Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda yaşadığınız güzel gelişmeler sizin için çok önemli bir moral kaynağı oluyor. Bugün sevgilinizden alacağınız güzel bir hediye sizi çok mutlu edecek.

İş ortamınızda oluşacak yoğunluk özel yaşamınızı ihmal etmenize yol açabilir. Genel olarakarkadaşlarınızla ilişkilerinizde belli bir mesafeyi korumaya çalışmalı ve temkinli olmalısınız.

Maddi konularda içinde bulunduğunuz sıkıntıdan kurtulmanın yolarını arıyorsunuz. Bugün alacağınız bazı kararlar bu sıkıntılardan kurtulmanızı da sağlayabilir.

Bugün kararlarınıza duygusal davranmamalı ve gerekirse yeni girişimler için bir kaç gün daha beklemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar uzun bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz. Akşama içinizi ısıtan konuklarınız olabilir. Tamamen umudunuzu kestiğiniz bir konuda yüzünüz gülecek. Aile ilişkilerinizdeki değişik görüşleriniz, sonuç getirdiği ölçülerde sempatiyle karşılanmıyor. Bu ilişkilerde kendinizi daha iyi ifade edebilme yollarını aramalısınız.

19 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Perşembe gününe saat 09:49 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde adım atacağız. İş veya özel yaşantımızda insanlara destek oluruz. Rehberlik ederiz. Bilgimizi paylaşırız ve deneyimlerimizi başkalarına aktarırız. Saat 17:11 Ay-Neptün görünümü, bir çok meselenin dikkatlice gözden geçirilmesini gerektiriyor. Başkalarından duyduklarınızla veya onların yönlendirmesiyle karar vermeyiniz. Yanılma riski taşıyoruz. Arzuladığınız değişimin bir an önce gerçekleşmesi dileğimle,

19 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişimin oldukça hızlı ve kolay olacak. İş yerindeki koşulların değişmesi zorlanmana neden olabilir.

19 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendini seviyorsan hayatını da seviyorsun demektir. Zamanını boşa geçirme. Her anını iyi değerlendir. Çünkü zaman yaşamın ta kendisidir. Düşmanın açık bıraktığı kapılar onun istediği yere çıkar. Düşmanını çok iyi tanı. Bilirsin örümcekler hiçbir zaman kendi ağlarına takılmazlar. Uyanık ol ve herkesi kendin gibi sanma.

19 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İçinde olumlu duygular olsa da, gün içerisinde tam olarak ne hissettiğini kestiremeyebilirsin. Bir durgunlaşıp bir gülme krizine gireceğin dakikalar seni bekliyor. Kendi işini yapan bir Balık burcuysan, bazı organizasyonlarda iptaller söz konusu olabilir. Bu durum ilkin canını sıksa da, telafisi oldukça iyi olacak. Aileni, üçüncü kişilere karşı tüm gücünle savunuşun, aranızdaki bağı güçlendirecek. Bugün aynı zamanda sırlarını paylaşacağın kişilere de dikkat etmelisin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevdiğin kişinin kişisel gelişimine destek olacak araştırmalar yapabilirsin.

19 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün pek çok konuda uğramış olduğunuz haksızlıkların üstesinden gelebilir aşk ve hüsranla yanan yüreğinizdeki ateşi sevginin huzur denizinde arındırabilirsiniz. Evli Balık'lar ilişkinizde sorunlar durmaksızın aynı tekrarlarla sizi yoruyor ve artık bu duruma dayanamıyorsanız ya noktayı koyacak yada birlikte olduğunuz insanın duygularınızla oynamasına izin verip isyan etmek yerine teslim olup yaptıklarından şikayet etmeyeceksiniz seçim sizin. Değişmeyeceğini bildiğiniz gerçekleri hayallere tercih etmek istiyorsanız seçim sizin.

19 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sınır çizdiren Satürn geri hareketine başlıyor. Eylül'e kadar bazı arkadaşlarınızla aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Yeni gruplarla tanışabilirsiniz. Kurumsal evraklarınızı tamamlayın.

19 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük işlerinizi hemen halledip kendinize vakit ayırabilirsiniz. Misafir ağırlamak hoşunuza gidebilir. Bugün enerjiniz çabuk düşebilir, dikkatli olun.

19 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece keyifli ve güzel bir gün geçireceksiniz. Yakınlarınız ve dostlarınızla görüşebilir, ilişkilerinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz. Aşk arzularınız ve sevgi duygunuz yükseliyor. Katılacağınız bir davette aşık olabileceğiniz kişiyle karşılaşabilirsiniz.

19 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

19 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 29' 01" R
Ay
Boğa
24° 43' 46" R
Merkür
Koç
22° 19' 55"
Venüs
Boğa
11° 14' 20"
Mars
Koç
06° 07' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 54' 22"
Satürn
Balık
17° 16' 10"
Uranüs
Boğa
22° 49' 34"
Neptün
Balık
29° 08' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 05"
Lilith
Başak
24° 15' 35"
True Node
Koç
15° 19' 18"
Son Güncelleme : 08/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>