Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Koç burcu insanları aşk konusunda popülerliklerini arttırmaya başladı. Sadakat, güvenirlik, hoşgörü kimi özellikleri partnerleri tarafından takdir görüyor. Çevrenizde gizli hayranlarınız bulunabilir. Aşk hayatınızın yeni yönlendirmelere açık olduğunu da düşünebilirsiniz.

Gereksiz endişeleriniz sizi zarara uğratabilir. Ofis arkadaşlıklarında sınırlara dikkat. Kendinizi başkalarına kullandırmamalısınız. Sizin iyi niyetinizden istifade edenler çok oluyor ve aslında siz onları pek dikkate almamayı seçmişsiniz.

Para durumunuzda bir düzelme yaşayabilirsiniz. Eski bir tanıdığınız size yol göstermeye çalışacaktır. İnsanlar sizin bazı harcamalarınıza kızıyor. Özellikle ailenizden bir yakınınız bu konuda size müdahale edebilir.

Sokaklarda yalnız yürürken dikkatli olun. Bir eşyanızı kaybedebilirsiniz. Bu tür tehlikelere karşı ayık olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın şu döneminde en çok dostlarınızın ilgi ve sevgisine gereksiniminiz bulunuyor. Kendinize veya dostlarınıza yeterince zaman ayırdığınız söylenemez. Bir kaosun içine giriveriyorsunuz. Bugün belki bunları düşünmeye zaman ayırabilirsiniz. Sizin biraz düşünüp değerlendirme yapmaya ve sorgulamaya ihtiyacınız var. Hayatın akışına kendinizi bırakmanız, ilerde sakıncalı durumlar ortaya çıkarır.

10 Nisan 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Perşembe günümüz saat 09:25-11 Nisan saat 01:07 arasında Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Rutinprogramımızı veya günlük aktivitede her zaman yerine getirdiğimiz işlerimize ağırlık verebiliriz. Ancak pek kimseden övgü gelmeyebilir. Çevrenizdeki  insanlara ılımlı şekilde yaklaşılmalıdır. Yarım kalan işlerimize öncelik tanıyalım. Sanatsal faaliyetler, dostça ilişkiler olumlu yürür. Kişisel güzelliğiniz ve bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Gıdanıza, diyetinize önem veriniz. Söz verdiğiniz bazı işleri yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Ulaşım, haberleşme veya başka sebeplerle çıkabilecek terslikleri göz önüne almalı, güvenliğinize özel önem vermeli, yabancı ortamlarda bulunmanız gerektiğinde iki misli dikkatli olmalısınız. Eğer ilk kez bir görüşme yapılacaksa, başvuruda bulunulacaksa mümkünse erteleyelim. Eğer olmuyorsa, dikkatlice konuşalım. El ele, can cana, her güzellik sizden  yana olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

10 Nisan 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, yakın akraba ilişkilerinde duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Fakat, bu tür düşüncelerinizi takıntı haline getirmeyiniz. Çünkü; bu şekilde davranışlarınız sizi etkisi altına alıyor ve günlük yaşamınızın referans noktası haline getiriyorsunuz. Oysa, gelişen her türlü durum karşısında, rahatlıkla duruma göre pozisyon yaratabilecek durumdasınız.

10 Nisan 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alışık olduğunuz şekilde veya rutin planlarınız doğrultusunda ilerlemek istiyor olabilirsiniz. Ancak, geçmişte faydasını görmediğiniz hareket ya da davranış modelleri bu sefer de işe yaramayacaktır. Dolayısıyla, yeni şeyler denemeniz gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Uyum sağlama veya herkesin yararına amaçlar için çalışma arzumuzun taraftar bulamayacağı bir gün. Dolayısıyla, bazı konuları anlaşılır kılabilmek için kendimizi tekrara düşebilir veya bizim yanımızda olan kişileri dahi ikna edemeyebiliriz. Dolayısıyla, gerginliği üzerimizden atmalı, gerçekten haklı olduğumuz konuları anlaşılır kılmanın daha farklı yollarını bulmalıyız.

10 Nisan 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

10 Nisan 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gerçek... Hayatın her alanında gerçekleri görüyorsunuz. Oysa aklınızın bir tarafı hayallerle karşıyor. Bu sizin doğanızda var.

10 Nisan 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

10 Nisan 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 00' 50" R
Ay
Balık
02° 27' 39"
Merkür
Koç
18° 09' 09"
Venüs
Boğa
04° 17' 08"
Mars
Koç
01° 46' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 50"
Satürn
Balık
16° 48' 24"
Uranüs
Boğa
22° 29' 60"
Neptün
Balık
28° 59' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 30"
Lilith
Başak
23° 38' 01"
True Node
Koç
15° 21' 35"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>