Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin ilk başlarında kendinize yaşattığınız gerginliklerin yersizliği şimdi daha iyi anlaşılıyor. Aşka karşı beslediğiniz güvensizliği aşmış görünüyorsunuz.

İşyerinizdeki sorunlarınızı, birilerine açmaya haklı bazı nedenlerle cesaret edemiyorsunuz. Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi de aksatmadan halletmeye çalışacaksınız.

Birikiminizin kenarda hareketsiz kalmasını istemiyorsunuz. Yakında elinizden büyük miktarda bir para çıkabilir. Paranızı elde tutma yerine bir işte kullanma fikriniz var.

Gitmek zorunda kalacağınız bir yolculuk söz konusu. İşlerinizi ayarlamanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinize gitgide özen gösteriyorsunuz. Bu şekilde hem sizi sevenleri mutlu ediyor, hem de kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Son günlerdekiproblemlerinizin hala etkisi alında görünüyorsunuz. Bugün canınız hiç sorun yaşamak istemiyor. Bu yüzden size sorun olabilecek tartışmalardan, hatta size sorunlarını açabilecek insanlardan uzak duracaksınız.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar başkalarıyla bütünleşme duygunuzu güçlendirecek Ay-Terazi burcuyla güne adım atmaktasınız. Büyümekte olan bir çocuğun, kendini koruyup gözetecek, sevgiyle sarılacak bir insana nasıl ihtiyacı varsa, hassas Balıklar için bu enerji karşısındaki insanla bütünleşmeye olan açlıklarının bir ifadesi olarak önemlidir. Bu ifadenin bilincinde olan bir Balık, her türlü şekilde sevdiği insan kendisine uymasa bile onu onaylamaktan ve ilgisini kazanmaktan zevk alabilir. Belki kararsızlığı yine meydanda olabilir veya diğer kişiler gibi hırsları bulunmayabilir fakat o yaşadığı her anın kıymetini bilecek kadar özeldir. Ay Terazi burcu seyir zamanları dengeleme açısından önemlidir. Böyle bir etki altında, başka insanlarla paylaşımınızda bugün para, tensel uyum, fikirsel anlaşma ön planda tutulmalı, sorunlar ne kadar büyük olursa olsun, çözüm yolu olduğu asla unutulmamalıdır. Bu nedenle ilgi ve ihtiyaçlarınız konusunda asla taviz vermeden, bunu böyle istiyorum demeyi ihmal etmeyiniz. Beklentilerinize uygun bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal yaşantın hareketleniyor. Gerginliklerden uzak durmak istesen de bazı kişiler seni bu ortama çekebilir.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda bazı sıkıntıların gündemde olacağı bir zaman dilimi. Ödemelerde bazı karmaşalar oluşabilir. Bu durumu yakın çevre arkadaşlıklarınızdan aldığınız desteklerle üstesinden gelebilirsiniz. Yeni tanışmalar ve önemli ilişkiler kurabileceğiniz bir gün. Geçmişten gelen kişilerin önemli haberlerine şahitlik edebilirsiniz. 

18 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha fazla sıkıntı hissedebilirsiniz. Ortaklı konularda başarılı olmak için sorumluluk almanız gerekebilir. Finansal konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. İkili ilişkiler ön plana çıkabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. İşlerdeki teknik konularda kararlar almanız gerekebilir.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen çılgınca hareketler yapıyor ve macera arıyorsunuz. Özellikle bekar Balıklar şıpsevdi davranıyorsunuz. Gönlünüzü her gelene kaptırmayın. Çabuk terk edilebilirsiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla olan diyaloglarınızda karşı tarafın düşüncelerini küçümsememelisiniz. Planlarınız gerçekleştirilmeyi bekliyorlar. Önemli konuları bugün yaşadıklarınızla fark edebilirsiniz

18 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Devlete bağlı yükümlülüklerinizin halledildiği, hakkaniyetli bir miras dağılımına dahil olabileceğiniz durumlar meydana gelebilir. Borçlarınız, vergi ve kredilerinizde mali dengeyi yakaladığınız gibi başkalarının parasını yönetiyorsanız uzlaşma ve dengeli planlama sayesinde başarıya ulaşmanız ve takdir toplamanız olasıdır. İlişkilerdeki manevi dengeyi tutturmanız ve bunun karşılığında duygusal güvende hissetmeniz mümkün olacaktır. Her türlü kesici ve delici alete karşı riskli bir dönemde olduğunuzu unutmamalısınız.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ile ilgili konular bugün önplana çıkacaklardır. Ev ortamında bir tartışma yaşayabilir veya süregelen bir duruma müdahale etmek zorunda kalabilirsiniz. Çeşitli fikir ayrılıkları olması mümkündür. Konuşup anlaşmak en doğrusu olacaktır.

18 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 00' 48" R
Ay
Boğa
17° 42' 57" R
Merkür
Koç
21° 53' 58"
Venüs
Boğa
10° 38' 25"
Mars
Koç
05° 44' 45"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 30"
Satürn
Balık
17° 13' 52"
Uranüs
Boğa
22° 47' 52"
Neptün
Balık
29° 08' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 30"
Lilith
Başak
24° 12' 20"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 08/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>