Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin, heyecanın dolu, dolu yaşandığı dönemindesiniz. Sevgilinizle herkesi imrendiren bir ilişki sürdürüyorsunuz. Bu ilişkide, ailelerin ilişkiye hayran bakışlarının da payı görülüyor.

Bir tür ortaklık içinde olduğunuz arkadaşınız, yeni fikirleriyle sizi düşündürecek. İş hayatınızda küçük bir taşınma var. Bugünlerde ön hazırlığına girişebilirsiniz.

Para alışverişlerindeki temkinliliğiniz, her çeşit olumsuz koşula hazırlıklı olarak yakalanmanızı sağlıyor. İşlerinizin en sekteye uğradığı durumlarda bile asla sıfırlanmıyorsunuz.

Yapıcı özelliklerinizle, ailedeki çok genç bireylerin çıkardığı sorunlara, büyüklerin verdiği tepkileri yumuşatabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınızı biraz daha güçlendirmeniz ve hep birlikte sorumlulukları iyice belirlemeniz gerekiyor. Sağlıksız bir ilişkiyle sürdürülen bir gönül oyunundan rahatsız gibi görünüyorsunuz. İkiliden biri size çok yakın, ama ötekine de sempati duyuyorsunuz. Bu ilişkiyi bir düzene sokma görevi edinmiş gibisiniz. Bir deniz yolculuğunuz olabilir.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 06:39 Ay-Mars arasındaki görünüm, bir yandan bağlılıklarımızı vurgularken diğer yandan artık yorgun bir savaşçı olarak desteğe olan ihtiyacımızı belirliyor. Dengeli bir ilişki ve kendimizi güvende hissetmemizi sağlayacak bir yaşam. İşte bugün bunların üzerinde duracağız. Saat 08:36 Ay-Neptün görünüm etkisi altında, hayatın tümüyle içinde yer almak istersiniz. Bu yüzden de derinlemesine düşünür. Nerdeyim ve nereye yol almaktayım diye içinizden geçirirsiniz. Gayet olumludur. Sevgi, merhamet, güzel duygular öne çıkar. Sezgileriniz güçlenir ve hayata olan inancınız yükselir. Saat 16:34 Ay-Güneş olumlu görünümü, kendimizi, inandıklarımızı ve savunduklarımızı kimse anlamasa dahi, biz haklı olduğumuzun gayet iyi farkındayız. Zaten tüm mesele, insanın kendiyle olan barışıklığı değil midir? Birileri için neden kendimizden vazgeçelim ki? Saat 18:07 Ay-Pluto karşıtlık etkisi, bir yanıyla evimiz, ailemiz, sevdiklerimizle alakalı konulardaki hassasiyetimizi vurguluyor diğer yanıyla aşk hayatımızla ilgili konulardaki duygusallığımızı baskın kılıyor. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

8 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile konularında belirleyici oluyorsun. Romantik yaklaşımların aslında sona gelen bir işin ya da projen için olabilir.

7 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi gelişiminizin sorumluluğunu alarak içinizdeki gücün sonuçlarını hak ettiğinizde asıl başarıyı elde etmiş olacaksınızdır.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanıyorsanız bugün daha cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Risk almak daha kolay olabilir. Çocuklarınızla ilgili konularda karar almak için acele etmeyin. İkili ilişkilerinizde zorlanacağınız bir gündesiniz. Değişen koşulları yönetmekte zorlanabilirsiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanız karışık. Dostlarınızın size yardımcı olmak için yaptıkları öneriler dikkatinizi çekecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için planlarınızda değişiklik yapacaksınız.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

8 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulunacağınız ortamlarda dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Kalabalık yerlerde olmaktan çekinmeyin. Geleceğinize dair olumlu bir dönem içindesiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

1 Aralık tarihine kadar Akrep burcunda seyahat eden Venüs, hayata bakış açınıza farklı bir dokunuş taşıyacak.Akademik bilgisi derin bir kişiyle yoğun bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Seyahatlerde tanıştığınız spiritüel yönü güçlü kişiler hayata farklı değer yargılarıyla yaklaşmanızı sağlar. İnançlarınızda dönüşüme açıksınız.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 50' 01" R
Ay
Oğlak
03° 18' 54"
Merkür
Koç
16° 22' 40"
Venüs
Koç
28° 58' 51"
Mars
Balık
28° 27' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 31"
Satürn
Balık
16° 25' 47"
Uranüs
Boğa
22° 15' 13"
Neptün
Balık
28° 51' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 33' 58"
Lilith
Başak
23° 09' 21"
True Node
Koç
15° 24' 60"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>