Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ne kadar belli etmemeye çalışsanız da sevgilinize karşı olan soğukluğunuzu belli ediyorsunuz. Tüm bunların farkında olan partneriniz bugün sizinle ciddi bir konuşma yapacak.

Geleceğinizle ilgili kaygılarınız var. İşiniz ve işinizden sağladığınız gelir sizi hiç tatmin etmiyor. Fakat bu kaygılarınızı olmayacak hayallerle geçiştirmeye çalışmanız anlamsız.

Emeklerinize ve alamadığınız paranıza çok üzüleceksiniz. Günün sonuna doğru aile büyüklerinizle parasal durumunuz hakkında konuşma yapacak ve onlardan yardım isteyeceksiniz.

Bazen çok sorumsuz davranışlar sergileyebiliyorsunuz. Böyle davrandığınız zaman çevrenizdeki insanlardan tepki alıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilerleyen saatlerinde, önlemeye çalışacağınız bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin içinde belli belirsiz bir gizlilik söz konusu. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Meraklı kişiliğinizle yine bir şeylerin peşine düşeceksiniz. Yakınlarınızla birlikte önümüzdeki günlerde eğlenceli bir kalabalığınız var, sizi biraz masrafa sokabilir.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 18 Nisan(saat 04:46)-6 Eylül(saat 17:08) tarih aralığında Satürn-Oğlak burcunda gerileyecek. Bu süreç amacınızı, hedefinizi disiplinli, ciddi ve sorumluluk olgusuyla gözden geçirmenin, son birkaç aydır yaşananları tekrar analiz etmenin vaktidir. Eğitimdenhayatına ve özel yaşantınıza kadar hiçbir şeyi hafife almayınız. Eğer siz bunlara dikkat etmiş ve son aylarda mücadele vermişseniz, biliniz ki karşınıza çıkan fırsatlar sayesinde olumlu bir süreç geçireceksiniz. Tam tersi durumda problemler yaşayabilirsiniz. Hani derler ya ektiğimizi biçme vakti diye. Aynen öyle. Eğitimi, bilgilenmeyi, araştırmayı, olgunluğu, bilgeliği, öğrenmeyi ve öğretmeyi önemseyiniz. Sağlam, uzun ömürlü ve güven verici olanı her konuda benimsemek gerekiyor. Saat 01-15:03 arasında Ay kısa süreli boşlukta ilerleyecek. Bu zaman dilimi içinde, son bir hafta içinde yaşananların gözden geçirilmesi şarttır. Geleceğe dönük düşünmeniz yararlı olabilir. Ancak uygulama aşamasına gelmiş konular ve işler hakkında beklemede kalmak yararlıdır. Saat 15:03 itibariyle İkizler burcunda ilerleyen Ay, aile içindeki iletişimi yükseltiyor. Haberleşme, aktif olma, yolculuklar, çevremizle olan temasımız ön plana geliyor. Fikirlerimizi hızlı biçimde ifade edebiliriz. Bazı mevzuları aydınlığa kavuşturmak için, birileriyle konuşabilir, yazışabiliriz. Saat 17:00 Güneş-Uranüs kavuşum etkisinde, yeniliklerin sesini duymazdan gelmemiz pek mümkün değil. Maddi ve manevi kazanımlarınız, bunları elde etme yöntemleriniz, menkul değerleriniz, yatırımlarınız konusunda hızlı değişimler kapınızı çalmak üzere. Değişik ve sıra dışı işlerden gelir kazanabilirsiniz. Paraya bakış açınızı değiştiren, farklılaştıran bu enerji, yetenekleriniz yoluyla elde edilen kazançların göstergesidir. Saat 23:57 Ay-Merkür görünümü, sorunları esprili şekilde dile getirebilirsiniz. Amacınız sıkıntınızı hafife aldığınızı dışa göstermek içindir. Gönlünüz her dem hoş olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay boşlukta. Yakın çevrendeki insanların konuşmalarını irdeleyebilirsin. Çalışma ortamında,tanımının net olmamasıyla, hemen her işi üstlenmek durumunda kalman, isyan edecek noktaya getirebilir. Ailedeki hukuki konuların sonuçlanması gündemini değiştirebilir. Birikimlerini değerlendireceğin fırsatlarla karşılaşabilirsin. Eğitimi devam eden bir Balık burcuysan, çalışmalarının karşılığını alıyor olmak, özgüven duygunu tazeleyecek. Evli bir Balık burcuysan, eşinle ters düşebileceğin konular gündeme gelebilir. Hareketsizlik ve biraz da stres nedeniyle, yoga, plates gibi sporlara yönelebilirsin.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düzene ve mükemmele olan düşkünlüğünü eleştiri okları ile birleştirip hoşgörüsüz davranışlar içerisinde olmamalısın. Herkes yaşamının düzenli ve mükemmel olmasını ister elbette. Ancak bunu hastalık haline getirip her şartı zorlamak seni hayattan keyif alamayan bir insan haline getiriyor. Lütfen bunu fark et. Mutlu olmak mı mükemmel olmak mı?

18 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konuları maddi kaynaklara çevirmek isteyebilirsiniz. Karar almakta acele etmeyin. Aile hayatınızla ilgili konularda çözmeniz gereken durumlar olabilir. Üstlerinizle olan iletişime özen gösterin. İş hayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde değişen koşullar size sıkıntı verebilir.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda ödeme zorluğu çeken Balık'lar bugün beklemediğiniz bir para ile tüm sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz. Yeni birgörüşmesi ortaklık gibi konular gündeminizdeyse araştırmalı ve aceleci kararlar vermemelisiniz. Özel yaşamınızda ise; Eş ya da sevgilinizin size duyduğu aşkın karşılığını minnet ve aşk duygularınızla gösterecek ve ilişkinizde ki tüm sorunları ortadan kaldırarak yeni bir başlangıç yapacaksınız. Bekar Balık'lar evli insanların ilgisi bir an hoşunuza gitse de sizin için sağlıklı sonuçlar getirmeyeceğini bilmelisiniz…

18 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, elinize bir para geçebilir veya elinizden aniden bir para çıkabilir. Ticarete dayalı anlaşmalar yaparken acele karar almayın. Sosyal ilişkilerinizi gözden geçirmelisiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev ortamınızda bol iletişim sizi bekliyor.Çat kapı gelen misafirlerinizle güzel vakit geçirirsiniz. İki mekan arasında mekik dokuyacağınız bir gün sizi bekliyor. Aşırı harcamalardan kaçının.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

18 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 27' 25" R
Ay
Boğa
24° 19' 49" R
Merkür
Koç
22° 18' 25"
Venüs
Boğa
11° 12' 17"
Mars
Koç
06° 05' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 53' 59"
Satürn
Balık
17° 16' 02"
Uranüs
Boğa
22° 49' 28"
Neptün
Balık
29° 08' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 06' 59"
Lilith
Başak
24° 15' 23"
True Node
Koç
15° 19' 25"
Son Güncelleme : 08/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>