'ün tüm eksi etkileri ortadan kayboluyor.

8 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdekilerle, komşularla daha yakın olabilirsiniz. Düşüncelerinizi de toparlamaya özen göstermelisiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gerçek... Hedeflerinizi her ne kadar yüksek tutsanız da bazı kurallarınızdan ödün vermiyorsunuz. Oysa bugün biraz daha ılımlı olmaya özen göstermelisiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

8 Ocak 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal alanda sizi iletişim ve haberleşmeden alıkoyan koşulların düzelmesiyle birlikte rahatlayabilirsiniz. Sosyal organizasyonlara, buluşmalara dahil olabilir, bu ortamlarda fikirlerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazarlama faaliyetlerinizi yaratıcı öğelerle bezeyebilirsiniz. Toprak işlerine eğilmek, doğa yürüyüşlerine katılmak ve dışarıda zaman geçirmek uygun aktiviteleriniz olacaktır.Sosyal işlerde güvenle ilerlemek, başlamış olunan eğitim hayatında sağlam bir ilerlemeye sahip olmak olumlu etkilerinizdir. Ayrıca bugün Merkür geri hareketini sonlandırmış olacak. Bilhassa mesleki ortamınızda başınıza gelen aksaklıklar ve iletişim problemlerinin de sonuna gelmiş bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde akışta kalıp Ay'ın boşluk etkisini geçiştirebilirsiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

8 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 13' 20" R
Ay
Koç
05° 29' 18"
Merkür
Koç
19° 36' 26"
Venüs
Boğa
07° 05' 28"
Mars
Koç
03° 31' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 52"
Satürn
Balık
16° 59' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 52"
Neptün
Balık
29° 03' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 04"
Lilith
Başak
23° 53' 10"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>