Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aklınızın havada olması ilişkinize de yansıyabilir. Onun anlatmak istediğini yeterince algılamayabilirsiniz. Sizi hiç ummadığınız birinden kıskanıyor, siz bunun farkında bile değilsiniz. Onu biraz daha anlamaya, dinlemeye çalışın.

Eliniz çabuk, beceriklisiniz, ama bu yine de size her şeyi son anda yapma hakkını vermiyor. Çünkü çalışma arkadaşlarınız her defasında tedirgin oluyorlar. İş garantiniz var, takdir görüyorsunuz ama bu özelliğiniz de kimsenin gözünden kaçmıyor.

Para durumunuzun düzeleceği konusunda umut taşıyorsunuz. Bugün bu umudunuzu arttıracak bir haber alacaksınız. Gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belli değil. Siz yine de, söylenen her sözden umutlanmayın, biraz şüpheci yaklaşmanızda yarar var.

Dikkatsizlik yapmaktan kaçının. İyi niyetinizi yeniden, yeniden kanıtlamak, kendinizi anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklınız bir karış havada. Sizi bekleyen onca iş, onca halletmeniz gereken şey varken, siz avareliği tercih edeceksiniz. Sorumluluklarınız ertelemeniz başkalarına yük olmanıza neden olabilir. Bir arkadaşınızla bir başkası hakkında uzun bir konuşma yapacaksınız. Her ikisi de yakınınız olduğu için, dikkatli konuşmanızda yarar var. Halsizliğinizin nedeni tansiyon olabilir, en yakın eczaneye uğrayıp ölçtürün.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 11:49 Ay-Merkür görünümü Çarşamba gününün ilk etkili enerjisidir. Kafamızı bir şeylere takmadan ilerlemek isteriz. Ancak gözden kaçan bazı noktalar bizi durdurur ve tedirgin edebilir. Merkür gerilediği için bunlar doğaldır. Özellikle bizden farklı düşünen insanlarla anlaşmak kolay olmaz. Saat 15:35 Ay-Neptün görünümü bir çok meselenin dikkatlice gözden geçirilmesini gerektiriyor. Başkalarından duyduklarınızla veya onların yönlendirmesiyle karar vermeyiniz. Yanılma riski taşıyoruz. Saat 22:29 Ay-Mars görünümü, size patronluk yapılmasından hoşlanmadığınızı gösteriyor. Hele şu aralar egosu yüksek tiplerden hoşlanmazsınız. Bu görünüm, bir değişimde bulunmak, moralinizi yerine getirecek aktivitelere yönelmenin iyi olacağını gösteriyor. Saat 23:45 Güneş-Kuzey düğüm kavuşumu becerilerimizi mutlaka değerlendirmenin işaretçisidir. İnziva yerine hayata katılmalı ve kendimizi göstermeliyiz. Tabii ki hayat kolay değil. Bir çok zorluklar yaşamış olabilirsiniz. Ancak şimdi endişeleri bir yana bırakıp, iyi bir analiz yapıp, kendimize inanarak yola çıkmalıyız. Sağlığımız önemli. Fakat sürekli hastalanacağım, kötüye gideceğim yerine korkularınızın ardındaki nedenleri gerçekçi şekilde ele almalısınız. Her şeyi planlayamayız. Ancak geleceği inşa edebiliriz. Bu hedef belirlemekle olur. Bu görünüm organizasyon, tasarım, sanat, güzellik, bakım, eğlenceli aktivitelerin psikolojik ve bedensel anlamda size iyi geleceğini gösteriyor. Mutlu, huzurlu, keyifli bir gün geçirmeniz dileğimle,

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elinde olmayan nedenlerle eşini kıskanmış olman aranızda mesafe oluşturabilir. Biriyle görüşmek isteyebilirsin.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevilme duygusu veya sevme duygusu oldukça yüksek olacak. Sorumluluklarınızı ve rutin işlerinizi düzene sokabilirsiniz.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular sizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz sizin gelişiminiz için önemli olabilir. Bazı konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Evdeki teknik konularla ilgilenebilirsiniz.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Harekete geçemediğiniz durumlar olabilir. Özellikle de aşk hayatınızda zor kişiyi oynuyor olsanız da bu hem kendinize hem partnerinize yaptığınız haksızlık.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ve özel hayat ilişkilerinizde zorlanmalar oluşabilir. Kariyerinizde oluşan bazı sorunlar kendinizi güvende hissetmemenize neden olabilir. Pişmanlıklarınızdan sıyrılmalısınız.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati ev ortamınızda size bol sohbetli bir gün yaşatır. Gelen gideniniz çok olur. İletişime yönelik cihazlarınızla ilgili bir sıkıntı yaşayabilirsiniz. Tamirat, tadilat işlerinde aksaklıklar gündeme gelebilir. En iyisi bugün bu tarz işlerinizi başka bir güne erteleyin. Evde dostlarınızla vakit geçirmek, size iyi gelir.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

16 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 02" R
Ay
Oğlak
14° 57' 02"
Merkür
Koç
16° 37' 40"
Venüs
Boğa
00° 03' 32"
Mars
Balık
29° 08' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 45"
Satürn
Balık
16° 30' 28"
Uranüs
Boğa
22° 18' 13"
Neptün
Balık
28° 53' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 56"
Lilith
Başak
23° 15' 11"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>