Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun zamandır kalıcı, aradığınız gibi bir ilişki kuramamanın sıkıntısı içindesiniz. Duygusal anlamdaki bu boşluğunuzu ortadan kaldırmak için arayıştasınız ve bu konuda yakınlarınızdan, arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz.

Bugün işyerinizde güne sorun ile başlayacak , günün ilerleyen saatlerinde bu sorunlardan sıyrılacaksınız. Ayrıca bugün size yeni sorumluluklar yüklenecek. Bu yüzden daha önce ilgilendiğiniz bazıkonularında uzaklaşmak zorunda kalacaksınız.

Harcamalarınızda aşırıya kaçma eğiliminiz olabilir. Biraz daha harcamalarınıza dikkat etmeli, gelir-gider dengenizi korumalısınız.

Bugün aile fertlerinize yönelik harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı özel sorunlarınızı aşmaya çalışıyorsunuz. Hayatınızı yönlendirecek olumlu etkiler altındasınız. Çevrenizde sizin fikirlerinize, hatta himayenize ihtiyaç duyan insanlar var ve onlara karşı oldukça verici bir tutum içerisindesiniz. Bu arada kendi özel hayatınızı da unutmamalısınız. Sizin de ilgiye ve sevgiye ihtiyacınız var.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:03 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Mars karşıtlık etkisi altında günümüz başlayacak. Maddi konularda durumunuzun farkında olmanızda yarar var. Aktif hareket ederken şartlara iyi bakmanız gerekiyor. Sizin parasal konulardaki aceleci kararlarınız daha sonra pişmanlık yaratmamalıdır. Bunun önüne geçebilmek için, işinizi sağlama almak zorundasınız. Mayıs ve en geç Temmuz sonuna kadar mali konularda ve ilişkilerde çok dikkatli olmak gerekiyor. Borçlanmalara, düşüncesizce harcamalara, ölçüyü kaçırmamaya özen gösteriniz. Aynı şekilde birilerinin de sizin hakkınızı yemesine göz yummamalısınız. Nerede sorun var, neler yapmak istiyorsunuz bunları ele almak gerekiyor. Bazen insan düşünmeden harcamalarda bulunur, sonra şartlar istediği gibi gitmediğinde zor durumda kalır. Açık vermemek için, kazandığınız paraya göre hareket etmek lazım. Bu karşıtlık bir düzenleme, ihtiyaçları belirleme, başkalarıyla ilişkileri ele alma, ortaklaşa hareket etme yönünde tesirlidir. Eğer ortaklıkta sorunlar varsa, bunlara da bir bakmak lazım. Alacak-verecek davalarında hukukun her iki taraf içinde doğru şekilde temini için bilinçli olunuz. Saat 14:50 Ay-Uranüs görünümü, parasal açıdan dalgalanmalar kadar sürpriz getirilerin de işaretçisidir. Burada önemli olanşartlarınıza göre kazancınızın  yeterli olup olmadığına bakmanızdır. Her konuda huzurun, dengenin sağlanması  ve arzuladığınız şekilde gelişmelerin yaşanması dileğimle,

9 Nisan 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz farklı konuları bir arada kombine edebilen bir yapıya sahipsiniz. Bugün, bir çok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz. Güçlü kişiliğiniz; bir çok sorunu ve olayları da beraberinde getiriyor.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstikrarsızlık içeren konular, iniş çıkışlı durumlar, anlaşmalar veya düzenlemeler söz konusu olabilir. Dengesizliklerin nedenlerini bir an önce tespit etmeniz gerekiyor. Zira, önümüzdeki hafta bu açıdan daha da fazla gelişmeyle uğraşmanız gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde karşı karşıya olduğumuz kritik veya üzerimizde baskı yaratan konularla başa çıkabilmek için geliştirdiğimiz veya geliştireceğimiz fikirler, planlar ya da görüşmeler ilerlemeyebilir veya şaşırtıcı gelişmeler söz konusu olabilir. Hazırlıklı ve sabırlı olmakta fayda var. Karşı karşıya olduğumuz konuları konuşarak geçiştirmek zor olacaktır. harekete geçilmesi gerekecek.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayalgücü ve yaratıcılık gerektiren işlerde yıldız gibi parlayacaksınız. Çalışma arkadaşlarınız bugün sizi oldukça konuşkan bulabilir. İş programınız pürüzsüz şekilde akacak. Dolayısıyla keyfinizde epey yerinde olacak. İş çıkışı alışveriş yapabilir,arkadaşlarınızla bir şeyler içmeye gidebilirsiniz. Yalnız kendinizi çok yormamaya dikkat edin.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İSTEKLERİNİZDE artışlar var ve kendinize güveneceğiniz işler yapacaksınız. Beklediğiniz kişinin gelmesi sizi çok sevindirecek.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

9 Nisan 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>