Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz açısından hoş bir gün. Aldığınız olumlu etkiler sayesinde bugün eğlenceli ortamlarda bulunarak aşk yaşamınızın gidişini yönlendirebilirsiniz. Çekiciliğinizin arttığı söylenebilir.

Performansınızın giderek düştüğü günlerdesiniz. Özel hayatınızdaki düzensizlik işinize de yansıyor. Bazı zararlı alışkanlıklarınızı ve yaşam şeklinizi değiştirmelisiniz.

Bakım konularına ağırlık verebileceğiniz ve kendiniz için alışveriş yapabileceğiniz bir gün. Yakınlarınızla beraber hareket etmek isteyebilirsiniz.

Kararsızlığınız rahatsız edici olabilir. Bugün ilişkiler güçlü bir biçimde gündeme gelirken sorunlar göze çarpıyor. Düşünce ayrılıklarına da dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize güvensiz görünebilir ve sevdiklerinize karşı hislerinizi bastırma eğilimi gösterebilirsiniz. Yakınlarınızdan ilgi görebileceğiniz bu devrede duygusal paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Ayın oluşturduğu uyumlu açı, çevrenizde dikkat toplayabileceğinize işaret ediyor. Gün içerisinde üzerinde durmamanız gereken aksilikler yaşamanız olası.

19 Aralık 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Cuma günümüz Ay-Akrep burcu geçiş etkinliğiyle başlıyor. Kimi Balıklar aşk hayatıyla ilgili konular üzerinde yoğunlaşırken bazılarınız sadeceve ailevi konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Fikirleri sizinle çelişen kişiler üzerinde etkiniz bugün gayet yüksek. Çocuklarınızın, kardeşinizin veya velisi olduğunuz kişilerin eğitim veyahayatıyla ilgili konularıyla yakından ilgilenebilirsiniz. İhmal ettiğiniz kişileri arayabilir, bazı meseleler üzerinde bir akrabanızla temasa geçebilirsiniz. Saat 10:26 Ay-Jüpiter görünümü, belli bir sınır içinde, kendi görüşlerimiz çerçevesinde durumları ele almamıza yardımcıdır. Bize uymayan kişilere sabır göstermekten yana değiliz. -Ben buyum kardeşim, işinize geliyorsa, daha fazla da canımı sıkmanıza izin veremem diyerek tepkide bulunabiliriz. Saat 23-11-23:55 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sezgilerimiz oldukça güçlüdür. Etrafımızdaki insanlara şöyle bir bakarız. Ancak dikkatli bir şekilde iletişimde bulunmak lazımdır. İçinizdekileri dışarı yansıtırken temkinli olmakta yarar vardır. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali durumlar oluşabilir. Haksızlıklara tahammül gücünüz düşüktür. Güzel gönüllerle buluşmamız, mutluluğa kavuşmamız dileğimle,

19 Aralık 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. İlginç arkadaşlıklar ve farklı kişilerle birlikte olacaksınız. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün.

19 Aralık 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin davranışlarının arkasındaki asıl nedenleri araştırmalısınız. Aslında kimse sizi yanlış yönlendirme çabasında olmayabilir, ellerindeki verilerin yanlış olma ihtimali daha yüksek. Maddi yardımlardan çok, zamanınızı, bilginizi veya enerjinizi harcayarak yapacağınız yardımlara yönelmenizde fayda var. Ani harcamalar veya ani parasal yardımlar, ödemeler ilerledikçe zor veya garip bir durumda kalmanıza neden olabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

19 Aralık 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

19 Aralık 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeye bir bahane bulup sert rüzgarlar estirebilirsiniz. İlgilenmeniz gereken daha ciddi konular varken gereksiz yere kırıcı olmamalısınız.

19 Aralık 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde miras, toplu paralar, burs, nafaka, eşin veya dostlarınızın gelirleri alanlarında keyifli haberler alabilir, finansal durumunuzu ilgilendiren işlerinizde olumlu gelişmeler elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinize zaman ayırmak, eğitici öğretici ortamlarda bulunmak ve keyifli sohbetler yapmak için ideal zamanda olacaksınız.

19 Aralık 2014, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

19 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 07' 17" R
Ay
Koç
03° 57' 40"
Merkür
Koç
19° 32' 01"
Venüs
Boğa
06° 57' 46"
Mars
Koç
03° 27' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 24"
Satürn
Balık
16° 59' 21"
Uranüs
Boğa
22° 37' 30"
Neptün
Balık
29° 03' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 43"
Lilith
Başak
23° 52' 28"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>