Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tarafların kişiliklerini sahiplenip savunmaya geçme ihtiyacı, aşk hayatının tartışmalarını, inatlaşmalarını getiriyor. Bu aşamada, kısa ya da uzun bir zaman arası çok yararlı olabilir.

İşlerin yoğunluğu azalacak. Haftanın ortalarında daha düşük bir ritme girebilirsiniz. Görüştüğünüz bazı kişilerin üzerlerinde beklediğiniz etkiyi fazlasıyla gösterdiğinizi bilmelisiniz.

Bugünlerde para ve dostluk ikilemi çelişkiler yaratabilir. Bir arkadaşınızla bu konularda daha mesafeli ilişki geliştirmeli, arkadaşlığı zedeleyecek kadar yüz göz ilişkilerden, kaçınmalısınız.

Yeni durum, mevcut durumdan daha fazla fırsat üretebilir. Değişen birtakım koşulların ortaya ne tür sonuçlar çıkartacağı da şimdiden belli değil. Karamsarlık ya da iyimserlik, ikisi için de çok erken.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgüveniniz, bugünlerde size yanlış adımlar attırmaya çok eğilimli. Bazı değişik davranışlarınızla ilgili eleştirilerin, iyi niyetli ve yapıcı olabileceğini göz önüne almalısınız. Son günlerde değişen kimi koşullar, bazı kararlarınızı çabuklaştırmanıza, hazırlıklara hız vermenize neden olabilir. Önümüzdeki günlerde belirgin değişimler söz konusu.

2 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 2 Ocak saat 03:24 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, özel veilişkilerini kendi istekleriniz, duygularınız yönünde ele alacağınızı gösteriyor. Bu biriyle tanışmanın, bir gruba girmenin, bir planı yürürlüğe koymanın, bir yol belirlemenin işaretçisidir. Özellikle kendinden emin olan, ne yaptığını bilen, duygularının, sorumluluklarının farkında olan Balıklar için olumludur. Fakat problemli bir ilişkiyi hala sürdüren, gereksiz işlerle zaman kaybeden, hayalci davranan Balıkların sonunda gerçekleri görmelerine neden olacaktır. Bu Dolunayda önemli olan, dışa açılmak ve sorumluluk almaktır. Kaldı ki tüm görünümler sizin için olumludur. Kişisel kararlar bilinçli verilir, görünen köy kılavuz istemez misali, yapılacaklar ayan beyan bellidir. Yaratıcı fikirleriniz başkalarının dikkatini çeker. Azimli, sabırlı, düzenli çalışmanız takdir edilir. Böylece hem hayatın güzelliklerini yaşarsınız hem de toplumda başarılarınızdan söz ettirirsiniz. Dolunayın bir çok noktayı anlamamızda rehberlik etmesi dileğimle,

2 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkin varsa istikrarını korumalısın. Dış etkenlerin kafanı karıştırıp ilişkini zedelemesine izin vermemelisin.

2 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkisi olan balıkların, ciddi kararlarla, gelecek adına güven duymak isteyecekleri bir gün. İlişkisi olmayanların için ise aşkta, önemli tanışmalar veya haberlerin geleceğini gösteren etkiler söz konusu. Bugün özellikle, heyecanlarınızı mantığınızla kontrol etmeniz gereken bir zaman dilimi.

2 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız konularda başarılı olabilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Duygusal konularda destek almak size iyi gelebilir. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz.

2 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunay aşk hayatınızla ilgili konuları ve gelişmeleri ortaya çıkarabilir. Kalbinizin sesini daha çok dinlemeye ihtiyacınız olduğunu hissedebilirsiniz, istek ve arzularınız gün yüzüne çıkabilir.

2 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

2 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir insanla tanışıp yarar görebilirsiniz. Aşk hayatınıza veya varsa çocuğunuza daha fazla vakit harcamanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

2 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda meydana gelen Dolunay, yeni seneden yeni bir hobiye vakit ayırmanıza olanak tanır.Çocuğunuzla ortak aktivitelere katılabilirsiniz. Yaratıcı, sanatçı yönünüz ortaya çıkabilir. Arkadaşlarınıza karşı aşırı duyarlı ve hassas olabilirsiniz. Kimseye küsmeyin, hatta dargın olduğunuz herkesle barışmayı deneyin.

2 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yoğun istekler ve duygular içine gireceksiniz. Yakın akrabalarınızın sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. İsteklerinizi açıklamak size zor gelecek. Düşüncelerinizi söylemeden önce bir kez daha gözden geçirin. Yanlış anlamalar meydana gelebilir. İletişim kopuklukları yaşayabilirsiniz.

2 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 17' 57" R
Ay
İkizler
21° 07' 45" R
Merkür
Koç
24° 07' 12"
Venüs
Boğa
13° 32' 60"
Mars
Koç
07° 33' 26"
Jüpiter
Boğa
26° 20' 54"
Satürn
Balık
17° 24' 53"
Uranüs
Boğa
22° 56' 06"
Neptün
Balık
29° 11' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 07"
Lilith
Başak
24° 28' 04"
True Node
Koç
15° 09' 50"
Son Güncelleme : 10/05/2024 14:33

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>