Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı saygının ilişkide bir önkoşul olduğuna inanıyorsunuz. Çevrenizdeki kimi ilişkiler size yapay geliyor. Eleştirel düşüncelerinizin hiç olmazsa bir kısmını, çok açığa vurmamanızda yarar var.

İşinizle alakalı bir yolculuğunuz olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Fakat bu uyumun, sizin birçok şeyi kafanıza takmıyor olmanızdan kaynaklandığının da bilincindesiniz.

Paranızın idaresinde yetkin olmanız ve cömertliğiniz, sizi çevrenizde para konularında aranılan insan yapıyor. Bir yakın dostunuza küçük bir sorununda maddi destek vereceksiniz.

İlgisiz kalmamanız gereken ilişkiler ve konular karşısında daha duyarlı olabilirsiniz. Dostlarınızı, yakınlarınızı dinlemeli, ahbabınızın önemli aile problemine beklenen ilgiyi göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunları serinkanlı karşılama yeteneğiniz bazı durumlarda yetersiz kalabiliyor. Bazen hiç direnmeden problemleri oluruna bırakıyorsunuz. Bu, çok insani gibi görünse de problemlerin artmasına neden oluyor. Küçük, küçük de olsalar gündelik problemler kümeleşip canınızı sıkabiliyor. Sorunlarınızın birçoğunun dert edilmeyecek şeyler olduğunu biliyorsunuz.

17 Ocak 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 01:13 Ay-Satürn görünüm etkisinde, hoşgörülü davranmak kolay değildir. Eleştirilere gelemeyiz. Ancak problemleri olgunlukla çözmek zorundayız. Saat 05:14 itibariyle Mars-Chiron kavuşumunu yaşayacağız. Bu etki altında insan kendini ortaya koymak, inandıklarının peşinden giderek hayatına yeni bir sayfa açmak, girişimlerde bulunarak cesaretini göstermek anlamında zorlandığını hissedebilir. Bu zorlanma bazen öfkeye dönüşür, gereksiz tepkilerde bulunmak kolaylaşır. Kimileri, hala geçmişin etkisi altında hırs doludur. Birileri yüzünden kaybedilen zaman, yitirilen onca emek ve baskılar canına tak etmiştir. Bir yandan intikam almak ister insan, diğer yandan her şeye boş vermek. Dostlarım tüm burçlar olarak bugün inancımızı yüksek tutmamız gerekiyor. Çünkü emin olunuz ki hayata verilen her umutsuz yanıt kendi içinde olumsuzlukları tetikliyor. Buna izin vermeyelim lütfen. Saat 09:09-14:16 arası Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. İlişki anlamındaki sorunlar üzerinde bir hayli düşünmeniz mümkündür. Bazıları öyle kolay çözülmediği gibi gereksiz yere karışmaması için, sakin olmalıyız. Böylece problemlere şifa bulabiliriz. Saat 14:16 Ay-Terazi burcu geçişinde, herkesin yararına olacak şekilde hareket ediyoruz. Fakat böyle hareket etmenin bize faydası olur mu diye de içimizden geçirebiliriz. Bir yandan ortama ayak uydurmak diğer yandan çıkarlarımızı düşünmek ve dengeli hareket etmek tabii ki kolay değil. Ancak bizim bu enerji altında istediğimiz en önemli şey, güven içinde olmak ve huzursuzluktan uzak durmak. Saat 21:37 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, işlerinizi, alacaklarınızı iyi takip ediniz. İş bağlantılarında mutlaka güvenilir insanlarla çalışınız. Sevgi bir çiçek gibi yüreğinizde büyüsün. Güzellikler içinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Ocak 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toparlanmakta zorlanabileceğin bir gün. Günün kalitesi işlerine kendini veremeyeceğini vurguluyor.

17 Ocak 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde ki yoğun gündem sizleri baya yoracağa benziyor. İlişkilerinizde finansal kaynaklı bazı gerilimlerin de oluşabileceği bir gündeyiz. Sosyal çevre planlarında bazı aksilikler oluşabilir. Şartları zorlamayın.

17 Ocak 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda yapıcı davranmaya çalışın. Eski konular yeniden gündeme gelebilir. Eğitsel konularda değişiklik yapmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarından alacağınız fikirler sizi rahatlatabilir. Öğleden sonra ortaklı konularda engellemeler olabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeme gelebilir.

17 Ocak 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir gün. Partnerinizle uzun doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz. Pozitif enerjinizi dışa vurmak istiyorsunuz. Uygun zamandasınız.

17 Ocak 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar görüşmelerinizi, ikili diyaloglarınızı tamamlayabilirsiniz. Öğleden sonra ise işleriniz ve mücadele gerektiren konular ağırlığını hissettirebilir. Konsantrasyon gerektiren işlere yönelebilirsiniz.     

17 Ocak 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı davranışlarınız toplum içinde sizi zorlayabilir. Parasal konular çok çabuk tepki vermenize neden olacak. İş hayatınızdaki önemli meseleleri bugün halletmeye çalışın.

17 Ocak 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel ilişkiniz ve ortaklığınızla haşır neşir olabileceğiniz ve duygularınızı bu konulara odaklayabileceğiniz bir güne giriş yapıyorsunuz. Sabah saatlerinden itibaren duygusal odağınız değişebilir.Öğlen saatlerinden itibaren ise ortaklaşa kazanımlarla ilgili denge arayışına yönelebileceğiniz bir sürece başlayacaksınız. Cinsellik isteği artabilir ve bu tip ilişkilere çekilme eğiliminde olabilirsiniz. Her türlü kesici ve delici alete karşı dikkatli olmanız gereken ve birincil olarak dört günlük bir risk taşıyan bir süreçte bulunuyorsunuz.

17 Ocak 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayal gücünüz yoğunlaşabilir. Hislerinizin de güçlenmesiyle mantığınızı kullanmakta zorlanabilirsiniz. Gerçeklikten ve gerçekçi yaklaşımlardan asla uzaklaşmamalısınız. Çok uzak olmayan biryolculuğuna çıkabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

17 Ocak 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 21' 16" R
Ay
Boğa
07° 48' 42" R
Merkür
Koç
21° 18' 55"
Venüs
Boğa
09° 48' 08"
Mars
Koç
05° 13' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 54"
Satürn
Balık
17° 10' 37"
Uranüs
Boğa
22° 45' 30"
Neptün
Balık
29° 06' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 17"
Lilith
Başak
24° 07' 49"
True Node
Koç
15° 23' 05"
Son Güncelleme : 07/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>