Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkla cinselliği birbirine karıştırıp karıştırmadığınızı sorguluyorsunuz. Yaşadığınız heyecanın aşkla ne kadar bağlantılı olduğunu düşünüyorsunuz. O bu kaygılarınızın farkında değil, çünkü aşık olduğundan emin.

Yakınlarınız işinizi işyerinde bırakmanızı istiyorlar. Siz ise işini eve taşıyanlardansınız. Bugün yine işle ilgili bir zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu yüzden size sitem edilebilir.

Almak istediğiniz bir eşyayla ilgili kararsızlık yaşıyorsunuz. Bu konuda akıl danışacağınız insanlar var ama sizin kararsızlığınızın asıl nedeni maddi durumunuzu sarsıp sarsmayacağı.

Planlı davranmamak zaman zaman başınıza işler açıyor.Yolun yarısındayken pes etme özelliğinizi göz önünde bulundurarak ufak adımlarla hedefinize ulaşmaya çalışmanız daha yerinde olur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel hayatınızda bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylar gerçek dostlarınızı anlamınızda size yardımcı olacak. Bugün yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde alacağınız bir davete katılmazlık etmeyin. Bu davette tanışacağınız kimseler uzun vadede size çok yardımcı olacaklar.

10 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 02:46 Ay-Jüpiter görünümü, aile içinde,hayatında bazı ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanabilir. Uzlaşmazlık, tartışma ve gereksiz abartılı davranışlar sıkıntı yaratır. Her yönüyle meseleler yapıcı tarzda tartışılmalı, ele alınmalıdır. Ancak kimse buna yaklaşmaz. İşimizi yaparken veya başkalarıyla iletişimde bulunurken sakin olmakta yarar var. Saat 11:35 Ay-Mars görünümüyle, başarılı olduğumuz alan ve konular üzerinde dış dünyadan olumlu tepkiler bekleyeceğiz. Zorunlu olduğumuz işlerimizin, görevlerimizin farkındayız. Ancak asıl ihtiyacımız, birilerinin de bizi fark etmesi olacak. Çünkü şu sıralarda biraz nakit sıkıntısı veya ödeme güçlüğü yaşıyorsak, yaratıcı düşünerek çıkış yollara bulmak zorundayız. Saat 23:36 itibariyle Aslan burcunda oluşacak sondördün etkisi, üzerinizde denetimi olan kişi veya kişilerle olan ilişkinizi kapsıyor. Özünde yardımlaşma, paylaşım veya tam tersine zorunluluklar da yer alıyor olabilir. Bir annenin çocuğuna ve eşine desteği veya çocukların anne ve babalarına yardımcı olmaları gibi. Yani karşılıklı olarak birbirinizin hayatında yer almanın getirdiği fedakarlıklar. Bu oluşum altında ister bugün isterse geniş manada bir Balık paylaşıma son derece açık bir burçtur. Ancak yaptığı insanlıklar, verdiği destekler karşısındaki kişi tarafından değer görmediğinde ve hiçe sayıldığında bir de arkasından vurulduğunda hakikaten çok acı çeker. Ancak Balık insanı, kendini çoktan aşmış bir burç mensubu olduğu için doğal olarak yanıldığını hissettiğinde sessizce derinliklerine çekilir ve bekler. Sondördün, bir mesele hakkında diğerlerinin ne düşündüğünü anlamanızda, hissetmenizde yardımcıdır. Biraz zorlar ama emin olun ki kafanızın içindeki soru işaretlerini gidermiş olur. Büyük önder Atatürk'ümüzü ölümünün 79. yılında saygı ve minnettarlıkla anıyoruz. Nurlar içinde uyusun.

10 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Moraliniz bozuk olabilir. Fakat, düşünceleriniz ve duygularınız giderek yükseliyor. Planlı ve kararlı davranmayı başarabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendimize güven duymanın önemi tartışılamaz. Fakat sınırlarımızı bilmeksizin her işin altından kalkarım düşüncesi ile hareket etmek ve işin sonunda kötü sonuç alsak dahi bunu bir başarı göstergesi olarak göstermek yerine hatalarımızı kabul etmeliyiz.

10 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde işlerinizi netleştirmek isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize farklı bir gözden bakabilirsiniz. Yakınlarınızdan destek görebilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili konuları ihmal etmemenizde fayda var.

10 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelişmeler sizi heyecanlandırıyor ve beklentileriniz giderek artıyor. Bu arada yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar alıp bunun gerilimini hissedebilirsiniz. Geriliminizi sevdiğinize yansıtmayın. Ona karşı daha özenli davranmanız gerekiyor. İşlerinize ve arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir kısmını sevdiğinize ayırmalısınız. Pişmanlık duyacağınız davranışlarda bulunmayın.

10 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi, yeteneklerinizi ve ışığınızı en iyi şekilde yansıtmanıza sebep olacak görünümler sözkonusu iken, güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerde beklediğiniz haberleri alabilir ve partnerinizle olumlu,, çözüm odaklı ve romantik diyaloglar geliştirebilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat etme ve değişik yerler görme isteğiniz bu aralar tavan yapmış olsa da,koşullarınız keyfinizden çalabilir. Bugün kararsızlıklarınız, yatırımlarınızı etkileyecek.

10 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken sağlık konularına vakit ayırabilirsiniz. Check up yaptırmak için uygun bir gün özellikle kalp çakranızı besleyecek yoga hareketlerinden de faydalanabilirsiniz. Annenizin günlük işlerini hallederek onu mutlu edebilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

10 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 55' 41" R
Ay
Oğlak
04° 35' 54"
Merkür
Koç
16° 24' 10"
Venüs
Koç
29° 06' 02"
Mars
Balık
28° 32' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 53"
Satürn
Balık
16° 26' 18"
Uranüs
Boğa
22° 15' 33"
Neptün
Balık
28° 51' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 18"
Lilith
Başak
23° 10' 00"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>