Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda hiç arzu etmediğiniz gelişmeler olmakta. Bu gelişmeler sizi çok mutsuz ediyor ama elinizden de bir şey gelmiyor. Sabırlı olmaya çalışın.

İş konularında karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. İş yerinizde gereksiz bazı gerginlikler olabilir ve küçük konular büyütülebilir.

Maddi konularda aldığınız doğru kararların meyvelerini toplayabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün harcamalarınızda artış olabilir.

Bugün kendinizi yoracağınız yada strese gireceğiniz faaliyetlerden uzak durmalısınız. Sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinde hazırlık içinde olunan gelişmelerle ilgili birtakım ertelenmeler yaşanabilir. Fakat plan değişiklikleri gerekmeyecek. Son derece önemli bir konuda, bu günlerde karar aşamasındasınız. İnançlı bir tutum sergilemenizde yarar var. Gelecek yakın günlerde bir hasta ziyaretiniz olabilir. Bu ziyaret için birkaç gün ayırmak zorunda kalacaksınız.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay Terazi burcunda ilerliyor. Finansal konularınızın öne çıktığı bir günde olabilirsiniz. Ay'ın Kiron ile yaptığı karşıtlık sebebiyle parayla ilgili konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. Eşinizin maddi durumu ya da borçlarınız sizi duygusal olarak yaralayabilir. Venüs Boğa burcuna bugün itibariyle geçiş yapıyor. 9 Haziran'a kadar maddi değeri yüksek olan teknolojik bir alet alabilirsiniz. İnsan iletişiminin önde olduğu mesleklerde çalışıyorsanız maddi olarak gelirinizin artacağı bir süreçte olacaksınız. Eğitim hayatınızda parlayabilirsiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gözler üzerinde!Sevgi gezegeni Venüs, toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Konsantre olduğun işinde her şeyin yolunda gitmesinin sebebi işini severek yapıyor olman. İşine bağlılığını gören patronun tarafından gün içinde beklemediğin bir ikramiye alabilirsin. Ailenle arandaki maddi sıkıntıları eritmen senin yolunu açacak gelişmelere sebep olabilir. Evli ve çocukları olan bir Balık burcuysan, ailecek bir davete katılabilirsiniz. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Balık burcuysan, artık kalbin aşk için atsın isteyeceksin. Bugün aynı zamanda tarzında değişiklikler yapacaksın. Geliştirdiğin stil değişikliği ile herkesin beğenisini toplayacaksın. Sağlıklı bedene sahip olmak adına bugün spora başlayabilirsin.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda yaşadığınız benzer problemler artık sizi yoruyor olabilir. Aile büyüklerinizin özel yaşamanıza fazla müdahale etmesine izin vermemelisiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı olaylar yaşanabilir. Ortaklı para konuları gündeminize gelebilir. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İş hayatınızda kıvrak olmanız gereken olaylar yaşanabilir. Yenilenme içine gidebilirsiniz. Gençlerle ilgili konularla ilgili gelişmeler olabilir. Akşam arkadaşlarınızla olmak iyi gelebilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatile çıkamıyorsanız birkaç saat doğada yalnız kalmak için uygun bir gün. Aşk hayatınızdaki karmaşayı çözümlemek için kendinizi dinlemeye ihtiyacınız olabilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık; bu ara edindiğin bir takım kazançları hızla tüketebilir, harcamalarını kontrol etmekte zorlanabilirsin. Fakat elindekilerinin değerini bilmende fayda var. Önümüzdeki zamanlarda yakın çevren ve kardeşlerinle ilişkilerini pekiştirebilirsin. Yeni dostluklar kurabilir, seni tatmin edecek bir eğitime başlayabilir ve pek çok yolculuk planı yapabilirsin.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi yönsüz ve yanlız hissedebilirsiniz. Öğlen başlayan hareket uzun vadeli planları netleştiriyor. Olumlu haberler alabilirsiniz. Akşam iç hesaplaşma, geçmiş konular sizi yorabilir. Gün boyu huzuru ve güvenli alanı korumak önemli.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs?ün Boğa burcuna geçmesiyle yeteneklerinizi yeniden keşfedersiniz. Sanat, gıda gibi konularda eğitimlere kayıt yaptırabilirsiniz. Kardeşinizle ilişkiniz güçlenir. Komşunuza aşık olabilirsiniz. Eğitim ve kurslar için harika bir zaman, internet üzerinden her türlü tanıtım faaliyetini etkin bir şekilde yönetirsiniz. Kısa yolculuklara çıkın.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan rahat bir döneme gireceksiniz. Önceden yapmış olduğunuz harcamalarınız yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırın

15 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 10" R
Ay
Oğlak
13° 50' 03"
Merkür
Koç
16° 36' 05"
Venüs
Koç
29° 57' 23"
Mars
Balık
29° 04' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 35"
Satürn
Balık
16° 30' 02"
Uranüs
Boğa
22° 17' 56"
Neptün
Balık
28° 52' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 39"
Lilith
Başak
23° 14' 38"
True Node
Koç
15° 22' 55"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>