Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin iki taraflı olarak sürekli sorgulanması sizi yorup yıpratmış gibi görünüyor. İlişkinize aşk diyemediğiniz gibi, aşkla ilgili de tek söz bile duymak istemiyorsunuz. Kısa bir ayrılık, bu duygusal yorgunluğu atmanızı sağlayabilir.

Yakında eski birarkadaşınız tarafından aranacaksınız. sizden biraz zorlanacağınız bir isteği olabilir. Ayağınızı sağlam basmalısınız. Sizi yerinizden kıpırdatma niyetinde birileri var gibi.

Bir satış işiniz olacak. Bu işin kovalaması tek başınıza size düşecek. Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz. Hareket halindeki bir miktar toplu paranız riskli yerlerde dolaşıyor.

Biriyle ilgili birkaç dostunuzdan referans almanız gerekecek. Onun fazla meraklı kişiliği aile ilişkilerinize zarar getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonuyla ilgili planlarınız biraz tehlikede gibi. O günlerde çok özel konuklar ağırlama durumunda kalabilirsiniz. Bazı konularda haksızlığa uğramışlık duygusu yaşıyorsunuz. Ama bu, size çok özenli davranılan durumlarda da olabiliyor, biraz kırılgan günler geçiriyorsunuz. Akşama yakın yapacağınız bir görüşme sizde büyük bir sevinç yaratabilir.

9 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 08:14-15:29 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında sakinlik, ılımlılık ve hoşgörünün son derece önemli olduğunu her zaman söylüyorum. Yengeç burcunun son derecelerinde oluştuğu için doğal olarak güvenlik, sahiplenme, korunma ihtiyacınız oldukça yükselebilir. Bu güçlü hassasiyet beraberinde tedirginlik yaratır. Her şey üzerimize geliyormuş gibi düşünürüz. Ailemizi, sevdiklerimizi özleriz. Birisi ters bir söz etse, sanki dünyanın sonuymuş gibi algılarız. Bütün bu ruh halleri çoğumuzda yaşanabilir. Benim tavsiyem, kısa molalar vermek, biraz rahatlamaktır. Saat 15:12 Güneş-Pluto olumlu görünümü, karşılaşabileceğiniz fırsatların işaretçisidir. Hedefi belli olan birey, bu enerji altında, bilgi birikimini ortaya koyabileceği, deneyimlerini sergileyebileceği yeni alanlar keşfedebilir, güçlü bir yapılanmanın içinde yer alarak hayatına bir yön verebilir. Saat 15:29 itibariyle etkili Ay-Aslan geçişinde, ya olanı olduğu haliyle kabul etmeye zorlanırız veyahut zorlukların üstesinden gelebilmek için kendimize yükleniriz. Hayatımızda hangi meseleyi öncelikli bir şekilde ele almamız gerekir veya hangi konuyu bu kadar kafamıza takmamamız gerektiğini tespit etmek pek kolay olmaz. Ancak şu var ki, Aslan burcu geçişlerinde kendinize güvenmenizde fayda vardır. Bu sizi iyi niyetinizin kullanmasından korur. Saat 20:15 Ay-Venüs görünüm etkisinde, sezgilerimiz rehberimiz gibidir. Bir meseleyi hem derinlikli hem de çıkarlarımız kollayarak gözden geçiririz. Gönlünüzden geçen dileğiniz gerçek olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yapacağınız seyahatlerden keyif alırken bu seyahatler üzerinizde derin iz ve etkiler bırakabilir. Sosyal paylaşımlara açık bir gün geçirebilir ve bundan da mutlu olabilirsiniz. Aşkı ise bugün akışına bırakmakta fayda var.

9 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her yaptığınız işte güç ve cesaret bulabilirsiniz ve yaşamınız o zaman arkadaşlık ve sevgiyle dolabilir.

9 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu sabah keyif aldığınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda yeni fikirlere açık olacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları başkalarını da dahil edebilirsiniz. Gün içinde harcamalarınıza dikkat edin. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde sizi yoran koşullar gündeme gelebilir. Akışta kalmaya çalışın.

9 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanız karışık. Dostlarınızın size yardımcı olmak için yaptıkları öneriler dikkatinizi çekecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için planlarınızda değişiklik yapacaksınız.

9 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aklınızla duygularınızı dengeleyecek ve içinizden yükselen istekleri kontrol altına alacaksınız. Olaylar sizi rahatsız etse bile bunların üzerinde durmayacak, çalışmalarınızı düşündüğünüz gibi sürdüreceksiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizden işinize dair önemli destekler ve yardımlar görebilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz bir dönemdesiniz. Çevreniz de size istediğiniz yardımı sunacak.

9 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Plüton arasındaki etkileşim sizi yurt dışı ilişkilerinizde güçlü bir konuma yükseltir. Beklediğiniz zorlu haberler sonunda sizi mutlu eder. Kurumsal yapıların kurallarıyla ilerleyenprojeleriniz başarılı sonuçlanacaktır. Adaletle ilgili konular çözümlenir.

9 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

9 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 23' 18" R
Ay
Yay
27° 17' 44"
Merkür
Koç
16° 16' 14"
Venüs
Koç
28° 24' 57"
Mars
Balık
28° 06' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 07"
Satürn
Balık
16° 23' 18"
Uranüs
Boğa
22° 13' 40"
Neptün
Balık
28° 50' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 24"
Lilith
Başak
23° 06' 18"
True Node
Koç
15° 26' 24"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>