Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz için karşılıklı olarak çok şeyler yapıyorsunuz. Hiçbir şey yitirmeden canlılığını koruması, ilişkiniz için göze aldığınız fedakarlıklarla yakından ilgili. Mutlu planlarınızın önünde kötü sürprizler görünüyor.

Kararlılığınızı korumanız çok güzel. Haftaya çok enerjik başlıyorsunuz. Hafta tatilinizin hareketliliği, önceden planlamadan yaşadığınız mutluluklar hepsi birlikte sizi yenilemiş gibi.

Paranızın kontrolü tümüyle sizin elinizde değil gibi . Ama bu para ilişkisinde çıkarlarınız gözetiliyor. Yine de daha inisiyatifli bir görünüm yararlı olacaktır.

En fütursuz davranışlarında bile, kredisinin korunacağına inanan biri var. Karşı tarafta böyle bir güven oluşturmuşsunuz. Bu, size faydalı bir ilişki gibi görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ortamınızda beklemediğiniz bazı değişikliklerin olabileceği yada sizi rahatsız edecek konuların gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Küçük şeyleri çok fazla büyütüp kendinize dert edebilirsiniz. Aşk hayatiniza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiginiz kişiyle tartişabilirsiniz. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeye bilirsiniz. Yeni bir karar vermeyin ve girişimde bulunmayın.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Çarşamba günümüz, saat 02:31 Ay-Jüpiter olumlu görünümü etkisi altında başlayacak. Gerek ilişkilerde gerekse kafamıza takılan bazı meseleler hakkında düşünmeliyiz. Nezaketten hoşlanıyoruz. Başkalarının bizim fikirlerimize değer vermesini bekliyoruz. İlgi görme arzumuz gayet yüksek. Kafamıza takılan bir şey olduğunda bunu çözmeden rahat etmeyiz. 17 Aralık saat 05:53 - 5 Ocak 2015 saat 03:08 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Merkür, kendinize yeni hedefler belirlemenizde yardımcıdır. İş hayatınızla ilgili konular üzerinde gayet ciddi bir şekilde durabilirsiniz. Size destek veren, yanınızda olan dostlarınızla fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Üretmek, kazanmak, verimli hale getirmek, başarılı olmak, kazanmak, çoğaltmak, disiplinli çalışmak adına kendinize söz verebilirsiniz. Hayata geçirilmesi mümkün olan, gerçekçi bir şekilde üzerinde düşündüğünüz projelerinizi insanlara sunabilir, yeni attığınız adımların kökleşmesi için mücadele edebilirsiniz. Burcunuzla uyumlu görünüm yapacak Merkür, size disiplinli düşünme, amaç belirleme, hırsla çalışma azmi kazandırıcıdır. Saat 07:39-16:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İlişkide bulunduğunuz kişi veya kişilerle alakalı her türlü meselenin dikkatle gözden geçirilmesi şarttır. Maddi konular yine gündem maddenizin ilk sıralarında yer alabilir. Boşluk süresince, tüm ilişkilerinizde dengeyi muhafaza ediniz. Hatta gerektiğinde politik tarzda hareket etmenin yararı büyüktür. Ay-Terazi boşluk günlerinde, uyumlu davranmaya belli bir mesafeyi korumaya çalışan kişiler pek sorun yaşamazlar. Saat 16:51 Ay-Akrep burcu geçişi, genel olarak başarılı olma arzusu verir. Etrafınızdaki dünyaya şöyle bir baktığınızda, hırslı olanların, kendi isteklerini elde etmek için her türlü mücadeleden kaçınmayanların haksız yere yükseldiklerini düşünürsünüz. Size göre böyle bir yükseliş pek hoş olmasa da, geldikleri noktaya baktığınızda şaşırırsınız. Bu saatlerde gayet tutkulu davranır ve sevdiğiniz her şeye sahip çıkarsınız. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın. Günün tüm güzellikleri sizlerden yana olsun.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerinizi zamanında yetiştirerek gerekli disiplini sağlamlısınız. Duygusal konularda fazla hassas olduğunuz bir gün Kendinizi ifade ederken, baskıcı kişiliklere karşı tepki oluşturacaksınız. Yaşadığınız her duygunun farklı bir anlamı olduğu muhakkak. Bugün eski hatalarınızı düşünmemelisiniz.

16 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üstünde yoğunlaştığınız konuların üzerinden geçmeli ve elinizden gelen performansın en iyisini göstermelisiniz. Bazı konuları tek tek ele almalısınız. Her şeyi aynı an da halletmeniz gerekmiyor.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileniz bir konuda size ısrarcı davranabilir. Vereceğiniz tepkinin dozunu iyi ayarlamaya çalışın yoksa ufacık bir sorun çığ gibi büyüyebilir.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için bugün ikili ilişkilerle ilgili yeni kararlar almamalı, eğer yeni birisi ile tanışacaksanız, şansınız varsa bir sonraki güne ertelemeyi tercih etmelisiniz. Ortaklık, dostluk ve partnerliklerde olayları akışına bırakıp, karar alınmaması gereken bir gündesiniz.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

17 Aralık 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 01' 37" R
Ay
Koç
02° 32' 12"
Merkür
Koç
19° 27' 55"
Venüs
Boğa
06° 50' 35"
Mars
Koç
03° 22' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 02"
Satürn
Balık
16° 58' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 24"
Lilith
Başak
23° 51' 50"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>