Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilişkinizde bir takım gerginlikler yaşayacaksınız. Sevgilinizle karşılıklı duygusal problemler yaşayacak ve bunu aşmak için çok çaba harcamak zorunda kalacaksınız.

Bugün işyerinizde farklı konulara el atmak için zaman bulacaksınız ve fiziksel enerjinizi değişik alanlara taşımak isteyeceksiniz. İş yerinizde başarılı bir gün geçireceksiniz.

İşyerinizdeki gelişmeler para durumunuza da yansıyacak ve finansal açıdan çok rahatlayacaksınız. Bu durum sizde para harcama isteği uyandırabilir. Dikkatli ve bilinçli davranmalısınız.

Her şey sizin istediğiniz gibi olsun istiyorsunuz. Beklentilerinizin yanıtını alamadığınız zaman kırıcı olabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyorsunuz. Bu özelliğiniz, dostluğunuzdan çıkarcı biçimde yararlanılmasına neden oluyor. Bugün ya da yarın kalabalık bir grup içinde olabilirsiniz. Ruh haliniz çok iyi, son derece neşelisiniz. çevrenizde bu neşenizi paylaştığınız pek çok yakınınız var.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 06:26 Ay-Koç burcu geçişi, gelir-gider dengenizi korumanız gerekir. Bütçeyi aşabilecek harcamalardan kaçınalım. İş hayatımızdan elde ettiğimiz gelir bizi tatmin etmiyorsa, ek kazanç yolları araştırabiliriz. İlişkimizde lafımızı sözümüzü sakınmayız. Saat 12:59 Jüpiter-Pluto görünümü, size arzu ettiğiniz başarıyı getirir. Maddi-manevi açıdan sizi tatmin edici olanak ve fırsatların göstergesidir. Tayin ve terfi etmek, uzun yıllardır mücadele ettiğiniz bir alanda rahata kavuşmak halidir. Yatırım anlamında işlerin, kazançların işaretçisidir. Olgunlaşmadır, büyüme ve güçlenmedir. İnançla yolunuzda yürümektir. Büyük bir kuvvet elde etmektir. Mevcut şartların iyileşmesi, bir hedefin gerçekleşmesidir. Yüksek eğitim, lisansüstü araştırma, tez, projenizin kabulü, yeni bir ortama giriş anlamına gelir. Performansınız yükselir. Yaptığınız işte lider konuma çıkarsınız. Saat 15:12 Ay-Merkür kavuşumu, maddi konularda çabuk karar vermenin göstergesidir. Ancak hesabı bilmenin önemi büyüktür. Saat 20:27 Mars-Neptün görünümü, olumlu bir yansımadır. Hedefinize varmanızda size güçlü bir moral desteği ve işinizde başarılı olmanızda yardımcıdır. Hayallerinizi gerçekleştirmek için, sıkı çalışmanız gerektiğini bilirsiniz. Sosyal ortamlarda insanlar sizi dikkatle dinlerler, başarılı bulurlar. Saat 23:00 Ay-Satürn görünümü, para kazanmak amaçlı verilen mücadelenin göstergesidir. Evdeki hesap çarşıya uymadığında, zorluklara sabır göstermeniz kolay olmaz. Keyifli bir Cumartesi geçirmeniz dileğimle,

14 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne olumlu başlaman, yakınlarını da neşeli bir havaya büründürecek. Sezgilerinde yanılmadığını anlayacaksın.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Amaçladığınız hayallere adım adım yaklaşıyor ve beklentilerinizi giderek yükseltiyorsunuz. Ancak şimdilik biraz önünüzü görmenizde fayda vardır. Zira hedeflediğiniz hayata ulaştıktan sonra daha yükseğini gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Ancak bunun için daha erkendir.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde hem bitişler hem de başlangıçlar dikkat çekiyor. Bugün harcamalarınıza daha dikkat etmelisiniz. Ani fikirler harcama getirebilir.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün; İkna edici bir tutumla çevrenizi etkileyebilir ve sizin bakış açınızın haklılığında hem fikir olmalarını sağlayabilirsiniz. Sezgileriniz oldukça kuvvetlidir sezgilerinizin sesine kulak verin. Pozitif düşünün geçmişte kalması gereken düşüncelerinizden arının. Yeni başlangıçlar için içinizde ki enerjiyi doğru yönlendirin. Özel yaşamınızda; Bugün sevdiğiniz insanla, İlişkiniz hakkında karşılıklı fikir alışverişleri yapın. Böylelikle tutkunuz ve birbirinize olan bağınızın daha da artması kaçınılmazdır

14 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güne oldukça olumlu duygularla başlaman, yakınlarını da neşeli bir havaya büründürecek. Yeni tanışacağın kişilerin bazı davranışlarıyla, sezgilerinde yanılmadığını bir kez daha anlayacaksın. Maneviyata verdiğin önem, bazı arkadaşların tarafından, fazla gelenekçi bulunabilir. Onlara yapacağın açıklamayla, geri adım atabilirler. Evli bir Balık burcuysan, eşinin kariyeriyle ilgili alacağı kararlar, yeni bir düzen arayışında olmana neden olabilir.

14 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızı düşünerek adımlar atacaksınız. Kendinizi geliştirdiğiniz noktalarda etrafınıza ve çevrenize yön vereceğiniz bir dönem içindesiniz.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınız aniden harekete geçebilir. Fakat, sakin ve kontrollü davranmayı başaracaksınız. Geleceğe yönelik son derece olumlu beklentiler içine giriyorsunuz. Hoş gelişmeler içinde bulunduğunuzu düşünecek ve bunların üzerine planlar yapacaksınız. Aşk arzularınız yükselmeye başlıyor.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

14 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 17' 24" R
Ay
Balık
06° 32' 08"
Merkür
Koç
18° 18' 58"
Venüs
Boğa
04° 38' 11"
Mars
Koç
01° 59' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 50"
Satürn
Balık
16° 49' 51"
Uranüs
Boğa
22° 30' 59"
Neptün
Balık
28° 59' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 27"
Lilith
Başak
23° 39' 55"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>