Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güvensizliğinizi kendi içinizde halletmeniz gerekecek. Sevildiğinizden emin olmak isterken, sevgilinizin arkadaşlarına her gün sizi nasıl sevdiğini anlattığından habersiz olabiliyorsunuz.

Bir çalışma arkadaşınızla birlikte gösterdiğiniz dayanışma zevkli birortamı yarattığı gibi, diğer çalışma arkadaşlarınıza da güzel bir örnek oluyor. Akşama doğru önemli bir telefon gelebilir.

Parasal şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor. Bir borç alacak meseleniz çözüme ulaşacak. Biraz daha masrafsız yaşamayı becerebilmelisiniz.

Detayları kaçırıyor olabilirsiniz. Öncelikle bunu görmeniz ve esasa bundan sonra yönelmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinizi karışık ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Siz bu ilişkilerin yaşayanı değil, tanığı olacaksınız. Dışardan bakanların çok eleştireceği bu durumu anlamaya çalışacaksınız, ama sizin de içinize pek sinmeyecek. Çok sevdiğiniz birisi yolculuğa hazırlanıyor. Onun geleceğiyle ilgili bir yolculuk olduğunu bildiğiniz için sevinciniz üzüntünüzü bastırıyor.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, günün ilk etkin görünümü saat 11:46 Güneş-Kuzey düğüm arasında oluşuyor. Yuvanızla ilgili değişim, yeniliklerin işaretçisi olup, ofis veya ev ortamında çalışmanın da göstergesidir. Yeni bir yere taşınabilirsiniz. Yaz dönemi için bir ev kiralayabilir veya satın alabilirsiniz. İletişim, haberleşme, güzellik, bakım, sağlık, rehberliğe dayalı bir meslek sahibi olabilirsiniz. Beden ve ruh sağlığınıza iyi gelecek tedavi ve yöntemlerle form tutabilirsiniz. Saat 21:47 itibariyle Güneş-Uranüs görünümü, ev-aile-çalışma hayatınız ve finansal konular üzerinde yeni çıkış yolları anlamına geliyor. Yeni bir yere taşınmayı düşünenler, ofis anlamında bir yer açmayı planlayanlar, bir ev satın almayı isteyenler, bir yuva kurmayı düşünenler, kısaca yenilikte bulunmak isteyenler için mali yönde fırsatlar karşınıza çıkabilir. Sakin ve aklı başında bir şekilde bunlara bir bakalım ve tercihlerimizi belirleyelim. Saat 22:07 Merkür-Satürn karşıtlığı, evimiz alanı içindeki iletişimi, haberleşmeyi, konuşmaları bir hayli hızlı ve aktif hale getiriyor. Kimi zaman taşınma telaşı, yeni bir yere yerleşme heyecanı veya bir işi başarmak adına koşturmalar görülebilir. İş-ev arasındaki bu yoğunluk bazen yorgun düşmemize neden olabilir. Şu sıralarda özellikle projeleriniz veya planlarınızın istediği gibi yürümesini bekliyorsunuz. Eğitim, ticaret, yatırım konuları, kariyer hayatı en fazla odaklandığınız alanlar arasında yer almakta. Ancak bir o kadar da engeller, zorlanmalar söz konusu olabilir. Sözgelimi bir başkadüşünüyorsanız, mutlaka ev ve ailenizin görüşlerini de almak zorundasınız. Eğer evinizi yenilemeyi veya başka bir yere tanışmayı düşünüyorsanız, o zaman dadurumunuzu önemsemelisiniz. Görünen o ki,hayatı belirleyici bir faktör ve sizin en fazla güçlük çektiğiniz konu bu. Bu halledilmeden, yeniliklerin uygulanması kolay olmayabilir. Sabırlı ve akıllıca düşünmekte yarar var. Aceleye getirmeyiniz. Tüm babalarımızın 365 günü kutlu olsun. En derin sevgi ve saygılarımla,

18 Haziran 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk yaşamında sadakat beklerken,yaşamında hak ettiğin yerde olup olmadığın konusunda şüphelerin var.

18 Haziran 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pozitif bir bakış açısı içerisinde olmayı tercih edin. Kendinize acımak yerine, ilişkilerinizde fazla sağladığınız iyi niyeti bugün düşünün. Hürriyet Aile /

18 Haziran 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken, kişisel isteklerinizi daha çok ortaya koyabilirsiniz. Ailevi konular ve ilişkileriniz açısından hareketli bir gündesiniz.

18 Haziran 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huysuzsunuz. Çevrenizdekilere kızmak için bahaneler arıyorsunuz sanki. Bugün hiç kimse ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak size. Sonradan pişman olmayın.

18 Haziran 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular öne çıkarken, alışveriş ve harcamalar gündeme gelebilir. Hızlı ve aceleci kararlarla hareket edebilirsiniz. Bu arada hesabınızı doğru yaptığınızdan emin olmalısınız, hatalar bütçenize zarar verebilir.

18 Haziran 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konularda moraliniz kolay bozulabilir. Negatif düşüncelerden uzak durun. Aile büyükleriniz arasındaki zorlanmalar da canınızı kolay sıkabilir.

18 Haziran 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

‘Nerede hareket orada bereket' mottosu bugününüzü en güzel şekilde ifade eder. Biraz canlanıp, aksiyon alırsanız pişman olmazsınız. Yaratıcılığınız ve yetenekleriniz çevreniz tarafından takdir edilir. Siz de bu durumdan gurur duymalısınız. Mütevazi olmayı bir yaşam tarzı haline getirmeyin.

18 Haziran 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir karar veremediğiniz konu hakkında farklı düşünceler içine girebilirsiniz. İçinizde esen değişim rüzgarları artabilir. Fakat, bugün keyiflisiniz. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiler artıyor.

18 Haziran 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 35" R
Ay
Koç
01° 31' 11"
Merkür
Koç
19° 25' 01"
Venüs
Boğa
06° 45' 27"
Mars
Koç
03° 19' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 03"
Satürn
Balık
16° 58' 32"
Uranüs
Boğa
22° 36' 56"
Neptün
Balık
29° 02' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 10"
Lilith
Başak
23° 51' 22"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>