Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Epeydir etki alanına girdiğiniz sempatikliği size yeterli gelmiyor. Onu daha yakından tanıma sürecine gireceksiniz. Ama geri dönüşü zor bir yola girdiğinizin farkındasınız.

Birkaç gün içinde yeni umutlar belirecek gibi. Yeni atılım niyetlerinizi bir süre daha ertelemeniz gerekli olabilir. Panikçi hesaplar, karaya vurmanıza neden oluyor. Daha serinkanlı tespitler, sizi yanılgılardan kurtarabilir.

Kısa vadede maddi durumunuzda endişe duyulacak bir şey görünmüyor. Geçen sıkıntılı döneminizde aldığınız desteklerle, bugünleri daha salim bir kafayla geçirebiliyorsunuz.

Gözden kaçırdığınız bazı sorumluluklarınız, yakın çevrenizi şaşırtıyor. Çok övülen duyarlılığınızı hak etmediği sorgulamalara sokmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir dostunuzunproblemlerinden kendisini sorumlu görmeniz, ona bir anlamda sırt çevirmenize neden oluyor. Bu konuda daha anlayışlı bir yaklaşım, sorunların çözümüne destek verebilir. Çok anlam yüklediğiniz bazıilişkileri, sonradan başınızın derdi haline gelebiliyor. Daha gerçekçi beklentilerle kurulan bağlantılar, size düş kırıklığı yaşatmayacak.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 09:45 Güneş-Pluto kavuşumu ile Cumartesi günümüz başlayacak. Başkaları üzerinde etkili olabilirsiniz. Verimli fikirlerinizden yararlanacak ve bu sayede güçlenecek insanlarla karşılaşabilirsiniz. Kalabalıklar içinde etkileyici gücünüzle başarı kazanabilirsiniz. Seçkin insanlarla tanışabilir, dönüşümde bulunabilir, hayatınıza yeni bir yön çizebilirsiniz. Sosyal meselelerde ve gerekli olan her yerde liderliğiniz başkaları tarafından kabul edilebilir. Siz kendinizdeki yeteneklerin farkına vararak kitlelere hitap edebilirsiniz. saat 15:56 Ay-Neptün görünümü, huzur duygusu, yardımseverlik, güvence, sağlamlık olgularının hayatımızdaki önemini vurgular. Saat 23:57 Ay-Mars görünümü, huzur ve dinginliğin önemini bir kez daha vurguluyor. Duygu dünyanızla alakalı konularda ise, inişli çıkışlı olan hislerinizi belirli bir noktaya odaklayarak daha mantıklı kararlar vermeniz mümkündür. İletişim anlamında en iyi kontak kuracağınız alan, yakın çevre ilişkileridir. Planlanmış, üzerinde düşünülmüş günlük işlerinizin yoluna koyulmasında olumludur. Huzur ve güvenliğin gün boyunca etkili olması dileğimle,

7 Ocak 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki kişilerin övgüleri kulağından hiç eksik olmayabilir. Hangi işe elini atsan, layığıyla bitirebilirsin.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Adil olmayan ilişkiler sizi rahatsız edebilir. Daha anlayışlı ve toleranslı olmalısınız. Bu tavrınız karar alma aşamasında size yardımcı olacaktır. İç sesinize kulak verin ve onun izinden gidin. Sevdiklerinizle ya da aile üyeleriyle keyifli planlar, aktiviteler organize edebilirsiniz. Günün Atmosferi:Baskılara direniyoruz

7 Ocak 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı ve eğlenceli olanaklar var. Bugün kısa yolculuklar, görüşmeler ve ziyaretler için hareketli bir gün olabilir.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizi yormayacak olan işlere zaman ayırın. Bir dağınıklık hali ve yeteri kadar kendinizi verememe durumu yaşanabilir. Bir işi sonuna kadar götürme riski var.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca topluluklar içerisinde ve kariyerinizle ilgili konularda kendinizi en iyi şekilde ifade ederken, güçlü, motive ve istediğini elde eden bir enerji sergileyerek insanların dikkatini çekeceksiniz. Akşam saatlerinde duygusal incinmelere açık, geçici motivasyon kayıplarına uğrayabileceğiniz, dinlenmeye zaman ayırmanız gereken bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

7 Ocak 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi alanında güçlü olan bir arkadaşınızdan göreceğiniz destekle geleceğiniz için önemli kararlarınız devrede olabilir. Bugün daha çokhayatınızın üzerine eğileceksiniz.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim ağınız, kısa yolculuklarınız, kardeşler ve komşularla haşır neşir olabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün için alışverişlerinizde, giyim kuşamınızda ve iletişim kanallarınızda daha barışçıl, verimli ve yaratıcı bir yapıya bürünebilirsiniz.Tanıtım faaliyetlerinizi sanatsal ve kreatif öğelerle bezeyebilirsiniz. Güneş/Plüton kavuşumu etkisiyle toplumsal etkinliklerde kararlı, takıntılı ve baskın bir tutum sergileyip proje yöneticisi konumunda bir meseleye liderlik edebilirsiniz. Arkadaş gruplarınızla özel bir organizasyon düzenleyebilirsiniz.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

7 Ocak 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 58' 24" R
Ay
Koç
01° 43' 23"
Merkür
Koç
19° 25' 36"
Venüs
Boğa
06° 46' 29"
Mars
Koç
03° 20' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 15"
Satürn
Balık
16° 58' 36"
Uranüs
Boğa
22° 36' 59"
Neptün
Balık
29° 02' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 13"
Lilith
Başak
23° 51' 28"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>