Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz dünden daha iyi gidiyor ama ona karşı yanlış bir hareket sergilemekten korkuyorsunuz. Doğal davranmaya çalışın. Böyle oldukça çok göze batıyorsunuz.

Sakin ve durgun birgünü geçireceksiniz. Günlerdir yoğun gidentemponuzda bundan sonra bir düşü olacak ve biraz olsun rahatlayacaksınız. Hafta sonuna rahat gireceksiniz.

Dengeli para harcamayı biliyorsunuz ve bu tutumunuz sizi büyük sıkıntılardan kurtaracak. Para biriktirmeye çalışmalısınız. Yakında istediğiniz bir şeyi satın alabileceksiniz.

Bugün duygularınızdan ziyade ve mantığınızı ön plana çıkarmalısınız. Büyük kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hareketli bir çevreniz var ve siz onların arasında sessiz kalmayı tercih ediyorsunuz. Son günlerde çok sıkıntılı ve düşüncelisiniz. Biraz kendinizi toparlamalısınız. Ailenizden ve sizi sevenlerden büyük destek görüyorsunuz bunun kıymetini bilin. Başarı çok yakınınızda.

14 Kasım 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:05 Güneş-Jüpiter görünümüyle Cuma günümüz başlayacak. Başarılı olmak, büyümek, gelişmek, verimli bir yaşam sürmek için mücadele ediyoruz. Bazen kurtlar sofrasında bir lokma ekmek için binlerce savaş veriyoruz. Ne için diye düşüneceğiz bugün. Eğer bizi mutlu ediyorsa bu mücadele sorun yok. Ancak bu yarış atı misali koşturmaca içinde bir an bile huzurlu değilsek, tatmin olamıyorsak bulunduğum yer burası olmamalı diye düşünüyorsak tabii ki zorlayıcı bir güne adım atarız. Gelin bugün, sahip olduklarımız için şükür, olamadıklarımız için vardır elbet bir hayır diyerek güne adım atalım. Bu bizi gereksiz yüklerden koruyabilir. Saat 17:15 itibariyle Aslan burcunda oluşacak sondördün etkisi, üzerinizde denetimi olan kişi veya kişilerle olan ilişkinizi kapsıyor. Özünde yardımlaşma, paylaşım veya tam tersine zorunluluklar da yer alıyor olabilir. Bir annenin çocuğuna ve eşine desteği veya çocukların anne ve babalarına yardımcı olmaları gibi. Yani karşılıklı olarak birbirinizin hayatında yer almanın getirdiği fedakarlıklar. Bu oluşum altında ister bugün isterse geniş manada bir Balık paylaşıma son derece açık bir burçtur. Ancak yaptığı insanlıklar, verdiği destekler karşısındaki kişi tarafından değer görmediğinde ve hiçe sayıldığında bir de arkasından vurulduğunda hakikaten çok acı çeker. Ancak Balık insanı, kendini çoktan aşmış  bir burç mensubu  olduğu için doğal olarak yanıldığını hissettiğinde sessizce derinliklerine çekilir ve bekler. Sondördün, bir mesele hakkında diğerlerinin ne düşündüğünü anlamanızda, hissetmenizde yardımcıdır. Biraz zorlar ama emin olun ki kafanızın içindeki soru işaretlerini gidermiş olur. Huzur en kıymetli hazinemiz. Dilerim ki, hepimiz için huzurlara vesile bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

14 Kasım 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal saplantılarınızın olabileceğini gösteriyor. Herkesin algılama kapasitesi farklı olduğu için, küçük ayrıntıların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Bugün, bir çok ayrıntı üzerinde yoğunlaşma fırsatı yakalayacak ve kendinize destek verecek şartlarınızı oluşturacaksınız. Olayları en doğru şekilde değerlendirmelisiniz.

14 Kasım 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli anlaşmalar, yatırımlar veya yeteneklerinizi daha fazla para kazanmanıza yardımı olabilecek şekilde geliştirmenizi sağlayacak projeler ön planda. Üzerinde uzlaşılması gereken konular ya da belli pazarlıklar da zaman alıcı olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Mars ve Uranüs arasındaki sert açı, gerilimi, saldırganlaştırıcı, öfkeyi tetikleyen ortamları, asi tavırları olan veya meydan okuyan kişileri ya da grupları iyice ortaya çıkartabilir. Ani gelişmeler, beklenmedik olaylar, ortaya çıkan bilgi ve haberler veya ilişkilerde ani parlamalara bağlı gerginlikler ya da kopuşlar da gündemde olabilir. Patlamaya hazır ve kontrolü zor bir enerjiyle karşı karşıyayız(8 Ekim, 2 ve 6 Kasım tarihli yazılarımda bugünlerde kendini gösterebilecek ülkemiz ve dünya genelini kapsayan olasılıkları daha net görebilirsiniz). Geri dönüşü olmayan hatalara veya yanlışlıklar yapmaya açık birkaç gün. Ortaya çıkan bilgiler, ele geçen haberler, ufak tefek kazalar gündemimizde olabilir. Anahtarı evde unutursanız sorun yok, ama doğalgazı açık unutup, eve de sigarayla girerseniz Allah korusun! Ya da paraları yanlış hesaba transfer etmek, bilgisayarın kamerasını ya da yöneticilerinizle konuşup telefonu açık unutmak v.b aman aman! Özellikle bugünlerde, yasak olmasına rağmen düğünlerde havaya ateş eden arkadaşların yakınında bulunmamakta, yanıcı, kesici ve patlayıcı maddelerle ilişkilerde güvenliği ön plana almakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Kasım 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünve sağlık konuları öne çıkıyor. Bitirilmesi gereken işleriniz yüzünden yoğunluk yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla olan iletişiminizde daha ılımlı olmanızda fayda var. Sağlığınızla ilgili ihmalleriniz olabilir. Daha planlı hareket etmelisiniz. Bu konularda olumlu tavsiyeler ve destekler almanız mümkün gözüküyor.

14 Kasım 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İLİŞKİNİZDEKİ problemler artıyor. Herkese karşı tepki verebilirsiniz. Kurunun yanında yaşı da yakmayın, tepkinizi iyi ayarlayan.

14 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

14 Kasım 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 21' 06" R
Ay
İkizler
21° 52' 19" R
Merkür
Koç
24° 10' 27"
Venüs
Boğa
13° 36' 60"
Mars
Koç
07° 35' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 40"
Satürn
Balık
17° 25' 08"
Uranüs
Boğa
22° 56' 17"
Neptün
Balık
29° 11' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 18"
Lilith
Başak
24° 28' 26"
True Node
Koç
15° 09' 32"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:51

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>