Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz için karşılıklı olarak çok şeyler yapıyorsunuz. Hiçbir şey yitirmeden canlılığını koruması, ilişkiniz için göze aldığınız fedakarlıklarla yakından ilgili. Mutlu planlarınızın önünde kötü sürprizler görünüyor.

Kararlılığınızı korumanız çok güzel. Haftaya çok enerjik başlıyorsunuz. Hafta tatilinizin hareketliliği, önceden planlamadan yaşadığınız mutluluklar hepsi birlikte sizi yenilemiş gibi.

Paranızın kontrolü tümüyle sizin elinizde değil gibi . Ama bu para ilişkisinde çıkarlarınız gözetiliyor. Yine de daha inisiyatifli bir görünüm yararlı olacaktır.

En fütursuz davranışlarında bile, kredisinin korunacağına inanan biri var. Karşı tarafta böyle bir güven oluşturmuşsunuz. Bu, size faydalı bir ilişki gibi görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olmazsa olmaz, şeklinde önünüze koyduğunuz yeniliklere kutsal görevler gibi bakıyorsunuz. Bu, bazı şartlarınızı doğru değerlendiremediğinizi gösteriyor. Bugünlerde, barındırdığınız birçok kaygı ortadan kalkabilir. Mutlu haberleriniz var. Sizinle ilgili iyi şeyler düşünen insanlarla tanışmalarınız ve verimli beraberlikleriniz olabilir

17 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 09:57 Mars-Pluto olumlu etkileşimini sizler açısından gayet faydalı buluyorum. Öncelikle size kendiniz, hayatınız, hedefiniz hakkında tespitlerde bulunmanızda yardımcı oluyor. Bir şeyler hoşunuza gitmiyorsa, dur bakalım diyebilirsiniz. Yetti artık dediğiniz bir meseleyi kökünden halletmek için neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Saat 18:20 Ay-Pluto görünümü, arkadaşlık bağınızın güçlü olduğu kişilerle bir araya gelmenin onların bazı gizli sorunlarına yardımcı olmanın işaretçisi. Maddi konular yine etkili olmaya devam ediyor. Hazıra dağ dayanmaz misali, bizim de harcamalarımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Yeni hafta boyunca her işinizde kolaylık ve başarı dileğimle,

17 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Ciddi konuşmalar yapacaksın! Hayatında yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunda, konuşmaktan ziyade öfkeni içinde biriktiren birisin. Ama bugün kızgınlığını bir kenara bırakıp, ciddi konuşmalar yapacaksın. Aile şirketinde çalışan bir Balık burcuysan, yatırımlar konusunda fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ön görüsü yüksek, akli selim kişilere danışarak hareket etmende fayda var. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle beraber kısa bir tatil programı ayarlayabilirsiniz. Bugün aynı zamanda en sevdiğin kuzenin ile yüzleşme yaşayabilirsin. Yıllardır konuşmamız ve kavuşmanız duygusal anlara neden olabilir. Gün içerisinde sürekli sorun çıkaran elektrikli eşyalarını değiştirmeye gidebilirsin.

17 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddiyat ve para konuları gündeminizde ağırlık kazanmaya başlıyor. Sahip olduklarınızı ve yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca alışverişler söz konusu olabilir, lükse, kozmetiğe, güzelliğe daha fazla para harcayabilirsiniz. Gösterişli giysi, takı ve aksesuarları tercih edebilirsiniz.

17 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Ruhsal gelişiminizi destekleyici konulara yönelebilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Korktuğunuz konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda hırs yapabilirsiniz. Akşam saatleri kendinizi rahat hissedeceğiniz yerleri tercih edebilirsiniz.

17 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadıklarınızı dostlarınızla paylaşmalısınız. Çünkü karmaşık hayatınıza ancak onlar çözüm üretebilirler. Aşka kendinizi fazla kaptırmamanız gereken bir dönem. Yorgunluğunuzu partneriniz anlayışla karşılıyor ve size sahip çıkmaya çalışıyor. Onunla daha çok birlikte olmalısınız. Aksi halde ilişkiniz rutine girebilir dikkat edin.

17 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

17 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal destekler, üretim imkanları gelişebilir. Hesapsız harcamalardan kaçınmakta fayda var. Geçmişten gelen, ertelenmiş konular, duygusal krizlerle açılabilir. Sağduyulu davranmak önemli.

17 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün mücadeleci Koç burcunda seyahat edecek. Demek para konularında oldukça agresif kararlar alacaksınız. Uzun zamandan beri çözümlemeyi beklediğiniz tahsilat sorunlarını hızlıca gidermek sizi mutlu eder. Ne kadar cesaretli olduğunuza kendiniz bile şaşırırsınız. Duygusal konulara zaman kalmaz. Spora, diyete başlamak, kötü alışkanlıklardan vazgeçmek için harika bir gün.

17 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

17 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 44' 25" R
Ay
Yay
18° 37' 47"
Merkür
Koç
16° 08' 39"
Venüs
Koç
27° 35' 40"
Mars
Balık
27° 35' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 50"
Satürn
Balık
16° 19' 40"
Uranüs
Boğa
22° 11' 24"
Neptün
Balık
28° 49' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 07"
Lilith
Başak
23° 01' 52"
True Node
Koç
15° 28' 36"
Son Güncelleme : 27/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>