Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona duyduğunuz hayranlık gözlerinizden okunuyor. Ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız güvensizliği de gizleyemiyorsunuz. Bu akşam bir iki dost, o ve siz unutulmaz bir sofrada olacaksınız

İş hayatınızı, size beklediğinizden daha çok omuz veren bir arkadaşınızın desteğiyle hızla yoluna koyuyorsunuz. Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir.

Ortalama diyerek kendinize biçtiğiniz kazanç konusunda biraz daha mütevazi olabilirseniz, kafanızdaki para sorunu epeyce azalacak. Sıkışık durumlarda birikiminize dokunup dokunmamakta kararsız kalıyorsunuz.

Bir aile bireyinizle daha sağlıklı ilişkiler kurmayı becerebilmeniz gerekiyor. Ona yaptırımlar, yasaklar koymak yerine daha dost, daha yakın olma yoluna gitmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etkilendiğiniz biri, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. Bu kişiyi hak ettiğinden fazla payelendirdiğinizi fark edemiyorsunuz. Bu, sizdeki bir eksikliği gösteriyor olabilir. Bugün yaşayacağınız bir sorun, bazı olayları çözmede ne kadar hatalı bir yol izlediğinizi size gösterecek. Böyle durumlarda ana meseleden kopup küçük bir detayın peşinden sürüklenebiliyorsunuz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 07:58 Ay-Boğa burcunda seyrine başlıyor.  Size huzur sağlıyor ve  ayaklarımızı yere sağlam bastırıyor. Sevdiklerimizi, değerlerimizi önemsiyoruz ve kolumuzun kanadımızın altına almak istiyoruz  Boğa burcu günlerinde sınırları aşmak pek mümkün değildir. Kişi içinde bulunduğu her durumun kendisine güven vermesi taraftarıdır. Hani deyim yerindeyse ağzımın tadı iyi olsun isteriz. Aşk, çocuklar, para sağlığımız,hayatımız her şey son derece önemli hale gelir. Saat 14:53 Venüs-Mars görünümü,hayatında aktif olmanın işaretçisidir. Başkalarının hakka hukuka özen göstermesini bekleriz. Alacağımızı vermeleri, hak ettiğimizi sunmalarını isteriz.  İsterhayatımız ister ilişkilerimizde olsun, desteğe ihtiyaç duyarız. Birkaçaraştırmasında bulunuruz. Mesleki anlamda getirisi yüksek olan işlere yöneliriz. Rakiplerimizi geçme arzumuz yüksektir. Ancak bir yandan da, mevcut şartlarımız gereği, birilerini idare etmek zorunda olduğumuzu biliriz. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,  

19 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinize özgün davranışlarınızı sergilerken, hiç kimseyi etkilemeyi düşünmüyorsunuz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımlarınızın farklı algılanması, sizi üzebilir. Duygusal gerilimlere neden olacak olayları ortadan kaldırmalısınız. Yanınızda çalışan kişilerin fikir değiştirmeleri yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anlaşmalarınızda hata payı bırakmamaya özen gösterin. Size yanlış, zamanı geçmiş ya da gizli niyetler içeren bilgiler veren kişilere ya da ileride kötü görünmenizi sağlayacak şekilde yönlendirenlere dikkat ederek hareket etmelisiniz. Duyduklarınızı paylaşmanız da imajınıza zarar verebilir. Sizden yapabileceğinizden fazla şey yüklenmenizi isteyen kişilere izin vermeyin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerde kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Birlikteliklerinizde, evlilik ve anlaşmalarda dikkat çekici unsurlar gündeme gelebilir. Mücadele etmeniz gerekebilir.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamınızda yenilikler istiyorsunuz ama son zamanlarda bir çekingenliğiniz var. Bunun çelişkisini yaşayıp bir çok fırsatı kaçırabilirsiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğretmenleriniz, doktorlarınız ve eş, ortak, yakın dostlarla iletişim konularında erteleme, problem ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edecek, rahatlayacak ve değer verdiğiniz insanlarla güçlü paylaşımlarda bulunabileceksiniz. İetişiminizde daha konsantre ve karşınızdaki insanlara verdiğiniz değeri gösterecek şekilde yaklaşmanız faydalı olacaktır.

19 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsel önemli işler ve yakın çevrenizde olup biten olaylarla haftaya başlıyorsunuz. İş girişimlerinizde, cazibenizi ve etkinizi kullanacak, çevrenizden destek göreceksiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer alanlarınızda ilerleyen Ay'ın dünkü etkisi devam edecektir. Ancak geceden itibaren Ay'ın boşluk etkisinden dolayı içinize kapanmanız ve yalnız kalma isteğiniz artacaktır.Ani harcama ihtimalleri önünüze gelebilir. Beş gün etkisi olacak Uranüs/Mars ve Venüs etkileşimlerinin bilhassa ilişkilerdeki koparma ve zor duruma sürükleme etkisi nedeniyle dikkatli olmanızda fayda var. Burcunuzda gerçekleşmiş olan Ay Tutulması'nın etkilerinden yara almamak için bu kritik beş günlük sürede sağduyulu olmalısınız.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

19 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 06' 41" R
Ay
Aslan
24° 49' 18" R
Merkür
Koç
29° 41' 43"
Venüs
Boğa
19° 41' 01"
Mars
Koç
11° 21' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 27"
Satürn
Balık
17° 46' 46"
Uranüs
Boğa
23° 13' 28"
Neptün
Balık
29° 19' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 46"
Lilith
Başak
25° 01' 14"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>