Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Duygusal olarak son derece canlı olacaksınız ve duygularınızı içinizde geldiği gibi yaşamak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insana karşı son derece açık davranacaksınız ancak aranızda bazı gerginliklerde oluşabilecektir. Ancak bu sorunları aşmanız sizin için zor olmayacaktır. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizde çevrenizi olumsuz etkileyebilirsiniz. Duygusal konularda ani bir girişimde bulunmamalısınız.

İş ortamınızda ani bazı değişimler yaşayabilirsiniz ve her zamankinden daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sıradışı bazı işlerle ilgilenebilir ve günlük rutin işlerinizi aksatabilirsiniz.Sizi sıkacak detaylarla uğraşabilirsiniz ve günlük programınızda olmayan işler gündeme gelebilir. Ancak sahip olduğunuz enerjiyi iyi kullanırsanız bazı işlerinizi tamamlamak ve başarılı olmak için fırsatlarınız olacaktır.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve harcamalarınızda fazla dikkatli davranmayacaksınız. Özellikle ani alacağınız kararlarla masraflar yapabilirsiniz.

Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalısınız ve acele girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizdeki bazı duygusal gereksinimlerin karşılanması gerekiyor. Kendinize fazlaca yöneldiğiniz geçmiş dönemlerde, eksik bıraktığınız konular ve ihmal ettiğiniz ilişkilerle ilgili olarak, bugünlerde yüzleşmelere zorlanabilirsiniz. Belli gizlilikler içinde sürdürmeye çabaladığınız bir ilişkinizde, sizin dışınızdaki bazı açıklamalar problem yaratacak.

10 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüne başlamanızla beraber Ay, 05:05-16:13 arası uzun süre boşlukta kalacak. Duygusal yönünüzün ağır bastığı bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken ise mantığınızı arka planda bırakmamak olmalıdır. Ay, saat 16:13'te Aslan burcuna geçiş yapıyor. Akşam itibariyle Ay-Uranüs arasındaki gerçekleşen sert etkilerle beraber ani gelişen bir rahatsızlık ortaya çıkabilir. Çalışma hayatında da hesapta olmayan birsebebiyle uzun süre çalışmanız gerekebilir. Gece ise bu enerji kayboluyor. Psikolojik olarak iyi hissedeceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalanları açığa çıkaracaksın!Ay, günün büyük bir bölümü boşlukta hareket edecek. İçsel motivasyonunun yüksek oluşu, elini taşın altına soktuğun her konuda etkin bir rol üstlenmeni sağlayacak. İş arayışında olan bir Balık burcuysan, referans aracılığı ile bir kuruma CV göndermen istenebilir. Oldukça heyecanlı ve koşturmalı anlar yaşayacaksın. Bugün aynı zamanda etrafında bazı yalanlar döndüğünü fark edeceksin. Bir telefon görüşmesi yapabilir ve konuyu açığa çıkararak arkadaşınla yüzleşebilirsin. Gün içinde evde ufak tefek düzenlemelere gidebilirsin. Ayrıca uzun zamandır görüntünden tut da kendine dair ihmal ettiğin her konuyla ilgilenme fırsatı yakalayacaksın.

10 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yaşamınızda ve günlük işlerinizde ön planda olma ihtiyacınızı törpülemeniz gereken bir gündesiniz. Kendinizi kanıtlamak yerine görevlerinizi eksiksiz bir şekil yerine getirmeyi önemsemelisiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamında sorumluluklarınız artabilir. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı daha hassas olma eğiliminde olabilirsiniz. Gün içinde işle ilgili sizi yoran konularla uğraşabilirsiniz. Hayatınızda kabullenmeniz gereken konularla ilgili çok konuşup çok düşünebilirsiniz, ama karar vermekte zorlanabilirsiniz. Akşam saatleri sizin için daha rahat geçebilir.

10 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski sevgilisini unutamayan Balık'lar eterik bağ koparma ritüellerine yönelmeli ve geleceklerine umutla bakarak an'da kalmalılar. Bu şekilde başarı elde edilebilir.

10 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık; çalışma hayatında kendi doğrularına önem verdiğinden; istenmeyen bazı durumlarda hedef gösterilebilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde gelebilecek sürpriz bir haberle plan ve organizasyonunu tekrar revize etmek durumunda kalabilirsin. Çalıştığın ortamda yeni başladığın bir ilişkinin romantik bir seviyeye ulaşması olası.

10 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Su gibi gelen paralarınızı su gibi harcarsanız bir anlamı kalmaz. Şimdi tutumlu olmanız gereken zamanlar. İlişkilerinizi, hem yakın çevreniz ile olan hem de partneriniz ile olan ilişkilerinizi düzeltmek, alternatifler sunmak için uygun bir gündesiniz. Bazı arkadaşlarınız ile aranıza mesafe koyuyorsunuz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle bugün her türlü tartışmadan uzak durun. Ayrıca gizli düşmanlarınızın ortaya çıktığı bir gün yaşayabilirsiniz. Herkese güvenmemeniz gerektiğini bir kere daha hatırlayın. Hiç kimse sizin kadar iyi olmak zorunda değildir. İşle ilgili detaylı ve titiz bir çalışma temposunun içine girmeden önce hazırlık yapma zamanı. Balık Burç burç yorumları Cuma günlük burç yorumları

10 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

10 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 48" R
Ay
Oğlak
14° 12' 22"
Merkür
Koç
16° 36' 37"
Venüs
Koç
29° 59' 26"
Mars
Balık
29° 05' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 58"
Satürn
Balık
16° 30' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 01"
Neptün
Balık
28° 52' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 45"
Lilith
Başak
23° 14' 49"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>