Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size cazip görünmek için elinden geleni yapıyor. Onun bu çabasına karşılık verirseniz siz de daha mutlu olabilirsiniz. İlişkinizin harika sürecini değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rekabete dayalı bir işte, hiç rekabet yapmadan da başarılı olunabileceğini kanıtladınız. Sadece kendinizle yarışıyorsunuz ve bunda da başarılı oluyorsunuz. İş yerinizdeki konumunuz giderek daha da güçlenecek.

Küçük bir meblağ, ama yakın zamanda sürekli ve düzenli olarak elinize geçecek. Bu durum sizin yeni harcama planları yapmanıza neden olabilir. Bazı tartışmaların perdesini aralarsanız, orada parayla ilgisi olmayan başka duygusallıklar göreceksiniz.

Genelin onaylamadığı konulara özel zaafınız var. Bu tür konuların ilk onaylayıcısı ve destekleyicisi olabiliyorsunuz. Bugünlerde genelin dışına çıkmak size sıkıntı yaşatabilir, dikkatli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanıza dönebilir ve hayatınıza ilişkin kararları yeniden gözden geçirebilirsiniz. Konuları istediğiniz gibi net düşünmeyebilir ve konsantrasyon sorunu yaşayabilirsiniz. İçinizde biriken bazı olumsuz duygular bugün aşırı çıkışlarla ve duygusal patlamalarla ortaya çıkabilir. Oldukça enerjiksiniz ancak bu enerjinizi doğru kullanamaya bilirsiniz. Aşk hayatınızı ilgilendirecek huzursuzluklar sorunlar yaşayabilirsiniz. Ciddi atılımlar yapmaktan kaçınmalısınız.

16 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 01:52-10:01 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sezgilerimiz oldukça güçlüdür. Etrafımızdaki insanlara şöyle bir bakarız. Ancak dikkatli bir şekilde iletişimde bulunmak lazımdır. İçinizdekileri dışarı yansıtırken temkinli olmakta yarar vardır. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali durumlar oluşabilir. Haksızlıklara tahammül gücünüz düşüktür. Saat 10:01 itibariyle fikirlerinizi cesaretli bir şekilde öne sürebileceğiniz Ay-Yay burcu geçişinde,  iş ortamında veya ilişkilerde canınızı sıkan bir şey olursa bunları dile getiriniz ve gerekirse itiraz ediniz. Böyle davrandığınızda şaşıranlar olursa hiç geri adım atmayınız. Jüpiter yönetiminde olan Yay burcu geçişleri aslında işinize yarayacaktır. Ne de olsa ikinci yöneticiniz Jüpiterdir. O nedenle bilgilerinize, kendinize güveniniz. Saat 14:11 Ay-Satürn kavuşumu, işlerimizi gayet ciddi şekilde ve sorumluluk çerçevesinde ele aldığımız zamandır. İş ortamında belli bir mesafe oluşabilir. Belli kurallara uymamız beklenebilir. Bizden yaşça veya kıdemce üst pozisyonda olan kişilerin daha anlayışlı davranmasını bekleriz. Eğer biz üst pozisyondaysak, tabii ki aynı anlayışı başkalarına göstermek durumundayız. Saat 15:50 Ay-Mars ve saat 20:26 Ay-Neptün arasında zorlayıcı görünümler olsa da, bunlar sizin için pek geçerli olmaz. Aksine, doğru mu, yanlış mı diye bir türlü karar veremediğiniz meseleler üzerinde durmanızı sağlar. Günün gelişmeleri yüzünüzü gülümsetici, gönlünüzü ferahlatıcı olsun. Sevgiler her dem sizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

16 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız.. Karşı tarafla aranızda bazı güç oluşumu içinde olacaksınız. Kişisel çekim gücünüz çok fazla. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor. Yaşadığınız her duygunun farklı bir anlamı olduğu muhakkak. Bugün eski hatalarınızı düşünmeli ve farklı davranmalısınız.

16 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi zaman zaman kısıtlanmış veya birlikteyaptığınız kişiler tarafından engellenmiş hissedebileceğiniz iki haftalık süreçtesiniz. Aynı dönemde, sakinliğinizi korumalı, ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Güçlü konumdaki kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara veya düşmanca tavırlara açık ya da otorite konumundaki kişileri zorlayabilecek, rekabet içeren ilişkilerin gündeme gelebileceği, riskli aktivitelerden kaçınılması gereken ya da bazı alanlarda kısıtlanmış veya engellenmiş hissedebileceğimiz iki günlük süreçteyiz(yarın daha fazla etkili aslında). Sabah saatlerinde birbirimizi anlamakta ve sevmekte zorlanabiliriz. Aşırılıklardan ve her alanda abartılı tavırlardan(çok konuşmak, çok yemek veya içmek, fazla iddialı olmak, aşırı şovenizm v.b) kaçınmamız gerekiyor. Akşam saatlerinde daha dengeli diyaloglar kurmak ve anlaşabilmek mümkün olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

16 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir kişiyle uzayıp giden bir inatlaşmanız var. Üstünlük kurma çabası göstermek yerine o insana karşı tepkisiz kalmanız sizi başarıya taşıyacaktır.

16 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkiler, aile büyükleri ve patronlarla ilişkileri ilgilendiren alanlarda mücadelelere, sorgulamalara ve yanlış anlaşılmalara açık bir zamandan geçeceğiniz için her zamankinden daha fazla sabırlı olarak, karşınızdaki insana olayları tek tek anlatmayı ve sormayı tercih etmeniz faydalı olacaktır.

16 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz hareketli geçecektir. İnsanlarla iletişiminiz ve haberleşmenizde ciddi artışlar olabilir. İlişkilerinizde bazı gerginlikler yaşasanız da kendinizi kontrol etmeniz sizin için mümkün. Sadece denemeniz gerekiyor. Beklemediğiniz bir para gelebilir.

16 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 06' 26" R
Ay
Terazi
01° 40' 50"
Merkür
Boğa
03° 43' 38"
Venüs
Boğa
23° 30' 29"
Mars
Koç
13° 44' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 25"
Uranüs
Boğa
23° 24' 17"
Neptün
Balık
29° 23' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 12"
Lilith
Başak
25° 21' 55"
True Node
Koç
14° 56' 00"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:47

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>