Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize isteklerinizi anlatmakta zorluk çekiyorsunuz ve ilişkinizi bir türlü düzene sokamıyorsunuz. Arkadaşlarınızdan bu konuda yardım istemelisiniz.

İş hayatınızdaki performansınızla göz dolduruyorsunuz ve amirinizden yakında bir terfi haberi almanız söz konusu olabilir. Bu durumun size cesaret verebilir ve işlerinizde daha büyük bir başarı sağlayabilirsiniz.

Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor. Parasal durumunuzu doğrudan etkileyecek bir durum olacak.

Duygusal olarak çeşitli heyecanlar yaşayabilirsiniz ve iç dünyanızda çelişikler ortaya çıkabilir. Duygularınız yoğunlaşıyor ancak sinirsel bazı gerilimler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygusal açıdan zor bir gün sizi bekliyor . Çok kırılgan bir yapınız var. Olumsuz olaylar üst üste gelince kendinizi çok kötü hissetmeye başladınız. Kendinizi biraz toparlamalısınız ve güçlü davranmalısınız. Yoksa başka insanlar bu zayıflığınızdan faydalanmak isteyebilir. Bir dostunuzla dertleşmek size iyi gelebilir.

17 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 09:18 Ay-Merkür görünümü, düşüncelerimiz sürekli aynı konu üzerinde odaklanmasını sağlıyor. Saat 16:05 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde her konuyu derinlemesine araştırarak bilgi sahibi olursunuz. Yurtdışı-eğitim-bilgilenme-yükselme ve haklarınızı elde etmede başarılı bir gün geçirirsiniz. Maddi-manevi açıdan sizi güçlü kılacak kazançlı işlere yönelirsiniz. Saat 16:32 Ay-Neptün görünümü, çalışma hayatınız, günlük yaşam, çevre değişimleri, eğitim-iş-girişim anlamındaki konular üzerinde hayallerinizi gerçekleştirmek anlamında size destektir. Saat 23:12 Ay-Pluto görünüm etkisinde, görünene değil, derinde ve gerçekte olanı bilmek istiyoruz. Birçok konuda, ilahi adaletin er ya da geç, gerçekleşeceğine inanıyoruz. Bu görünüm bir yolculuğun planlanmasında, önemli bir görüşmenin yapılmasında, yeni projeler üzerinde düşünülmesinde destekleyicidir.

17 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bulunduğun ortamlara adeta ilaç gibi geliyorsun. Gerginlik yaşanan ortamlarda uzlaşı yeteneğinle gerginliği azaltma görevini üstlenebilirsin. Olaylara hiç olmadığın kadar gerçekçi yaklaşman önemli kararlar almanı sağlayacak. Özellikleortamında kendini ifade ediş tarzın epey dikkat çekecek. İlişkisi olan yahut evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiye daha çok zaman ayırman gerektiğini anlayabilirsin. Çocukları olan bir Balık burcuysan, rutin sağlık kontrolleri gündeme gelebilir. Kişisel görüntünle ilgilendiğin bir gün aynı zamanda? Alışverişte akşam saatlerinde daha güzel seçimler yapabilirsin.

17 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda hiç ummadığınız bir durum sizi eskilere götürebilir. Özel yaşamda kendinizi büyük bir boşluk içinde hissetmenin duyguları karmaşasında ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz.

17 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları daha fazla ileriye götürmek için mücadele verebilirsiniz. Kendiniz ile ilgili konulara yönelmeniz mümkün. Uzun zamandır ertelemek durumda kaldığınız düşüncelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Kişisel olarak zevk aldığınız konularla ilgilenmek keyfinizi yerinize getirecektir. Kendi sınırlarınızı aşmak isteyebilirsiniz.

17 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son derece keyifli ve güzel bir gün geçireceksiniz. Parasal konulara yönelik yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Enerjiniz giderek yükseliyor. Hem aşk hem de parasal çalışmalarınızın artmasıyla moraliniz yükselecek.

17 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün Akrep burcunda ilerlerken uzaklarla, yurt dışı ve yabancılarla bağlantılı konular gündeminizde olabilir. Seyahate çıkıyorsanız, hesapta olmayan durumlar karşısında sakin ve sabırlı tutumunuzu korumalısınız.

17 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınıza yeni kararları sokacak,hayatınızda nasıl davranmanız gerektiğine dair önünüzdeki dönemi düzenleyip, planlar yapacaksınız. Öğrenmeye hevesiniz büyük ve farklı insanlara danışabilirsiniz.

17 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, sizi ani bir seyahate çıkarabilir. Uzaklarla olan ilişkilerinizde hızlı gelişmelere açıksınız.Akademik ve eğitsel konularla ilgili bugün pek çok araştırma yapabilirsiniz. Yurt dışında yaşamak için girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Uçakta tanışacağınız birisine karşı ilgi duyabilirsiniz. Aranızda zamanla tutkulu bir ilişki doğabilir.

17 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

17 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 14' 42" R
Ay
Koç
21° 00' 03" R
Merkür
Koç
20° 23' 27"
Venüs
Boğa
08° 23' 28"
Mars
Koç
04° 20' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 44"
Satürn
Balık
17° 05' 04"
Uranüs
Boğa
22° 41' 31"
Neptün
Balık
29° 04' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 32"
Lilith
Başak
24° 00' 11"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>