Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü birlikte geçirmeniz için bir fırsat doğabilir. Değerlendirirseniz çok mutlu olacak. Bu aralar kendinizle çok fazla ilgilendiğiniz için onun taleplerine yanıtsız kalabiliyorsunuz.

Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız. Sizin kariyerinizle uğraşan bir arkadaşınızın yapmak istedikleri, sizin hayrınıza değil gibi. İyi niyetinizi fazla sergiliyorsunuz.

Yeterince birikiminizin olmayışı sizi arayışlara sokacak. Para sizin için, olunca harcanacak bir şey. Olmayınca da pek problem etmiyorsunuz, ama bu aralar bazı ihtiyaçlarınız sizi sıkıştırabilir.

Daha ortadan konuşup yoruma açık ifadeler kullanabilirsiniz. Kesin konuşmalar yapmaktan kaçınırsanız ilerde pişmanlık duymayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yaşamınıza ilişkin bazı olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ancak duygusal olarak değişken bir mizaç gösterebilir ve bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Aile ortamınızda sizi sıkacak bazı konular gündeme gelebilir. Davranışlarınızda ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz. Genel olarak çevrenize karşı isteksiz tutumlar içine girebilirsiniz. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, yeni haftamızın ilk günü saat 06:04 itibariyle Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde başlıyor. Partnerinizle, dostlarınızla  sohbet etmekten zevk alırsınız. Size göre bir insanın olduğu gibi görünmesi, göründüğü gibi olması gerekir. Bunun tersi hareket edenleri maskelerin ardına gizlenmiş tuhaf kişiler olarak yorumlarsınız. Bugün çevrenizdeki insanların sevgi dolu tavırları, kendinizi mutlu hissetmenize yol açacaktır. Denge, uyum ve paylaşımdan yanasınız. Saat 07:14 Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü 6.kez gerçekleşecek. Sizin açınızdan ne ifade etmektedir? Birlikte inceleyelim. Uranüs Koç burcu geçişi, kazanç anlamındaki değişimleri işaret etmektedir. Siz artık parayı çok daha farklı bir bakış açısıyla ele almayı öğreniyorsunuz. Daha hızlı kazanmak ve çabucak tüketmek yönünde yaşanabilecek gelişmelere dikkat ediniz. Bazen büyük kazançlar elde ederken, kimi zaman düşüşler ve kayıplar yaşanabilir. İstikrarlı bir akış söz konusu olmayabilir. Elinizdekini tutmayı, değerlendirmeyi bilmelisiniz. Ancak ne fazla hırslı olun ne de tümüyle rahat davranın. Nasılsa geliyor diye döküp saçmayın. Pluto Oğlak burcunda, gerek arkadaşlık ilişkilerinizin, gerek hedeflerinizin değişimi anlamında önem taşıyor. Bazen yalnız kalmak hiç kimseyle bağlantı kurmadan sadece işinize odaklanmak isteyebilirsiniz. Sosyal hayattaki ilişkilerinizde kopuşlar meydana gelebilir. Dost kitleniz farklılaşmaya başlayabilir. İlerisi adına gerçekleşmesi zor hayallerin peşinde zaman harcamamayı öğrenmektesiniz. Bazen eskiyi hatırlamak dahi istemeyebilirsiniz. Karşınıza çıkacak bazı kişiler size farklı bir bakış açısıyla hayatı ele almanızda yol gösterici olabilir. Kiminle huzur buluyorsanız, kim size gerçekten yol gösteriyorsa, değişimde bulunmanızda rehberlik ediyorsa o sese kulak veriniz. Eskimiş, hiçbir faydası dokunmayan hedefleriniz yerine gerçekleşmesi mümkün amaçlar edininiz. Pluto bir dönüşümün işaretçisidir. Kangren olan ne varsa onu sizden koparır ve yeniye yer açar. Bunu unutmayınız. Saat 18:36 Ay-Venüs arasındaki görünüm başkalarından beklediğimiz anlayışı bulmakta zorlandığımızı gösteriyor. Herkes kendi çıkarını düşününce biz de doğal olarak sıkılıyoruz, güven duymakta zorlanıyoruz. Saat 22:56 Ay-Mars olumlu görünümü, henüz tam olarak belli olmadan, kimsenin desteğine güvenemeyeceğimizi, ancak gelişmelerin yine de umut verici olduğunu gösteriyor. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  hiç eksik olmasın. Yeni haftanın sizlere  şans getirmesi dileğimle,

15 Aralık 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzak çevrelerin aranılan kişisi haline geleceksiniz. Finans Gezegeninizin size vereceği kozmik destekle para konularında akıllıca davranacaksınız. Yatırımlarınız size kazanç olarak geri gelecektir. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bazılarınız, pratik yaşama geçiremediğiniz hedefleri doğrultusunda uygulamaya geçeb

15 Aralık 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konulardaki tartışmalar korktuğunuz şekilde ilerlemeyebilir. Bazı konularda sunumlar yapmadan veya fikirlerinizi açıklamadan önce iyi hazırlanmanız gerekiyor. Bu şekilde bir hazırlık olası kayıpların önüne geçebilir. Önem verdiğiniz ilişkilerinizi korumalısınız.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Genelde ufak tefek huzursuzluklara açık olmanıza rağmen, gün içinde pek çok işinizi halledebilir ve karşılıklı diyalog zemini bulabilirsiniz.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde özel yaşamınızda keyifli görüşmeler yapabilir, yarım bıraktığınız sportif faaliyetlere geri dönme kararı alabilir, çocuklar ve aşk hayatı alanınızda sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Finansal konulardaki işlerinizde gecikme ve zorlanma yaşayabileceğiniz, ilişkilerde inatlaşmadan uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

15 Aralık 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 00' 08" R
Ay
Terazi
00° 23' 29"
Merkür
Boğa
03° 34' 45"
Venüs
Boğa
23° 22' 26"
Mars
Koç
13° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 58' 59"
Uranüs
Boğa
23° 23' 55"
Neptün
Balık
29° 23' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 52"
Lilith
Başak
25° 21' 11"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>