Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beklenmedik olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ani gelişmeler duygusal gerilime girmenize neden olabilir. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Kendinizi mutlu hissederken birden karamsar düşünceler içine girebilirsiniz. Küçük bir fırsatı iyi değerlendirirseniz sizin için çok olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz. Daha önceden planlamadığınız bazı koşulların yolunuza çıkması mümkün. Sevdiğiniz kişiye karşı daha anlayışlı davranmaya çalışmalısınız.

İş ortamınızda ani bazı değişimler yaşayabilirsiniz ve her zamankinden daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Yaşayacağınız gerilimler ikili ilişkilerinizi etkileyecektir. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sıradışı bazı işlerle ilgilenebilir ve günlük rutin işlerinizi aksatabilirsiniz. Beklemediğiniz bazı heyecanlar yaşayayabilirsiniz. Ani kararlar almaktan ve girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Maddi konularda ani masraflar yapabileceğiniz ve beklemediğiniz giderlerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak bugün bunları kendinize çok fazla sorun yapmayacaksınız. Ani bir girişimde bulunabilirsiniz.

Değişken bir mizaç göstereceksiniz ve duygularınız iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. Bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve karar vermekte zorlanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç güne kalmadan, sizinle birlikte birkaç kişiyi daha sevindirecek bir haber alacaksınız. Bu sevinç, bir takım iyi niyetli merakların nedeni olacak. Ama siz, kapalı davranma yoluna gideceksiniz. Özel bir yere koyduğunuz birisi, bu günlerde zihninizi çok meşgul ediyor. Bu duyarlılığı belli oranlarda abartılı bulanlarla çatışmalarınız olabilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay gün boyunca Başak burcundaki seyrine devam ediyor. İlişkinizin ve evliliğinizin gündemde olacağı bir gün yaşayabilirsiniz. Aranızda çözemediğiniz konular varsa bugün konuşarak her şeyi halledebilirsiniz. Ay'ın Merkür ile kurduğu uyumlu açı ile partnerinizden sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa yeni projeler veyafırsatları karşınıza çıkabilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimin güç kazanacak!Ay, tüm gün karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün hiçbir sorun senin için aşılamayacak türden değil. Gökyüzü problem çözme konusunda yaratıcılığını ortaya koyabileceğin bir güne işaret ediyor. Ticarete dayalı bir işte çalışıyorsan, yurtdışı ile ilgili iletişimin güç kazanacak. Küçük çocuğu olan Balık burçları bugün güzel bir ebeveynlik örneği sergileyebilir. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Balık burcuysan, ailelerin bazı konulardaki istekleri gergin bir gün geçirmene neden olabilir. Bugün aynı zamanda internet üzerinde yapacağın alışverişlere dikkat etmende fayda var. Harcamalarında ipin ucunu kaçırman ilerleyen günlerde zorlanmana neden olabilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde fazla iletişim halinde olmanız çevrenizdeki insanlar hakkında çok şey bilmenizi sağlayabilir. Kendi menfaatleriniz ve ihtiyaçlarınız için başkalarının size anlattığı özel sırları kullanmamalı ve bunları başkalarına anlatmalısınız.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konulara daha gerçekçi yaklaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki olaylara çözümler geliştirmek için kendi hayatınızdan fedakârlık edebilirsiniz. Gün içinde uyum ve dengeyi yakalamak için çaba sarf edebilirsiniz. İşlerinizi pratik şekilde halletmek gün içinde size zaman kazandıracaktır. Akşam saatlerinde zevk aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akşam saatlerine kadar irili ufaklı işlerle meşgul olabilirsiniz, sizi çalışkan ve üretken kılan ortamlarda bulunabilirsiniz. Sonrasında bire bir ve ikili ilişkiler önem kazanıyor, denge ve uyumu daha fazla gözetebilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ruh beden dengesi önem kazanıyor. Kendiliğinden akan huzur sizi memnun edecektir. Kısa seyahatler ve damak tadınızı yenileyecek imkanlar gelişebilir. Akşam üstü ilişkilerde çatışmalar olası.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık; hayallerini gerçekleştirmene olanak sağlayacak önemli insanlarla bir araya gelebilir, işlerini ertelemeyi bırakıp, hedeflerine yönelebilirsin. Sevdiğin işi, dostlarınla organize ediyor olsan da koşulları senin belirleyememen motivasyonunu düşürebilir.  Hislerini ölçülü tutmalı ve sakinliğini korumalısın.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

13 Mayıs 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 33' 45" R
Ay
Oğlak
13° 16' 35"
Merkür
Koç
16° 35' 19"
Venüs
Koç
29° 54' 18"
Mars
Balık
29° 02' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 00"
Satürn
Balık
16° 29' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 47"
Neptün
Balık
28° 52' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 31"
Lilith
Başak
23° 14' 21"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>