Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi ondan gizliyorsunuz. O sizi tanımaya, iç dünyanızı keşfetmeye çalıştıkça tedirgin oluyor, ona sevimsiz görünmeye çalışıyorsunuz. Hiç koşulları olmayan, bu kadar kuraldışı bir aşkı yaşamak istemiyorsunuz.

Azimli birisiniz. Kendinize parlak bir gelecek hazırlama çabanızda biraz da kırıp dökücüsünüz. İnsanları incittiğinizde de duygusal yönünüz devreye giriyor ve üzüntüden kahroluyorsunuz.

Ailenizin içindeki para meselesi çözüme doğru gidiyor. Oradan size düşecek olanı nasıl değerlendireceğinizi düşünüyorsunuz. Yalnız miktarla ilgili yanlış hesaplar içindesiniz.

Arkadaşınızın sağlık sorunu ona öğütlerde, uyarılarda bulunmakla bir yere varmayacak gibi görünüyor. Daha sorumlu, daha iradi davranmak durumunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ailenize çok düşkün oldunuz.Bu duygusal bir ihtiyaca cevap verdiği gibi aile içindeki bazı geçimsizlikleri de ortadan kaldıracak. Almaya hazırlandığınız bazı kararları ince eleyip sık dokumanız gerekiyor. Sonradan yaşanan pişmanlıkların işe yaramadığını yine en iyi siz biliyorsunuz. İki arkadaşınızın küskünlüğünde araya girecek ve ilişkiyi biraz yumuşatacaksınız.

2 Ekim 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Cuma günümüzün ilk enerji etkinliği olan Ay-Satürn karşıtlığı, iş-ev arasındaki dengenin özellikle çok dikkatli yapılması gerekiyor. Sorumluluklarımız hem kendimize hem ailemize karşı önem taşıyor. Maddi anlamda iyi bir hesaplamadan, artı ve eksileriyle ölçüp tartmadan kararlar vermemek lazım. Saat 06:30 Ay-Mars görünümü, ev sınırları içinde özellikle ilişki,ortaklığı veya bazı meselelerin konuşulmasına neden olur. Ancak bu konuşmalar, bazen kırıcı tarzda olabilir. Bu durum sizi bir hayli sinirlendirebilir. Bu görünüm,  yoğun çalışmanın işaretçisidir. Aileyle alakalı konular, parasal meseleler üzerinde bir hayli durulabilir. Sakinlikle halledebilirsek çok iyi olacaktır. Saat 08:08  Ay-Merkür görünümü, bir çok mesele üzerinde çelişkili düşünebiliriz. Bunun nedeni, tam olarak emin olmadığımız içindir. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Zaten yapmamız gereken, geçmiş ve bugünümüzle ilgili konularda aceleci kararlar vermemek, iyice incelemektir. Daha önce farketmediğimiz bir şeyleri şimdi tespit etme imkanımız var. Saat 11:58  Ay-Neptün görünüm etkisi atında, yanlışlar karşısında lafınızı sözünüzü esirgememenizi sağlar. Madem durum böyle, en azından içimdekileri söyleyip rahatlayayım diye düşünürsünüz. Bu bir yerde olumlu gibi durabilir.  Ancak yine de köprüleri yıkmadan bunu yapmak akıllıca olur. Saat 14:16 Ay-Güneş arasındaki görünüm, iletişimsel olarak bazı kişilerle anlaşmanın, ortaklaşa düşünmenin  mümkün olmadığını gösteriyor. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyenler canınızı fena halde sıkıyor. Çünkü siz zamanında bu insanlara el uzatmıştınız. Şimdi  ihtiyaç duyduğunuzda bakıyorsunuz  ortalarda yoklar. Bu görünüm dostluk ve ailevi konularda derinlemesine düşünmenizi sağlıyor. Saat 18:06 Ay-Jüpiter görünümü, iyi niyetli oluşumuzun bazen nasıl da bizi yorduğunu, hatta çoğunlukla bir çok noktayı görmezden gelmemize sebep olduğunu işaret ediyor. Bu saatlerde hem ailevi hem yakın çevremiz ve hem de ilişkimizle ilgili konularda eleştirel davranabiliriz. Gün, güzellikleriyle bizi kucaklasın. Her adımınız hayırlı olana kapılar açsın. Kalben sevgilerimle,

2 Ekim 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişki veyabirliği içerisinde olduğunuz kişilerle tartışma yaşamamak için dikkatli konuşmalı ve hareket etmelisiniz. Bugünlerde, özel yaşamınızdaki veyahayatınızdaki ilişkilerde uzlaşma sağlamak zor olabilir. Yalnız halledebileceğinizi düşündüğünüz iş, plan veya projeleri kendi başınıza halletmeye çalışmanızda fayda var.

2 Ekim 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli başlı konulardaki karmaşa ya da problemler sonsuza kadar çözülmese bile, bir süre için nefes alma şanınız olmuştu. Şimdi tekrar gündeme gelebilecek aynı konuları hızla ele alabilir ve birkaç gün içerisinde tekrar rafa kaldırabilirsiniz. Hız bazen her şeydir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, harcamalar, konfor, huzur ve zevkler ön planda. Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir. Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir. Gerçekçilikten uzak saatlerde ya da dalgın ve kararsız olabiliriz. Karşı fikirlerin arttığı ve herkesin eline geçen veya karşı tarafın verdiği mesajlara göre bazı şeyleri yeniden şekillendirdiği günlerdeyiz. Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde evde oluşabilecek küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Bazı dikkatsizlikler yaşanabilir. Gün içinde kendinizi doğru ifade edebileceksiniz. Tartışmaları fazla uzatmamakta fayda var. Akşam saatleri daha sakin geçebilir. Akışta kalmaya ihtiyacınız olabilir.

2 Ekim 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılı günler geçiriyorsunuz. Bunaldınız ve rahat bir nefes almak istiyorsunuz. Sevdiğiniz kişiden uzaktasınız. Sizden haber bekliyor onu ihmal etmeyin.

2 Ekim 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para alanlarınızı gözden geçireceğiniz, parasal konularda dikkatli adımlar atmanız gereken bir ay başlıyor. Bugün,alanlarınızdaki bazı çıkışlarınız ilişkilerinizi zorlayabilir.

2 Ekim 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi anlamda fırsat ve şanslar yakalayabilir, istediğiniz krediyi rahatlıkla çekebilir, bursu alabilirsiniz. Yalnız siz yine de para konularında abartılı davranışlardan ve kararlardan uzak durun. Aşk anlamında ise oldukça keyifli bir gün, eğer hayatınızda biri var ise akşam saatlerinde romantik zamanlar geçirebilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 49' 28" R
Ay
Terazi
10° 31' 04"
Merkür
Boğa
04° 45' 11"
Venüs
Boğa
24° 25' 28"
Mars
Koç
14° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 00"
Satürn
Balık
18° 02' 20"
Uranüs
Boğa
23° 26' 53"
Neptün
Balık
29° 24' 54"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 25"
Lilith
Başak
25° 26' 52"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>