Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal ilişkinizdeki bir mesele üzerine hakimiyet kuracaksınız. İsteklerinizdeki ısrarınızın isabetli sonuçlar doğurması kendinize olan öz güveninizi artıracak.

İş çevrenize yeni elemanlar katılabilir,bu elamanların bilgilendirilmesini üstlenebilirsiniz. Yaptığınız işte olumlu gelişmeler içerisinde olmak sizi oldukça mutlu edeceği gibi yeni beklentilerin de içerisine gireceksiniz.

Para konusunda eliniz çok sıkı. Harcama yapmaktan adeta korkuyorsunuz. Bugün bu korkunuz gerçek olacak ve beklemediğiniz yüklü harcamalar yapmak zorunda kalacaksınız.

Aileniz içinde bir sorun veya gideremediğiniz bir merakınızın çözümü için henüz zaman var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerden çok şey bekliyorsunuz ve bunlar karşılanmadığı zaman da üzülüyorsunuz. İnsanların verdikleriyle de yetinmeyi bilmek sizi daha mutlu edebilir. Bugün belli endişelerle gizlilik içinde yapmayı uygun göreceğiniz çok özel bir görüşme söz konusu. Bu gizlilik, bazı meraklardan korunmanın dışında da niyetler taşıyor gibi.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 16 Nisan saat 04:57 Koç burcunda doğacak Yeniay, aşk hayatınızdan, çalışma yaşantınıza ve en önemlisi kazancınıza kadar önem taşıyor. Bir Balık için her ne kadar dünya hayatı yerine uhrevi yaşam önemli deseler de, Koç Yeniayında hırslı bir şekilde ekmeğinin peşine düşer. Merkür geri hareketi sonlandığı için, doğal olarak parasal konularda girişimde bulunulur, kazanmaya dönük düşünülür. Önceden adım atılmış ancak bir türlü sonuçlanmamış, yavaşlamış işler canlanınca elinize para geçer. Ancak bir tavsiyede bulunayım. Geldiği gibi paranın gitmemesi için tabiî ki dikkat edilmelidir. Mars-Oğlak burcunda ilerlediği için size destektir. Hedef yönelimli, para kazanmaya dönük işlere daha fazla ağırlık verilir. Sağlam olana yönelir, kalıcı olanı arzu ederiz. Güçlü dostlardan destek görülür. Bir proje veya planlama başkaları tarafından beğenilir. Sağlıkla ilgili harcamalar olabilir. Ayrıca huzur, güven ve istikrar bu Yeniayda sizin yanınızda olur.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapıyorsan, beklediğin anlaşmayı sağlayabilirsin. Güvendiğin insanlardan ya da ailenden fikir alacaksın.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik anlamda bunaldığını hissedebilirsin. Eğer yenildiğini zannedersen zaten yenilmişsindir. Girişime karşı cesaretli ol. Motiveni düşürecek her şeyden uzaklaş. Cesaretini topla ve bir an önce yola çık Bu yeniay sana daha cesur ve hedeflerine odaklı olmanı söylüyor. Önümüzdeki iki haftalık süreçte terfi, yeniimkânı gibi başarılar vaat ediyor. Eğer gayret edersen!

16 Nisan 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hızlı değişimlere ayak uydurmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde sıkışmalar meydana gelebilir. Bugün yeteneklerinizi kullanmanız gereken olaylar gündeme gelebilir. Bazı durumları veya insanları olduğu gibi kabullenmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde farklı programlar yaparak enerjinizi boşaltabilirsiniz.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şikayet dinleyecek zamanınız olmayacak bugün. Sevgiliniz size güven verecek ve onunla daha da mutlu olacaksınız. Onun özel eşyalarına göz atmaktan vazgeçin.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

16 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda hızlı ve beklenmedik olaylar yaşanabilir. Parasal işlerinizde sıra dışı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Önemli başlangıçlarınızı bu yeniayda devreye sokabilirsiniz.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcundaki Yeni Ay size sürpriz ve beklenmedik kazanç kapıları açacak. Yenİteklifleri alabilirisiniz. Hızlı karar vermeyin. Çünkü detaylarda aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

16 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 10" R
Ay
Balık
05° 44' 21"
Merkür
Koç
18° 17' 01"
Venüs
Boğa
04° 34' 04"
Mars
Koç
01° 57' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 03"
Satürn
Balık
16° 49' 34"
Uranüs
Boğa
22° 30' 47"
Neptün
Balık
28° 59' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 16"
Lilith
Başak
23° 39' 32"
True Node
Koç
15° 21' 53"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>