Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda bir hareketlenme görülecek ve farklı heyecanlar yaşamanız mümkün. Duygusal olarak çok yoğun bir gün geçirebilirsiniz ve durumu kontrol altına almalısınız.

İş arkadaşlarınızın başarılı çalışmalarını zaman zaman kıskanıyor ve kendinizi onlarla kıyaslıyorsunuz. Oysa bilmelisiniz ki bu gidişle gerçek başarıyı hiçbir zaman yakalayamayacaksınız.

Harcamalarınız konusunda aşırıya kaçtınız hatta para harcamayı bir zevk haline getirdiniz. Bu gidişle maddi bir sıkıntıya girebilirsiniz. Dikkatli olun hatta bu sorununuzu başkalarıyla da paylaşın.

Yakın bir zamanda uzun bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz fakat bu sizin için faydalı bir yolculuk olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde çözemediğiniz bir sıkıntı olacak. Biraz havanın yoğunluğu, biraz da bir arkadaşınızın başına gelen talihsiz bir olayın sizdeki etkisi yüzünden, içinizin daraldığını hissedeceksiniz. Yaşadığınız yerle ilgili yeni girişimlerde bulunacaksınız. Bu girişimlerinizi destekleyenler olduğu gibi, karşı çıkanlar da olacak.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Cumartesi günümüz saat 01:24 Ay-Venüs karşıtlığında başlıyor. Aşkı tüm güzellikleriyle çağırıyor, istiyoruz ve onun derinliklerinde huzur bulmak istiyoruz. Aşık olmak istiyoruz, yeniden aşkla buluşmayı diliyoruz. Gönlümüzün kapılarını aşk için, ardına kadar açmış durumdayız. Saat 15:21-22:19 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu zaman dilimi, ruhsal ve duygusal açıdan sizi güçlendirici olan sezgilerinizle, siz de başkalarına rehberlik edebilirsiniz. Birilerini mutlu etmek, onlara destek olmak, empatide bulunmak için olumludur. İnancınızı yükselten, içe yöneldiğinizde kendinizi keşfetmenizi sağlayan boşluk etkisi dünyanın gamını, tasasını, derdini, karmaşasını bir yana koyarak kendinize sahip çıkmanın önemini size hatırlatır. Hayatı kendi akışında değerlendirmenizi sağlar. Rahatlatıcı ve faydalıdır. Yeniliklerin mercek altına alınmasında yarar vardır. Saat 22:19 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay etkisinde, parasal konularda bir hayli atak davranırsınız. Bir işi veya bir durumu maddi kazanç anlamında ele alarak düşünürsünüz. Eğer bu anlamda doyurmuyorsa, olur yanıtı vermezsiniz. Dürtüsel olarak aşırı bir harcama eğiliminde olabilirsiniz veya paranız yoksa fazlasıyla gergin davranabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde lafınızı sözünüzü esirgemezsiniz. Çünkü size göre, dürüst olmayan yaklaşımlar her zaman can sıkıcıdır. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel koşullardan şikayet etmek yerine renkli hale getirmek sizin elinizde. Bugün Ay burcunuzda ilerliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek romantik anlar yaşmanıza neden olacaktır. Duygusal ilişkilerinizde; yaşadığınız hayal kırıklıkların üstesinden gelmeyi iyi biliyor olmanız sizin için avantaj oluyor.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerlemenizi durdurmamalı, işlerinize karışan kişilere izin vermemeli ve ilerlerken birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle birlikte hareket etmelisiniz. Aşk hayatınız ön planda ve uzun vadeli yaşamsal planlarınıza etki edebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabaha karşı saatlerden itibaren veya sabah saatlerinde kısmen gergin etkiler ön planda olabilir. Stresli durumlarla karşılaşabiliriz. Huzursuz veya engellenmiş hissedebiliriz. Riskli yerlerden veya güvenmediğimiz kişilerden uzak durmakta, ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmakta fayda vardır. Artan yük ve sorumluluklar ya da saldırgan tepkiler veren kişiler sıkıntı verebilir. Öğle saatleri civarında, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları, hayalperest yaklaşımlar veya yanıltıcı kişiler ön planda. Akşam saatlerine doğru, dahabitirici olabilir veya sağlam ilişkiler kurabiliriz, ama gece saatlerinde yine ilişkiler zorlanıyor, kelimeleri dikkatli seçmek gerekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken her zamankinden daha dalgalı olabilirsiniz. Kişisel açıdan önemli konulara zaman ayırabilirsiniz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan sizi meşgul eden durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kendi iç durumunuza yönelebilirsiniz. Romantik ilişkiler içindesiniz ancak aklınız oldukça karışık.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabileceğiniz, aşk hayatınızda duygusal gelgitlere açık, abartılı duygu ve davranışlardan uzak durarak, dengeli ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmanız gereken, keyifli organizasyonlarda yer alabileceğiniz enerjisi yüksek bir zamandasınız.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki gelişmeler kendi kişisel hayatınızda yapmanız gerekenleri ihmal etmenize neden olabilir. İş alanlarınızda yaptığınız bazı girişimlerinizde istediğiniz sonuçları almanız bu aralar biraz zor olabilir.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin ve tam tabiriyle üçüncü gözünüzün açık olabileceği bir cumartesi günü deneyimleyeceksiniz. Aşk dolu bir ilişki yaşayabilmenin ve hissedebilmenin ayrıcalığına sahipsiniz. Ruhani bir yapıya geçebilir ve mistik konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Sakarlık ve dalgınlık durumunuzda artış gözlenebilir. Sanatsal yönünüzün tatmin göreceği ve yaratıcılığın artabileceği mümkündür. Yardımlaşma, merhamet, şefkat ve dayanışma ruhuna sahip işler ortaya koyabilirsiniz. Akşama doğru enerjinizin yükselmesi mümkündür. aşk Balık Burç burç yorumları günlük burç yorumları

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 56" R
Ay
Terazi
00° 08' 42"
Merkür
Boğa
03° 33' 03"
Venüs
Boğa
23° 20' 54"
Mars
Koç
13° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 37"
Satürn
Balık
17° 58' 54"
Uranüs
Boğa
23° 23' 50"
Neptün
Balık
29° 23' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 48"
Lilith
Başak
25° 21' 03"
True Node
Koç
14° 55' 50"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>