Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda bazı gerginliklerin devam edeceği bir gündesiniz. Duygusal olarak bir huzursuzluk içine gireceksiniz ve nedensiz bazı gerginlikler olabilir. Acele hareket etme eğiliminiz bugün sizin için zararlı olabilir. bir konuda kararsızlığa düşebilirsiniz bu sizin için beraberinde kötümserliği de getirecektir.Duygularınız düşüncelerinizi etkileyecektir. Ani çıkışlar yapabilirsiniz ve karşınızdaki insanların kalbini kırabilirsiniz. Duygusal yaşamınızda oldukça dikkatli olmalısınız ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız.

İş ortamınızda beklemediğiniz bazı değişikliklerin olabileceği yada sizi rahatsız edecek konuların gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeye bilirsiniz. İş ortamınızda her zamankinden çok çalışmanız gerekebilir ve üzerinize çok fazla yük alabilirsiniz. Günlük programınıza uymakta zorlanabilir ve hesapta olmayan şeylerle vakit geçirebilirsiniz.

Maddi konularda dikkatsiz davranabileceğiniz bir gündesiniz ve ani kararlarla masraflarda bulunabilirsiniz. Ancak bu eğiliminizi kontrol altında tutmak bugün sizin için önemli olacaktır.

Yaşayacağınız gerilimler ikili ilişkilerinizi etkileyecektir. Planlarınız doğrultusunda hareket etmeye devam edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kısa vadede yoluna koymayı hedeflediğiniz bazı sıkıntılı uğraşlar, biraz daha zamana ihtiyaç gerektirebilir. Geçmişle ilgili hala kopamadığınız bazı bağları, uzun zamandır zorluyor, koparmaya çalışıyorsunuz. Bugünlerde, biraz problemli biriyle sorun yaşayacaksınız. Sorunu yaşarken, bu ortamı kendinizin yarattığını düşünecek, pişmanlıklara gireceksiniz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın hareketine Aslan burcunda devam ettiği bir güne başlıyorsunuz. Çalışma hayatınızın vaktinizi alacağı bir gün geçirebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Sağlığınızı da ihmal etmeyin. Çalışmak bedeninizi yormuş olabilir. Bugün Güneş ve Satürn arasındaki güzel açıya da şahit olacaksınız. Bu etkiyle beraber beklediğiniz haberlerin sizin istediğiniz şekilde olduğunu öğrenebilirsiniz. Eğitim hayatınızda güçlendiğiniz bir sürece giriyorsunuz. Bulunduğunuz çevrelerde diğer kişilere göre başarılarınızla öne çıkabilirsiniz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kırgınlıklarını dile getiriyorsun!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Daha önce başvurduğun bir işten bugün geri dönüş alabilirsin. Aile şirketinde çalışan bir Balık burcuysan, hissedarların geri çekilmesi gibi karışıklıklar yaşanabilir. Kendini dinletmek ve kararlarını aile içinde kabul ettirmek önemli olacak. Kırgınlıklarını iletmen bazı konuların açığa çıkmasına neden olabilir. Eğer bekâr bir Balık burcuysan, aşk dolu bir gün geçirmen mümkün olabilir. Aklının ucuna gelemeyen insanlara ilgi duyabilir ve karşılık alabilirsin. Bir konuda karar vermen gerekiyorsa, bu seni bugün zorlayabilir. Bugün eline geçen bir miktar parayı, kendi eğlencen için kullanabilirsin! Sanatla ilgilenen bir Balık burcuysan, uluslararası çalışmalardan davet alabilirsin.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızda partnerinizi sınamak konusunda ısrarcı davranmanız, kendi kendinize partnerinizden uzaklaşmanıza sebep olabilir. Gereksiz yere şüphe hareketlerde bulunmayın

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar olabilir. Eve yönelik konular da uğraştırabilir.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda doğuştan şansız hissedebilirsiniz bu da moralinizi bozabilir. Halbuki bütün olay tutumunuzda gizli. Siz zihninizde zor ve kolay etiketi koyuyorsunuz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık; Bugün, 'benim günüm' dediğin, maddi konularda elinin boş kalmayacağı bir gün olabilir. Duygularını, düşüncelerini ve geleceğe dair fikirlerini rahatlıkla ifade edebilir ve hayata daha geniş bir pencereden bakabilirsin. Kişisel çabalarından sonuç almak istiyorsan, fanatik düşüncelere sahip insanlara ödün vermemelisin.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu hesaplı davranmaya çalışsanız da harcamalar olası. Çocuklarınızla ilgili gelişmeler sizi memnun edebilir. Plansız işler, geçmişten gelen konular söz konusu olsa da yaşam enerjiniz artıyor, kararlar netleşiyor.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın akrabalarınız ve dostlarınızla piknik programı yapın. Yemeyi ve içmeyi abartmadan harika bir gün geçirirsiniz. Akşam da meditasyonunuzu yaparak erken uyuyun. Kardeşinizle anılarınızı konuşabilir, çocukluğunuza geri dönersiniz. Hatta nostalji yaşayacağınız kısa bir yolculuk yapabilirsiniz birlikte. Balık Burç burç yorumları Cumartesi günlük burç yorumları

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok.

11 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 30" R
Ay
Oğlak
16° 26' 30"
Merkür
Koç
16° 39' 50"
Venüs
Boğa
00° 11' 45"
Mars
Balık
29° 13' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 31' 04"
Uranüs
Boğa
22° 18' 36"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 19"
Lilith
Başak
23° 15' 55"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>