Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin için sürprizlerle dolu bir gün geçecek. Sevdiğiniz insan size karşı daha sıcak ve yakın olmaya çalışacak. İç dünyanızdaki gerilimleri siz ona yansıtmasanız da o bu gerilimlerin farkında ve elinden geldiğince sizi sakinleştirmeye çalışıyor. Birlikte olduğunuz zamanlar çılgın duygular yerine sakin , sıcacık bir duygu seli içerisinde özel anlar yaşıyorsunuz. Yakın bir arkadaşınız size bazı konularda sevindirici haberler getirecek. Bir arkadaşınızdan özel bir armağan alacaksınız.

İşinizde sakin huzurlu bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma içerisindesiniz. Zaman buldukça onlarla sportif faaliyetlerde bulunupstresini üzerinizden atabiliyorsunuz. İkili ilişkilerde bazı çekingen davranışlarınız olsa da ne yaptığınızı bilen kararlı halinizle karşınızdakilere güven veriyorsunuz.

Parasal konularda bazı beklentiler içerisindesiniz. Bu beklentilerinizin büyük bir bölümünü miras gibi konular içeriyor. Bu konularda olumlu gelişmeler duydukça gelecek için yeni planlar yapıyorsunuz ve savurgan olmamaya özen gösteriyorsunuz.

Çevrenizde gelişen olaylardan fazla etkilenip, iç dünyanıza kapanırsanız. Bir zaman sonra sevdiğiniz insanda sizden uzaklaşır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkiler açısından daha sağlıklı bir sürece gireceksiniz. Beklemediğiniz yakınlaşmalar size kısmi pişmanlıklar da içeren duygusallıklar yaşatabilir. Özel zevklerinizi ön planda tutmaya çalışacağınız bir dönem. Aşırılıklara karşı tepkiler alabilirsiniz. Sınırlanmışlık duygunuzu yenebilmeniz, taviz olarak değerlendirdiğiniz bazı bedeller ödemenizi gerektiriyor.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün tamamında Yengeç burcunda seyrine devam ediyor. Günün başlangıcıyla beraber sizlerin aşk hayatı ve çocuğu gündemde olacaktır. Partnerinizle birbirinize karşı duygusal ve daha yakın olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bugün kalbinizin sesine kulak verin. Bugün Venüs-Jüpiter arasındaki güzel açının aktifleşmesiyle sizler de şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle bu şans sizi maddi konularda bulabilir. Gelirinizde ummadığınız bir şekilde artış olabilir.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmaların hız kazanıyor!Ay, su burcunda hareket ediyor. Yoğun toplantılar ve birtakım projeler hakkında çalışmaların hız kazanıyor. Ancak gelecekle ilgili korkuların bugün farklı arayışlara girmene neden olabilir. Senin için duygusal anlamda yoğun ve yorucu bir gün olabilir. Gökyüzü bugün sahiplenme duygusunu biraz abartabileceğine işaret ediyor. Bugün çalışırken hiç beklemediğin bir anda eski sevgilinden haber alabilirsin. Eğer evli bir Balık burcu isen eşinin arkadaşlarıyla yaptığı program aranızda tartışmaya sebep olabilir. Kilo problemin varsa, abur cubur tüketimini en aza indirmende fayda var.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin size olan sevgisini fazlaca hissedebilirsiniz. Keyifle hayatınızda var olan güzel oluşumların kıymetini bilmelisiniz.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zevkli eğlenceli, keyifli geçebilir yalnız sabah saatleri biraz stresli olabilir. Zamanınızı ailenizle ile geçirmek isteyebilirsiniz. Onların yanınızda olduğunu bilmek size iyi gelecek. İç dünyanız üzerinde düşünüp, yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Hayatın güzel yönlerine açık bir gündesiniz. Çocuklarla ilgili konular da öne çıkabilir.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğada yürüyüşler yapmak, yalnız kalmak ve bundan sonra ne olmasını istediğinize karar vermek için uygun bir gün olabilir, enerjiniz yerine gelebilir.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık burçları giderek güzelleşiyorlar. Siz isteseniz de istemeseniz de daha kolay fark ediliyorsunuz. Etrafınızdan ilgi görüyor olabilirsiniz. Bu da özgüveninizi arttırıyor. Bu özgüveniyerinizde, kariyer hayatınız için kullanabilirsiniz. İnsanlara yukarıdan bakarsanız durum ters tepebilir. 

9 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu çocuklar, hobiler ve kaynaklarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Seyahat planlarınız varsa harekete geçebilirsiniz. Yakın çevrenizin desteği ile projelerinizi hayata geçirme imkanınız artıyor.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim bugün size seyahat planları yaptırır. Kariyerinizde destek aldığınız yöneticiler sayesinde başarılarınızın keyfini kucaklayabilirsiniz. Terfi etmek, prim almak ya da daha iyi şartlarda birdeğişikliği gündeme gelebilir. Dargın olduğunuz kişilerle barışma zamanı. Konuyu uzatmaya gerek yok. Balık Burç burç yorumları günlük burç yorumları Jüpiter Perşembe Venüs

9 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın.

9 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 01' 49"
Ay
Kova
18° 06' 23"
Merkür
Koç
17° 36' 54"
Venüs
Boğa
03° 02' 11"
Mars
Koç
00° 59' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 36"
Satürn
Balık
16° 43' 11"
Uranüs
Boğa
22° 26' 30"
Neptün
Balık
28° 57' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 06"
Lilith
Başak
23° 31' 16"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>