Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size yönelen ilgileri fark ediyor, tepki vermeyi belki de geleceğe bırakıyorsunuz. Bugünlerde kendinizi rahat hissettiğiniz ilişkilerin dışına çıkmanız, kendinizi daha özgür ve hazır hissetmenizi sağlayabilir.

İki arkadaşınızla çok başka bir alanda bazı araştırmalarınız var. Umut verici bilgiler alacak, potansiyel işinizin hazırlığını hızlandıracaksınız. Bugünlerde hırslı karakterlerle, ilişkilere dikkat !

Yeniprojeniz sizi kalkındıracağa benziyor. İyi kazancın çalışmaya olduğu kadar, çevre ve şans faktörlerine de bağlı olduğu şeklindeki düşünceniz var. Koşullarınız sizi değişik ilişkilere zorlayabilir.

Zaman ve moral açısından bir engeliniz olmadığı halde ihmalci davrandığınız insanlar var.

Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 01:07 itibariyle etkili olacak Ay-Başak burcu seyri ile Cuma gününe adım atıyoruz. İlişkinizle alakalı olan her konuda partnerinizle olan uyumunuza dikkat etmeli, hislerinizi paylaşmaktan çekinmemelisiniz. Partneriniz,ortağınız veya diğer kişilerle olan iletişiminize önem veriniz.  Bağlanmak, huzur bulmak, mutluluğu yakalamak, anlaşılmak istersiniz. Bu hassasiyetiniz nedeniyle en ufak bir problemi dahi, gözünüzde büyütebilirsiniz. Saat 12:54 Ay-Venüs karşıtlığı altında gelgit tarzı duygular rahatsız edici olabilir. Bir yandan aşkın engin derinliklerinde yolculuk etmek istersiniz, diğer yandan hiçbir şeyden memnun olmazsınız. Yapılması gereken kendinize şöyle bir dışarıdan bakmaktır. Saat 14:20 Ay-Neptün karşıtlığı ilişkimizi gözlem altına almamızı ve eğer bir problem varsa bunları mutlaka çözüme kavuşturma arzumuzu  gösterir. Bir yandan eleştiririz, diğer taraftan vazgeçemediğimizi düşünürüz. Genel olarak hayata tutunmaya, gayretle bir şeylerin üstesinden gelmeye  ve de huzura kavuşmayı da dileriz. Birbirimize yakın olalım ki,, sıkıntılarımızı aşmamız, güzelliklerimiz keşfetmemiz ve tadına varmamız mümkün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

11 Nisan 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konulara fazla önem vermeyeceksiniz. Yeniliklere ihtiyacınız yok. Çünkü mevcut durumunuz parasal gelirlerinizin devamını sağlamak adına, yaptığınız çalışmalar kazançlarınızı destekliyor. Çevresel koşulların sizden yana oluşu motivasyonunuzu güçlendiriyor. Zihninizi geliştirecek konular üzerinde yoğunlaşacak ve katılacağınız seminerlerde kendinizi ispat edeceksiniz.

11 Nisan 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alışık olduğunuz şekilde veya rutin planlarınız doğrultusunda ilerlemek istiyor olabilirsiniz. Ancak, geçmişte faydasını görmediğiniz hareket ya da davranış modelleri bu sefer de işe yaramayacaktır. Dolayısıyla, yeni şeyler denemeniz gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Uyum sağlama veya herkesin yararına amaçlar için çalışma arzumuzun taraftar bulamayacağı bir gün. Dolayısıyla, bazı konuları anlaşılır kılabilmek için kendimizi tekrara düşebilir veya bizim yanımızda olan kişileri dahi ikna edemeyebiliriz. Dolayısıyla, gerginliği üzerimizden atmalı, gerçekten haklı olduğumuz konuları anlaşılır kılmanın daha farklı yollarını bulmalıyız.

10 Nisan 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dikkatinizi nerdeyse tamamen beraberliğinize verdiğiniz bir gündesiniz. Aklınız hep onunla meşgul olabilir. Ancak bu kadar takıntılı olmak ilişkiniz ve sizin için iyi sonuçlar vermeyebilir. Farkında olmadan hep fedakarlık yapan taraf olabilirsiniz. Aklınızı işinize yönlendirmelisiniz. Bugün ilişkilerinizden çok şey öğrenebilirsiniz. İyi bir dinleyici olmaya bakın.

11 Nisan 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜNÜNÜ yaşayan biri olarak, bugün dosklarınızla buluşmaktan zevk alacaksınız. Anılardan konuşmak size çok iyi gelecek.

11 Nisan 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

11 Nisan 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 11' 45" R
Ay
Balık
05° 08' 32"
Merkür
Koç
18° 15' 34"
Venüs
Boğa
04° 30' 59"
Mars
Koç
01° 55' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 28"
Satürn
Balık
16° 49' 22"
Uranüs
Boğa
22° 30' 39"
Neptün
Balık
28° 59' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 08"
Lilith
Başak
23° 39' 16"
True Node
Koç
15° 21' 49"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>