Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaratıcı konulara ilgi gösterebilir, aşk konusunda istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz. Ay ilişkilerinize dikkat çekiyor ve yapmak istediğiniz yenilikler için güç veriyor. İlişkilerinize duygusal yaklaşabilir, karşınızdakileri anlamak için özel bir çaba gösterebilirsiniz. Kafanızdaki değişik düşünceleri daha pratik hale getirebilmelisiniz.

Her konuda kararlılık ve istikrar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz ve anlaşmalarınız bozulabilir. Maddi konularda akılcı olmaya gayret etmeli planlarınızı çok yönlü düşünerek yapmalısınız. Grup içi çalışmalarınızda aktif olmaktan zevk duyabilir, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlar yaşayabilirsiniz.

Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bugün maddi konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sizi oldukça huzursuz edecek harcamalarda bulunabileceğiniz söylenebilir

İç huzurunuz ve kişisel çekiciliğiniz yüksek olabilir. Planlı davranmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her konuda pozitif olabilir ve ikili ilişkilerinizden aldığınız olumlu destekle güne devam edebilirsiniz. Bugün rutin işlerinizde becerikli olabilir fakat beklenmedik koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızı çalışarak zorlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Bugün duygusal ilişkilerinizdeki paylaşımcı yönünüz ön planda olacaktır. Aileniz ile duygusal paylaşımlarınızın arttığı görülüyor.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar fikirlerinizi ortaya koymakta cesaretli olmanız gereken bir gündesiniz. Ay-Yay burcu seyri etkisi altında,ortamında veya ilişkilerde canınızı sıkan bir şey olursa bunları dile getiriniz ve gerekirse itiraz ediniz. Böyle davrandığınızda şaşıranlar olursa hiç geri adım atmayınız. Jüpiter yönetiminde olan Yay burcu geçişleri aslında işinize yarayacaktır. Ne de olsa ikinci yöneticiniz Jüpiterdir. O nedenle bilgilerinize, kendinize güveniniz. Saat 08:57 Ay-Neptün zorlu görünüm etkisi altında, iç dünyamızda olan biteni birilerinin anlaması pek mümkün değil. Duygusal açıdan toparlanmak, olumsuzlukları geride bırakmak için biraz geriye çekilebiliriz. Bu gayet doğaldır. Böylece olayları farklı bir açıdan görebilmemiz mümkün olur. Saat 11:31 Merkür-Neptün olumlu görünümü, aşk konusunda düşünceleri ve hissedişleri yoğunlaşan kişi, tecrübelerinin ışığı altında hareket etmeyi tercih ediyor. Sezgiler o denli yükselişe geçiyor ki, kararlı olmanız halinde, her türlü alanda doğru olan seçeneği bulabilirsiniz. Burada önemli bir başka husus, gelecek vaat edene yönelmektir. Hangi konuda olursa olsun, uzun vadeli düşünmekte fayda var. Saat 19:08 itibariyle Venüs-Uranüs arasında gerçekleşecek mücadeleci görünüm, parasal konularda bir hayli ciddi düşünmenizi sağlayacak.  Ne olursa olsun kazanmak, sosyal bir çevre edinmek, hedeflerinizi gerçekleştirmek, düzgün ilişkiler kurmak arzunuz yoğun. Edindiğiniz tecrübeleri unutmadınız. Belki de bunları şimdi diğer insanlarla veyaanlamında değerlendirebilirsiniz. Ancak lütfen acele etmeden, oyunu kuralına göre oynayınız. Saat 1:52 Ay-Uranüs görünümü, bilginizden, yeteneklerinizden şüphe duymamanız gerektiğini gösteriyor. Öne çıkmaya,alanında gelişmeye açık olursanız, geliriniz de ona göre artacaktır.  Ancak harcama alışkanlıklarınızı gözden geçirin. Bunun ayarını bilirseniz sorun yaşamazsınız. Saat 23:33 Venüs-Pluto kavuşumu, ilişkiniz, maddi paylaşımlarınız, ileriye yönelik hedeflerinizle alakalı konularda kendinizi güçlü hissetmenizi sağlar.  Acele etmeden, kendinizden emin, yapacaklarınızdan şüpheniz olmadan kararlı bir şekilde ilerlemek için bu kavuşum size destektir. Başarılı olmak, hedefine varmak, irade gücünüzle her türlü engelin üstesinden gelmek için sadece istemeniz yeterli. Eğer kendinizden emin olursanız, biliniz ki, elinizden kaçan kurtulmaz. Başarılarınızla adınızdan söz ettirebilirsiniz. İleriye doğru hamlede bulunmak, kendiniz için doğru bir karar vermek, gelişmek büyümek, köklenmek için bu enerji büyük bir fırsattır. Zamanı en olumlu şekilde değerlendireceğiniz bir gün diliyorum. İyilik ve güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Her şey gönlünüzce olsun.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Sürekli değişim içinde, hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Sizi popüler yapan ilişkileri tercih ediyorsunuz. Düşüncelerinizi, sistemli bir şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde hedeflerinize istediğiniz gibi ulaşacaksınız.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kazananı belli olmayan tartışmalardan kaçınmanız gerekiyor. İlişkilerinizden ne beklediğinizi bildiğiniz günlerdesiniz. Size uygun olmayan plan,ya da aktivitelere katılmak zorunda hissetmeniz için bir neden yok.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcunda ilerleyen Güneş bu dönemde ortaklaşa yatırımlara ve sizi duygusal açıdan bağlayıcı koşullara işaret etmekte. Tek başına hareket etmeniz pek de kolay değil. Neyse ki Yengeç burcuna ilerleyen Mars duygularınızı daha etkileyici biçimde ortaya koyabileceğinizi ve hayata daha pozitif bakabileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ikili ilişkiler, ortaklıklar üzerinizde daha fazla baskı getiriyor olabilir. Özellikle geçmişten kaynaklanan hatalar yüzünden kendinizi daha fazla eleştirebilirsiniz.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Garantici yapınız bu sefer yanıltabilir sizi. İçinde bulunduğunuz olayları akışına bırakmak çok daha iyi olacaktır. Bugün kendinizi şımartmalısınız.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Eskiden tanıdığınız insanlar veya hayatınızda yarım kalan bir olaya dair bir haber almanız ve sevinmeniz sözkonusu. İletişim konusunda beklentilerinizin karşılanacağı bugün,hayatında keyifli bir ortamda olacaksınız. 19.00 sonrasında dostlarınız ve partnerinizle mutluluk veren paylaşımlarda bulunabilir, birlikte eğlenceli ortamlarda bulunabilirsiniz.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

20 Aralık 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 55' 58" R
Ay
Koç
01° 06' 47"
Merkür
Koç
19° 23' 52"
Venüs
Boğa
06° 43' 24"
Mars
Koç
03° 18' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 40"
Satürn
Balık
16° 58' 23"
Uranüs
Boğa
22° 36' 50"
Neptün
Balık
29° 02' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 05"
Lilith
Başak
23° 51' 11"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>