Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda akılcı görünebilir ama kendi içinizde tutarsızlıklar yaşayabilirsiniz. Çok fazla sorgulayarak ilişkileri zedelediğinizi farketmiyorsunuz. Zamansız çıkışlarınız var.

Mesleğinizde oldukça yoğun bir tempoda çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar vebağlantıları da gündeme gelebilir. Planlama konusunda disiplinli olabilir ve değer verdiğiniz kişilerin fikirlerini alabilirsiniz.

Alım-satım ve hisseli paralarla ilgili konularda yoğunluk yaşayabileceğiniz görülüyor. Ailenizin veya eşinizin kaynaklarıyla ilgili kararlar alabileceğiniz bir gün. Hukuksal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilir, bu durumdan karlı çıkabilirsiniz.

Yapmanız gerekenden fazlası için kendinizi zorlamayın. Zihinsel açıdan yorgun düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk ve sevdikleriniz konusunda bugün biraz daha temkinli davranmanız gerekebilir. İstek ve beklentileriniz konusunda fazla inatçı ve ısrarcı olabilecek bir tutum içinde olabilirsiniz, farkında olmasanız da.

15 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 04:15 itibariyle Boğa burç fazında oluşacak Sondördün etkisi altında en önemli nokta güven olgusudur. Dürüst ve sağlıklı paylaşımlarda bulunmak, başkalarının sizin hakkınızda iyi bir fikir sahibi olmaları için kendinize güçlü bir şekilde ifade etmek arzunuz önemlidir. Parasal getirileri olan işlere, girişimlere önem verirsiniz. Çevre vedeğişimlerinde mutlaka geleceğe dönük düşünülmelidir. Gelip geçici, nasılsa sonra hallederim şeklinde hareket edilmemelidir. Saat 04:15-17:06 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Parasal açıdan dikkatli olmak gerekiyor. İhtiyaçların giderilmesi maksadıyla yapılacak harcamaları denetim altına almak gayet yararlıdır. Eldekinin korunması ve risk alınmaması şarttır. Saat 14:17 Venüs-Pluto karşıtlığında, kendimizi neyle güvende hissediyorsak, o bizim için önemli hale gelir. Belki biraz takıntılı davranabiliriz, hatta kimi zaman iddialı. Değerlerimize bir ufak zarar geleceğini hissetsek tartışmaktan kaçınmayız. Hedefimizi gerçekleştirmek için her çareye başvurabiliriz. Yeter ki, bir ses gelsin ve bir nefes, bir heyecan olsun hayatımızda. İsteklerimiz gerçekleştiğinde bir balık gibi derinliklerden yüzeye çıkabiliriz. Bir limana demir atmaya bile razı olabiliriz. Günlük aktivitemizde kimi zaman mızmız çocuklar gibi davranabiliriz. Hani şu istediği olmadığında yaygarayı basan, ilgi çekmek için elinden geleni yapan afacanlara benzeyebiliriz. Saat 17:06 itibariyle İkizler burcunda ilerleyecek Ay, kültürel konulara, zihinsel aktivitelere, iletişime yönelmenin işaretçisidir. Bayram yaklaşıyor. Bazılarımız tatil planı yapabilir. Belki de yeni bir eve yerleşmeyi düşünenler vardır. Bunlar üzerinde duracağız.

15 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinin artacağı bir gün. İş çevrende çalışmayı hırsa çeviren egosu yüksek insanlar, seni bencil olmaya itiyor.

15 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi ilişkilerinizde ebeveynlerinizin baskısını üzerinizde hissedebilirsiniz. Özgürlük alanınız ve sınırlarınıza müdahale edilmesine karşı uzlaşmacı kimliğinizle cevap vermelisiniz.

15 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel konularda yoğun olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Sabah saatlerinde sözleşmeler gündeme gelebilir. Gün içinde ev hayatınızdaki sorumluluklarınız sizi yorabilir. İş hayatınızda üstlerinizden destek görebilirsiniz. Geleceğiniz için yeni planlar yapabilirsiniz. İlişkilerinizde zorlanmalar olabilir.

15 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı savunma yapacaksınız. Verici yönlerinizi olumlu yansıtabiliyorsunuz. Güven duygunuz gelişiyor.

15 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi güçlü ve kararlı hissedeceğiniz bir gün. Başarılı çalışmalar yapabilir, doğru ilişkiler kurabilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşmek keyfinizi bir hayli yerine getirecek. Geleceğe yönelik beklentiler içinde bulunmak sizi fazlasıyla heyecanlandıracak. Kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

15 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda duygusal zorlanmalarınız oluşabilir. Dostlarınız, sevgilinizle karşı karşıya gelebilirler. Mantığı öne çıkarmalı, inatçılıktan kaçınmalısınız.

15 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkilerle baş etmekte zorlanırsınız. Obsesif tavır sergileyen herkesten uzak durun. Bu eşiniz ya da çocuğunuz olsa bile geçerli olacak. İyi niyetinizin suistimal edilmeye açık olduğu bir gün. Diğer yandan içsel enerjinizi tutkulu bir hobiye yansıtabilirsiniz. Şiir yazmak, beste yapmak için algınız açık olacak. Diğer yandanortamında önemli bir toplantı yapabilirsiniz.

15 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

15 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 30" R
Ay
Oğlak
12° 32' 01"
Merkür
Koç
16° 34' 17"
Venüs
Koç
29° 50' 11"
Mars
Balık
28° 59' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 13"
Satürn
Balık
16° 29' 30"
Uranüs
Boğa
22° 17' 36"
Neptün
Balık
28° 52' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 20"
Lilith
Başak
23° 13' 59"
True Node
Koç
15° 23' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>