Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dün gece sevgilinizi biraz üzdünüz gibi. Kırıldı. Ama o da tıpkı sizin gibi problemleri çoğunlukla gün ola, harman ola denklemiyle çözdüğünden, sabah her şey tatlıya bağlandı. İlişkiniz ders türü alışverişleri aşmış.

İşler yine açılıyor. Genç bir dostunuzdandesteği alıyorsunuz. Bugün onunla bir görüşmeniz olabilir. Yalnız şu an sürdürdüğünüzmiladını doldurmuş gibi görünüyor. Bunun gelen işlerle ilgisi yok.

Toparlanıyorsunuz. Yeni işler baş ağrınızı azaltacak. Bir zaman daha az sorunlu yaşamanızı sağlayacak Bazı birikmiş borçlarınızdan da kurtulacaksınız. Sizin için refah anlamı taşıyan bu sürecin, belli bir tarihi yok.

Sevgiliniz, siz ve en yakın dostlarınız, matrak bulduğunuz hayat küskün. Barış için ne tür bir yol izlemeniz gerektiği çok açık.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Merkür retrosu bugün başlıyor. İkili ilişkilerde, ortaklıklarda, evlilik ve birlikteliklerde iletişimle ilgili problemler her zamankinden daha fazla ortaya çıkabilir. Birbirinizi anlamak konusunda sakin ve sabırlı davrandığınızdan emin olmalısınız.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 00:06 Güneş-Satürn görünümü, verimli ve güçlü bir şekilde kendinizi ifade etmenizde yardımcıdır. Ne istediğinizi, nasıl elde edeceğinizi ve ilerleyeceğinizi tespit edersiniz. Bir problemi kolaylıkla aşabilirsiniz. Kendinizi diğer günlere göre rahatlamış hissedersiniz. Saat 09:42 Ay-Merkür görünüm etkisinde, sağlam, köklü, umut verici ve maddi-manevi anlamda güven içinde olmamızı sağlayıcı tarzda ilişkilerimizi gözden geçirmeliyiz. Merkür gerilediği için, kararlarımıza, duruma yeniden bakmalıyız. Saat 12:54 Ay-Neptün görünümü, huzur duygusu, yardımseverlik, güvence, sağlamlık olgularının hayatımızdaki önemini vurgular. Hayata olan direncimizi yükselten bu görünüm, insanı şifalandırıyor ve bir kalkan gibi sizi koruyor. Saat 17:30 Ay-Mars mücadeleci görünüm etkisinde, elden geldiğince günün geri kalanını sinirlenmeden, kimseyle karşı karşıya gelmeden geçirmenin önemini vurguluyor. Dikkatli olalım. Saat 17:49 Ay-Venüs görümümü, huzurun işaretçisidir. Hem çevre ilişkilerinde hem de özel yakınlaşmalarda kendinizi güvende hissetmenizi sağlar. Güven duyarsınız, keyiflenirsiniz. Kıymetli bulduğunuz her ne varsa onu korur ve kollarsınız. Hoşunuza giden bir şeyler satın alabilir, biriyle bulaşabilir, güzel sözler duyarsınız. Saat 19:34 Ay-Pluto görünümü, bize güç kazandırıyor, kendimize ve hayata inanmamızı sağlıyor. Maddi ve manevi anlamda rahatlatıyor. Kendimize güvenimiz yükselişte. Bu yükseliş, her problemi çözebilmemizde bize destek oluyor. Yeni haftanın arzu ettiğimiz güzelliklerle geçmesi dileğimle,

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda girişimlerin destek görmene neden oluyor. Arkadaşlarının yardımlarını geri çevirme derim.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizden alacağınız destekleri geleceğe yönelik yeni hedefler ve projeler adına belirlemeniz kariyer planlarınız için güzel olacaktır.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi fikirlerinizi yaymak için daha güçlü bir heves duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizin gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Zihinsel konular sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Kendinizi rahatlatacak şeylerle ilgilenebilirsiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden yaşça büyük olan kişilerin engin bilgi ve tecrübelerinden yararlanıyorsunuz. Ancak aşık olduğunuz kişi hakkında bu kadar araştırma yapmanız sorun yaratabilir.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarıyla yapacağınız işbirliklerinde bazı olumsuzluklar olsa bile, mantıklı yapınız, doğru yaklaşımlarınızla sıkıntıların üstesinden gelebilirsiniz. İş hayatınızda ters tepkilerden kaçının.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üç hafta boyunca Başak burcunda gerilemeye başlayan Merkür kili ilişkilerinizde size zorlu anlar yaşatabilir. Partnerinizle bu dönemde uygun bir diyalog kurmak çok kolay olmaz. En iyisi zihninizdekileri kendinize saklayıp, Eylül başında bunları dile getirmek doğru olacaktır. Eşinizin sağlığına dikkat!

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 28" R
Ay
Oğlak
15° 30' 34"
Merkür
Koç
16° 38' 28"
Venüs
Boğa
00° 06' 37"
Mars
Balık
29° 10' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 20"
Satürn
Balık
16° 30' 42"
Uranüs
Boğa
22° 18' 21"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 05"
Lilith
Başak
23° 15' 28"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>